aalexandratallberg

Måndag

Kategori: Allmänt

åter en ny vecka. onödig skoldag, hade bara träning sen var dagen slut. bussen hem gick inte försen halv ett sen fick jag sitta i storå och vanta på pappa i 40 min så var inte hemma försen strax innan tre iaf även om jag slutade vid elva halv tolv. surt. men men.. ikväll ska jag iväg o jobba med laget, inventera på karl hedins. pussst! mår inte alls bra heller, ont i halsen som satan och huvet värker kroppen är alldeles tung :/ men men bara bita ihop och tänka på annat.


nej nu ska ja bädda ner mig i sängen o sova lite innan jag ska iväg :)


familjemästerskap!

Kategori: Allmänt

Igår var det dags för familjemästerskap i minigolf, familjen Tallberg/karlsson - Elvenäs. min bror var tyvärr inte hemma så vi var tvugna att låna in en welamssonare också, sara fick det bli som skrytit så över hur pass bra hon var på minigolf, japp hon var bättre än morsan iaf som var sämst på banan. våran poäng slutade på 211 totalt eller liknande, familjen elvenäs slog oss av banan med nått på 190 har jag för mig. men jag ska berätta en bra sak för er, huvudsaken var att jag slog robin med mina egna poäng, det gjorde jag faktist. han som är så "duktig" på golf HAHA på han säger jag bara. ska skryta hela livet ut om det här :P inte nog med det jag vann äver alla med mina 33 poäng! så det ni, jag har lite talang iaf kanske skulle sattsa på golfen ist o tjäna pengar så jag kan försörja pappa när han blir gammal ;)

idag iaf så har jag städat mitt rum, guuud vilket dammhål det var usch! men nu är det kliniskt rent SKÖNT! ikväll blir det match mot Hallsberg krossa krossa, 3 poäng ska vi ha ikväll. får se hur mycket min fot klarar av, men med uffes tejpning ska det nog hålla en hel match :P

R, jag väntar på dig ta och kom nu! <3

Fredag

Kategori: Allmänt

skönt, yttligare en vecka med skola avklarad. första dagen på helgen kommer spenderas åt att grilla och bara mysa. i morgon därimot bär det av till nora för att strosa runt där med mamma på marken, kan vara mysigt ibland att bara gå omkring där kolla på olika saker och käka marknadsgodis. sen bär det av hem städa mitt rum som ser ut som.. ja jag vet inte vad, förjävligt iaf. söndag verkar det som om det är match får väl se om jag får nån match kallelse den här gången, fick ju inte de sist så även om han säger att han har skickat till mig.. jaja
ska snart bege mig till hytta och handla, R som bestämmer vad som ska grillas, jag föreslog lax men han ville promt inte ha det så då får han självbestämma.

Tisdag

Kategori: Allmänt

nu har skolan dragit igång igen, första skoldagen var inte alls lång, var där bara nn timma sen var det dags att åka hem igen.. fick då reda på att vi skulle till bodaborg dagen efter och därefter till degerfors där vi skulle sova för att sedan träna, gå på föreläsning, gå på museum och spela fotbollsgolf. ganska sega dagar om man får uttala sig så. och nu är vi inne på andra veckan. schemat är skönt och slappt på fredag är vi lediga hela dagen.
Helgen som var bjöds på kräftskiva (för tredje gånger i rad) med Robins släkt. lördagen så var de fest i löa då bjöds de på dans och mycket skratt. alla var glada och dansade som galningar, till och med Greger höll sig på dansgolvet mesta delen av kvällen, inte illa pinkat!
helgen som kommer händer det inte nått i stort sett, ganska skönt men de kan ju bli långtrkigt också. har också fått tillbaka skoldatorn nu, alla bilder var kvar, glad för det är jag :P sitter just nu och installerar lite saker på den.

förresten hade körlektion igår, jag fickparkerade, tror ni att ja var kung eller? jo för de var jag faktist haha

nej nu ska jag sova lite för att orka med ett gympass senare :)




Du är mitt allt!<3

Lördag

Kategori: Allmänt

Igår var det kräftskiva hos Daniel och Linda, tack för en trevlig kväll med massa krätor, dricka och fem kamp. där mitt lag kom på delad sista plats haha! idag har de vart slappt, åkte till kölsjön där robins familj plus min syster tillbringar sin helg. där blev det mat, fisk och potatis. sen drog vi till med en femkamp är också. jag kom två båda gångerna så ja, jag är lätt bäst!

nu ikväll ska jag och R tilllaga thai mat. sen blir de kanske en sväng till Hytta och hälsa på greger och annis får se får se. chips o godis har vi iaf laddat upp med. man måste unna sig lite nu när det är sista helgen på lovet.

