aalexandratallberg

28

Kategori: Allmänt

Sitter i löa, Robin städar hans stuga usch vad skitigt det är, han drog nyss isär sängarna och fy vad äckligt det var ungefär 1dm damm! har nyss vart iväg till Emil och Towa å¨en kopp kaffe (inte för min del) annars har det inte hänt så mycket mera. den stora frågan den här helgen har varit nyår. vad händer egentligen, vi har två alternativ just nu, men det är alltid nån som inte vill nått av alternativen så de ser ganska mörkt ut.

Nu ska vi in och mätta magen


När jag brände min behå tog eftersläckningen fyra dagar.

26

Kategori: Allmänt

äntligen slut på allt julfirande, firade sista "julen" idag uppe hos mormor med familjen och släkten på mormors sida och robin. åt mat och delade ut julklappar, nu har vi nyss hyrt film som vi kollade på, minns inte namnet men den var helt okej, ska snart se den andra. i morgon bär det av mot örebro kolla om man kan hitta nått på rean för alla dessa present kort man har fått.

julen spenderades här hemma med familjen hennrik moster sara och marcus, fick alla möjliga prylar nöjd är jag också. det var en mysig dag med frukost nere hos farmor, sen kom robin så böt vi julklappar, fick snowboards googels av honom så kommer va gör snygg när vi far till idre;) (han fick likadana av hans mamma o pappa) och en parfym, Diesel fuel for life, luktar underbart gott, hade den sen innan med men är typ tom.

nej nu ska jag värma rispuffen igen sitter här med nackspärr!

tävlingen

Kategori: Allmänt

ja se på tusan jag vann tävlingen om julgranen alla elvenäsare röstade på min gran förutom simon, och eftersom det vart 4-1 så vann jag ju. och jag lovar det vart super fint när dom hade klätt den också.

vad har hänt mer idag då? dan innan julafton. den tillbringades i linde vid tandläkaren:S sen vart de till löa och umgås med familjen där. spelat bingolotto också vann inte ett skit som vanligt, nu ska jag sova för det är namligen julafton :D

GODJUL på er gott folk!!

Fjärde advent

Kategori: Allmänt

vart en sen kväll igår, skjutsade på Robins föräldrar till arboga vid fyra tiden, for till marieberg gick där en kvart sen vart det till lägenheten och käka mat och kolla på film, sedan vid halv tolv satte vi oss i bilen igen på väg till köping för att hämta dessa vilddjur, fulla som svin var dessa fyra som vi nu skulle skjutsa hem dom satt o sjöng o tjoade där bak i bilen, men det hindrade inte mig från att somna, sov hela vägen hem. sorry Robin att du fick stå ut med dom själv kunde inte rå för det ;)


Idag då? jo idag vaknade vi upp och kände att det blir en seg dag, käkade frukost och tände sista ljuset i adventljusstaken. ååh snart dags för tomten att kika in och dela ut julklappar. efter en halv dag med tv spel så kom vi på den lysande iden att gå ut och hugga julgran til familjen Elvenäs så vi slängde på oss varma kläder och får sen iväg ut i skogen. kom sen hem med två granar en som jag högg ner och den andra var robin. så nu ska dom kolla granarna och sen bestämma vilken dom ska ha, så frågan är vinner min eller Robins? en stor tävling, men jag hoppas på min den var tät och fin men ganska stor.. så vi får se hur det blir.

"en hjälte är en sån som räddar katten när den har rammlat upp i trädet"



katshing

Kategori: Allmänt

6 månader= kinamat o massa mys.

nyss hemkommen från praktiken hade livräddning i dag i vattnet denna gång, gick vell okej kunde kasta som satan så fick berömm (stolt) sen fick jag vara offret också hade halkat när jag skulle hoppa ur bubbelpoolen så slog i huvudet i kanten så dom skulle rädda mig men jag överlevde ;) haha., nu ligger jag nerbäddad undertäcet med robin bredvid han andas djupt så jag kan slå vad om att han sover, så söt när han sover så man sitter o små ler för sig själv.

snackas om träning ikväll, helt slut men jag ska allt ta o pallra mig ner så jag kanske kan får träningsvärk o känna mig bra för att jag gjort någe. låter inte de bra?

hungrig är jag också men jag väntar till mamma kommer hem så får hon laga nått gått, om inte robin vaknar snart så han kan laga nån super mat...

