aalexandratallberg

29

Kategori: Allmänt

sitter hemma hos mamma o pappa på landet, har drabbats av magsjuka, men är på bättringsvägen just nu. har bara lite ont i magen som kommer lite då och då, men har inte spytt dom senaste 24 timmarna så jag håller tummarna. ska till farbror doktot i morn ta blodprov, blodtryck med mera.. vet egentligen inte varför men de kanske kan vara bra att få det överstökat också... vill bara bli frisk, känner att jag missar as mycket i skolan, har matte prov på tisdag och jag fattar noll.

hoppas på att få träffa pojken ikväll, vill inte sova själv i natt o defenetivt inte på soffan igen. men får se hur de blir med den saken, måste kolla om jag kan hitta nå bra matte grejer här på datan så jag kanske kan lära mig nått. vet inte ens vad det är vi håller på med.



Love

26

Kategori: Allmänt

Ibland känner man sig så övergiven, eller som man övergett allt.. jag tror inte det blir bättre av att flytta hem och gör det heller inte för den anledningen, men iaf den sista februruari säger jag upp lägenheten och sen flyttar  jag hem till allt den sista maj och kan ju alltid hoppas på att det blir lite bättre..

Hemma!

Kategori: Allmänt

Äntligen hemma, en lång vecka har det varit med massa åkande i baken, längdskidor och iglobyggande. vägen hem idag var lång, när vi väl är i örebro och alla är glada att få komma hem stoppar polisen oss och chaffisen har tydligen kört för fort. så det blev att sitta där ett tag, så jag missade bussen, men kassis syrra var snäll och skjutsade hem mig, Tack! kom hem runt nio och det var bara att slänga in väskorna och traska till träningen så kom hem vid halv elva igen, nu är jag trött och hungrig.

i morgon är vi lediga, men ska till skolan och lämna in papper sen bär det av till landet, ska bada tunna och bara mysa med Robin, för gud så jag har saknat honom. tänk er själva, men är van att alltid vakna upp bredvid honom, och nu helt plötsligt har man inte sett röken av honom på fem dagar.

bilderna kommer upp på facebook senare när jag orkar göra nått. haha



R.I.P Falcon!

söndag=sälen

Kategori: Allmänt

Allt är ner packat, telefon sitter på landning Robin diskar sista disken (ler för jag slapp). om en och en halv timme skjutsar Robin mig till skolan sen bär det av till sälen.

tror det kommer bli kul, ska lära kassi åka snowboard de kommer nog faktist gå bra tror jag. sen ska vi åka längdskidor någon dag haha, jadu får se hur det kommer gå.

potatisgratäng & kyckling filé

Kategori: Allmänt

Det luktar mat i lägneheten, har nyss gjort potatisgratäng och kykling filé så de luktar himlans gott, ska bara skära till salladen och duka fram så ska vi kika på film och äta gott. skulle egentligen på bio med mamma och pappa idag men det blev inget, så skulle vi åkt med emil och lite mer folk men fanns tydligen inte nå platser kvar...

Har vart på marieberg idag hittade ett par till jeans. sen gått på bauhause i 45 minuter, tänk er 45 minuter plågades jag där inne med min pappa som skulle kolla på varenda manick. han hann igenom halva sen tvingade jag honom ut, han får ta med sig farfar dit nån dag och ta andra halvan för det var en riktig gubbaffär.
 sen tog vi oss till min lägenhet och la oss och sov i ca en timme så skönt, sov ju på soffan i natt så har inte sovit så mycket.

har packat lite inför i morgon åker till sälen då i fem dagar, så de blir snowboard denna vecka också. fast den här gången blir det inte nån romatisk vecka med karln utan med klassen och ettorna.


Ab imo péctore

Robin://Sitter här hos världens mest underbara tjej. Vi ska ha en myskväll nu innan hon ska vara borta i fem dagar, kommer sakna henne jättemycket :/  hoppas hon får en bra vecka iallafall :) utan några benbrott och hjärnskakningar :P Puss puss älskar dig mest <33




landet

Kategori: Allmänt

landet igen men endast en kväll bara. ska iväg till örebro i morgon bitti igen syster min ska träna klockan tio så måste åka tidigt. blir bio på kvällen och sen ska jag och min man laga potatisgrattäng och kött, mumms! kanske även blir en runda på stan har ju fortfarande massa presentkort. handla ett par nya jeans och T-shirt på JC men annis hade inte tid att hjälpa jag som trodde hon skulle vara kvar men hon slutade precis när jag kom. men Robin fick väjla denna gång, får se när dom kommer ur garderoben.

nej hörrni jag har faktist ganska så mycket panik just nu, redan nu liksom jag vill ha ett bra sommarjobb iår och måste därför vara snabbt ute REDAN NU om inte tidigare. jag vill inte jobba på vestas igen, eller vill och vill får jag ett bättre så tar jag hällre det. men vestas får vell duga i värsta fall är ju ändå pengar ocg dom är ju trevliga där. speciellt åke, gud vad vi älskar åke, men han har gått i pension. nej slut pratat om det nu ska jag fortsätta leta efter nått. fredag kväll och jag sitter här och letar sommarjobb haha. men är man på landet så finns det inte så mycket mer att göra.