och i morgon då? jo då bär färden av mot norrköping, eller inte riktigt dit men till kolmården, där vi ska kolla på djur hela dagen lång, för vad mer kan man göra där? jag har faktist inte en aning haha. men ja ska iaf kolla på delfinerna det är de bästa där, om jag kommer ihåg rätt sen jag var barn. och hålla i en orm ska jag med göra om man får :P

på tisdag börjar skolan så det är val kasnke dags att börja vänja sig med att ställa klockan. så man inte blir helt förstörd på tisdag när den ringer tidigt. inte för att jag vet vilken tid jag börjar men måste ändå åka två timmar tidigare typ.

dom senastetvå helgerna har de vart kräftskiva och nu är de på tal om en till nästa helg. magen kommer bli full på kräftor tillslut att en inte kommer kunna äta de på flera år sen. haha.
nu ska jag kolla upp vart robin tog vägen, kan ge mig tusan på att han  har lagt sig i soffan o sover, så sliten som han är idag. men då ska ja allt väcka liv i honom :P

Torsdag

Kategori: Allmänt

känner mig inte speciellt levande idag,
har fått vadkaka o ett stort j*vla köttsår på hälen.
trött och sliten helt enkelt.
pratar just nu med R i telefon. han tycker jag låter dyster.
han kommer snart och hämtar mig, ska iväg o handla
 tills i morgon då de bär av på kräftskiva hos Daniel o Linda.
skulle ta med någon tjej kompis eftersom de fanns mycket snygga byggpojkar
där i sina bästa dar som är sugna på nått, så om någon
känner sig sugen o singel hör av er ;)
ska packa ihop lite grejer vet inte om ja kommer hem
i morgon eller om jag blir kvar i löa hela dagen, towa kanske
vill ha sällskap man vet ju aldrig. återstår att se.
men frågan är vad jag ska packa ner?



syster

syskon kärlek<3

Pliktverket

Kategori: Allmänt

för en tid sedan så skickade jag in till pliktverket för att kolla om jag hade någon chans att få mönstra. fick då hem ett brev att jag hade blivit antagen och skulle få ett brev hem på posten då jag hade fyllt 18 år.

idag kom ett brev hem på posten där dom skriver att soldatutbildningen ska vara frivillig från och med 1 juli 2010. därefter ska ingen tjänstgöra med plikt när det är fred om inte försvarsberedskapen kräver det.
det innebär att pliktverket inte kan erbjuda nån någon befattning när man har antagninsprövat, men om man uppfyller kraven för att tjänstgöra kan dom endast skriva in en på utbildningsreservern.
och längst ner på mitt brev står de då att om jag fortfarande är intresserad av att mönstra även om det har blitt ändringar. så är jag  då välkommen att komma det datum jag har fått, eller så ska jag höra av mig senast den 1 september om jag inte vill. så nu har jag ett ganska svårt beslut. jag skulle vilja mönstra och se hur jag klarar mig både fysiskt och psykiskt. men jag vet inte rikigt om jag vill nå mer efter det. men jag har iaf nåra veckor att tänka och hoppas att jag gör rätt val sen.

nog om det. har vart ner och kört ett tränings pass, blev 1 och 1/2 timma. så är nu slut i kroppen. ska sätta mig och göra körkortsteori snart. ringde och bokade halkan idag också, den 8 september är det dags sen är de inte långt kvar tills jag ska sitta nervös i bilen och framör datorn och göra mina prov. bara hoppas att det går bra första gången så jag slipper hålla på massa fler gånger. :P

tisdag

Kategori: Allmänt

En vecka kvar av lovet och de ska jag ta tillvara på. ska försöka hinna med så himla mycket roligt, vad de nu kan vara? veckan ser ut på följande vis ungefär, idag ner till gymet o träna med emma, i morgon match med GSBK på hemma plan. torsdag träning. fredag är jag o R bjudna på grill party hos tilda. sen är de helg och har inget inplanerat. så ja vet inte om jag hinner med så mycket roligheter:/  det är tal om en dagstripp bort en sväng men vi får se vad det blir av med den.

har inte skrivit här på länge men de har blivit en del sen dess, sist var de tal om båtorientering, den vart lyckad men ingen vist tyvärr. helgen efter det var de kräftskiva på R´s flotte med massa trevligt folk. och i mellan det har jag vart i askersund ätit gott och stekt på hargebadet. vart i Robins sommarstuga också, bara han och jag. haft det mysigt, grilla bada paddla kanot o spela kort, bättre kan de inte bli. bilder från dessa händelser kommer upp senare när jag har lust o tid att sitta lite längre.


nej nu ska ja dra på mig shorts o tröja o springa ner till gymet o träna lite.


Love <3