Lördag

Kategori: Allmänt

ligger nerkrupen undertäcket, börjar känna mig förkyld och otroligt trött. vaknade 6 i morse av ett konstigt ljud, o gissa vad det var? jo de var nån som hängde över toaletten o spydde järnet. trodde nästan inälvorna skulle komma up så mycket lät de. men tur var vell de att dom satt kvar. jag vet det låter inte mysigt men det var bara pappa som fått halsbränna, så nu ligger han på soffan och tycker synd om sig själv, ni vet så där karar gör. har dom ont i halsen tror dom att dom ska dö, så ängsliga blir dom.

lucia idag också men det har jag ingen kännsla av, ingen lusse bulle eller nått.. vet inte ens vem som ör lucia här i trakten..

var iväg o tränade i morse alltid skönt o träna klockan 9 en lördag. eller inte.. men den vart avklarad iaf, har bara legat o slöat sen dess, ska vell träffa karn lite senare också hoppas jag för längtar efter en bamsekram o massa värme. får vell se vad som händer ikväll, antar att jag inte får bestämma självklart har robin redan planerat vad vi ska göra. men jag är faktist sugen o åka till Towa och Emil o spela lite wii, äga ut dom på bowling o få sig ett gott skratt. men så klart ska dom inte vara hemma,  så får vell se vad lördagskvällen har att erbjuda, harry potter?  det återstår att se..
 
Du är så varm, mjuk och len som silke. Dig ska jag aldrig dumpa, min älskade strumpa!

trööööt!

Kategori: Allmänt

ni kan inte tänka er hur tidigt jag gick upp i morse? jo klockan var 05.45 när robins klocka ringde vaknade av hans signal och det har jag inte gjort på åratal, men hade ställt in mig på att jag skulle upp tidigt så det var vell därför, en kvart senare nämligen 06.00 ringde min klockan och det vara bara att springa upp o klä på sig o borsta tänderna för ute på vägen stog mamma och tuta och jag var så trött så jag fatta knappt själv vad jag höll på med. började praktiken klockan 7 idag, jäääääsp! men jag klarade mig igenom dagen och begav mig till mammas jobb för att käka ett stort lass med tomte gröt, och som grädde på moset fanns de skink macka också. nu ligger jag i sängen och försöker ta igen mig, ska snart slå igen locket på datan.. har ställt klockan på 17.30 då det är dags att gå upp ducha fixa sig i ordning, ska jobba.. men tjänar 150 kr i timmen och ska servera mat till millitären så självklart kan man inte säga nej, vem vet de kanske finns en o annan hunk att kolla in. man måste ju få kolla lite! så godnatt mer er allihoppa och annis skriv vem som vinner idol ;)

Match!

Kategori: Allmänt

Måste bara tacka Ann-louise för att hon fixade min blogg, vart skit bra tack!! sitter nu i soffan och laddar inför matchen som går på behrn 12.00 mot rudbeckianska. Det är skol-sm så nu gäller de vinna eller förlora, och så klart ska de bli vinst. det är ett tufft motstånd men inte starkare än oss. och med sandra i mål kommer vi klara detta galant.
har precis käkat en rejäl frukost plockat ihop grejerna och ska snart bege mig mot planen med lina, blir nog att poppa lite musik i telefonen så de där lilla extra peppet kommer. efter matchen blir det att bege sig hemmåt med pappa som kommer och hejjar fram oss. antingen stannar vi och kollar på handboll får se om pappa får lusten tillbaka.




jag spelar inte för andra,
jag spelar för jag älskar det jag gör.

Måndag

Kategori: Allmänt

Helgen bjöd på bio, shopping, fest illa mående och pizza. blev att åka till örebro i fredags med Frida och Ann-louise köpte dom sista julklapparna så nu var man klar med det, skönt så man slipper tänka på dom i sista sekund. kollade på bio också det blev vi hade iaf tur med vädret igen, hiss eller diss? jag skulle kallde det för en diss, men man fick sig ett gott skratt då och då. och tror ni inte på fan att Ann-louise glömde väskan inne på bion? jo för de gjorde hon. men jag o Frida fick snabbt springa iväg o leta reda på den.
i lördas vart de partaj med Frida Annis och Towa. en hel helg med brudarna det var inte igår de. om jag ska vara ärlig minns jag faktist inte sist jag umgicks med dom en hel helg det var på tiden för roligt har jag haft.
I dag då? jo har avklarat ännu en dag på energikällan skurat trappor och golv idag inte de roligaste men det är tur att personalen skiner upp dagen. i morgon ska jag in till örebro och träna med klassen och på onsdag blir det skol sm, skönt att få på sig fotbolls skorna igen och inte bara hålla till inomhus. nej nog om detta nu ska jag slänga mig i soffan och vara lat!



energikällan

Kategori: Allmänt

Då har man avklarat första dagen på praktiken som hålls till på energikällan i lindesberg så kom dit och bada mer er :)  haft två simskolor idag, i morgon blir det fler, på onsdag ska jag vara med på arombastu eller de kanske var extrem bastu vilketsom. ska också ha avklarat babysim när veckan är slut. i helgen blev det att baka pepparkakor med Robins mamma o syskon dricka glögg och mysa, sen var det bara fixa i ordning sig för inflyttnings fest stod på schemat. trevligt trevligt! och så var det första advent igår så nu börar man få in lite julkännsla i kroppen..