Just det måste också tala om att vi bygger om för fullt här hemma, har rivit en vägg eftersom både jag och min bror inte bor hemma längre så kan dom göra det större, så dom rev mellan två små rum som ska bli ett stort sovrum till mamma och pappa. gästrum ska det bli där  dom sover nu. och snart ska dom riva vägg mellan köket och tvrummetoch täppa igen nån annan som jag inte riktigt vet vilken. jag tror det kommer bli gör snyggt! kanske skulle ta och flytta hem iaf ;) haha.

 jag och min bror som små :)

sick.

Kategori: Allmänt

snorar som bara den, halsen svider, febern är på topp och har en spik uppkört in i örat ( känns det som) fasiken att man ska bli sjuk just nu när det är som roligast i skolan, idag åker dom till linköping och kollar på hockey, medans jag får ligga kvar i sängen o kolla på film o snyta mig. hoppas dom får roligt iaf. måste bara vara frisk tills söndag då vi åker till sälen i fem dagar.
i morgon måste jag gå till skolan även om jag är döds sjuk, ska lämna in arbeten. kanske upp på stan och kika in på jc oxh vad annis har för sig om det går bra för henne. hon kanske kan hjälpa mig att hitta ett påar jeans också, har ju presentkort där.. sen blir det hem och vila igen. på lördag kommer mamma, pappa och linn in. pratas om bio och massa god mat ska inhandlas, förhoppninsvis kommer Robin in också.

nej nu ska jag hoppa in och ta en varm lång dusch och hoppas jag blir frisk på några sekunder så jag slipper sängen idag igen!

Pusst!!

Kategori: Allmänt

Usch säger jag bara!

bowlade med klassen och aldiva idag gick vell inte så bra HAHA! grattis lina till priset. var till wadköping och hämtade nytt busskort sen med jennie tack för att följde med .

kom hem till en enda röra och tvätt tid stod på schemat. det var bara dra igång att diska eftersom robin inte höll vad han sa. efter en massa disk var det bara att börja damma.. efter det dra fram damsugaren, lagom tills den hade åkt fram fick jag springa till tvättstugan och slänga i tre maskiner och jag lovar där va de inte slut, kom in igen och damsög. efter det sprang jag till tvättstugan igen och slände i tre maskiner till. nu sitter jag här och funderar på om jag ska torka golvena eller laga mat först? men måste snart till tvättstugan igen eftersom jag har typ tre maskiner till :S och jag är hungrig så tror det får bli mat brukar äta vid sex om dagarna och nu är klockan snart åtta.

i morgon blir det stan med älsklingen kanske hittar nått för mina present kort. och robin ska köpa nya löpar dojjor så vi kan bättra på hans kropp så som den var när vi träffades, han har nämligen slutat träna nu, och det gillar inte alex.

12

Kategori: Allmänt

Idag äe det towas födelsedag, stort grattis !

nyss hemkommen från träningen skönt o springa av sig o träffa laget igen.När ja kom hem hade Robin gjort i ordning mackor och te så äter det nu bra gullig ibland ;) . I morgon är det sov morgon sen ska vi iväg och bowla. på onsdag är det vanlig dag på torsdag åker vi till linköping och kollar på hockey linköping hv 71 kan nog bli skojj. sen på söndag far vi iväg till sälen åker massa bräda och kommer hem på torsdag igen.

9

Kategori: Allmänt

Dålig uppdatering..

Cissi har hunnit fylla 18 så kalas blev det Grattis Grattis, sen for jag med familjen elvenäs till idre, en underbar vecka med massa åk i backen och en hel del mys.
Frida har också gått och blivit 18 Grattis till henne, ska iväg senare ikväll på middag hos towa för henne och Frida, Towa fyller på måndag så Grattis till henne också, usch vad alla fyller år just nu ja vill med bli 18 få gå på krogen och ta kör kort. men inte de inte jag får lugna mig 10 månader till!! tur att jag har Robin som kan köra på mig och gå på krogen åt mig;) nej ni nu ska ja bege mig till Robins hus som han ska göra i ordning sedan är det dags för oss att flytta in till sommare, så de lutar åt att jag blir löa bonde om ca 5 månader. :)


"Jag har inte träffat henne än, men när jag gör det kommer jag att dejta henne" -Zlatan

2009

Kategori: Allmänt

Början på ett nytt år.

kvällen började hemma hos Robin med god mat och lite dricka. for sedan iväg till festen som Teresia ska ha stort tack för att hon fixade! det vart en dunder kväll med mycket skratt. dagen efter mådde man som man förtjänade, och vi botade det självkart med Pizza.

nu då jo nu är det den andra januari och vi får säga grattis til Cissi som fyller 18 år. jag vill med fylla i början av året. man vadå jag har ju bara 10 månader kvar jag överlever nog den tiden. i morrn ska vi alla till Cissi och äta mat och ha skojj. på söndag far jag till idre med familjen elvenäs kommer hem på torsdag så missar första dagen i skolan men kan tänka mig att jag inte missar allt för mycket.

Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken