aalexandratallberg

första provet avklarat!

Kategori: Allmänt

då var det första nationella provet avklarat, som var muntliga i svenska. vi skulle hålla ett tal i 5 minuter, som jag har skrivit tidigare ko jag bara upp i tre, när vi sitter i klassrummet får jag reda på att det får vara mellan 4-6 min, så jag tänker så det knakar för att lägga till nått, men ja kommer inte nått. när jag väl står där framför klassen med handsvett och alldeles varm så får jag ut tiden på 03.49 alltså 11 sekunder för lite :O men jag är glad iaf, för alla i gruppen hade minst g så kan sova gott inatt så jag gör de skriftliga minst lika bra.

lagar nu till lax och potatis för att sedan åka vidare på träning o köra skiten ur mig för det är verkligen de jag känner för just nu! så ja hoppas de blir en hård träning!

ny design!

Kategori: Allmänt

Stort tack till frida som fixade min blogg! sitter nu ock käkar flingor o mjölk, har städat varenda litet hörn i lägenheten idag för i morrn ska dom kolla på den. pluggar också svenska till talet i morgon o jag får verkligen inte ihop fem minuter bläääää!!!

seg söndag

Kategori: Allmänt

vaknade upp hos mamma o pappa med R bredvid :) i går tillbringades kvällen framför tv.. och så klart släckte vi ner huset i en timmes tid. idag har det varit match mot eker, vinst med 2-1. o sen så åkte ja o pappa och handlade, ja glömmde min plånbok i pappas bil så nu sitter ja i örebro med min plånbok i stråssa lyckat? men tur så har jag mentor samtal i morgon o min pappa kommer in! har pluggat på mitt svenska tal nu som ska vara i 5 minuter men de blir bara tre phuuu! ska snart sova så ja slipper tänka kanske hjärnan är i bättre form i morgon.

ska städa lägenheten i morgon också :O dom ska gå in i den på tisdag morgon och visa den för någon snubbe, och den där snubben, killen eller mannen vad man nu ska kalla det, ville ha lägenehetn från 1 maj ist för 1 juni, så tycker han den är fin o fastnar för den så kommer jag då flytta hem en månad tigidare, alltså om en månad exakt på tisdag, för skönt :D

det är ingen vanlig dag...

Kategori: Allmänt

Nej, för det är Linns födelsedag hurra hurra hurra!
snart kommer mormor o Ralf, ska käka smörgåstårta, sen ikväll kommer resten av tjocka släckte, då blir de jordgubbs tårta som syster själv ska baka, mumma! ska kila iväg o krama om födelsedagsbarnet o trösta henne för att ja inte köpt nån present, men jag räcknas ju in i mammas o pappas, för den är ju ändå från familjen! haha

tidig morgon

Kategori: Allmänt

R´s klocka ringde vid sju han snoozade o gick sen upp, min klocka var ställd på 08.00 men kunde tyvärr inte somna om när hans klocka hade väck mig, så ja steg upp runt halv 8 fixade tränings väskan, o en bamse frukost så nu är ja mätt o klar för morgonens träning, ska ta bussen om 20 min, och det är spelförståelse som står på schemat,

i skolan i eftermiddag så blir de svenska, förberedelser för nationellaprovet som kommer nästa vecka.:S fy bubblan. i kväll blir det fys träning med tommy o sen hem o mysa med R. i morgon bär det av hem till landet, ska bara slappa verkar det som inte hört nått om nå som händer. åt vofflor igår, va gott det var, as länge sen ja åt de, så de passade verkligen i min mage.  

ska borsta tänderna o sen slänga på mig skorna o springa till bussen nu.!


tvättdag

Kategori: Allmänt

Har nyss ätit mat tacos fick de blir mumms mumms. ska snart slänga i lite tvätt o sen iväg o träna..

I lördags kom nin syster in, vi gick på stan tog en ficka o lite så. trevligt länge sen ja umgicks med henne, träffare henne bara nån minut när ja är hem. så de va ganska skönt att få tillbringa en hel dag o natt med henne, plus att Robin kom in senare på kvällen också.

på söndan så spelade Linn match så kollade på henne sen skjutsade mamma tillbaka mig o Robin till Lägenheten o där vart de en slapp kväll med massa tv o mys. resten av veckan? i morgon är jag tränings ledig så kanske blir stan eller nått Robin som bestämmer vad det blir haha. på fredag beger jag mig hem till det efterlängtande landet, Linn fyller på lördag så ska gratta henne, o så hoppas ja de händer nått kul så man kan träffa folket lite.

rubrik

Kategori: Allmänt

Matchen igår slutade 2-1 till glanshammar även om dom inte var så mycket bättre än oss. har nuss vart på friskis o svettis och kört ett stepp pass och sitter nu hemma, ska ta mig till skolan igen vid tre tiden för att linas mamma kommer och hämtar oss (sandra, Jennie och mig) för vi ska hem till lina käka tacos o sen sminkprovning. kommer en uppföljar kväll senare på den här, vad vi ska göra då vet jag inte, men tjejen som håller i det här skulle ha med sig kroppsvård, handvård o smink. får se om hon har med nått som är bra. o om plånboken tillåter.

ska laga mig mat nu, eller mat det blir väl nudlar eller nått, har itne så mycket ätbart här hemma. får se om det blir stan en sväng sen kanske skicka iväg ett sms till Ann-louise o fråga om hon ska gå på stan på sin lunch bror på om jag orkar ta mig upp för soffan eller så..
i morgon KOmmer min syster in, vi ska gå på stan o så kanske käka nått gott, så kommer robin in också då blir det robinson o chips på kvällen ;) sen har Linn mach på söndag får se om jag kikar på den.

skolan..

Kategori: Allmänt

sitter i skolan, har mitt varu märke just nu, vi håller på att göra egna hemsidor. men gör inte så mycket för tillfället är redan klart typ. så lina sitter o pillar i mitt hår just nu och klagar på min utväxt!

vi spelade skol-sm igår vinst med 2-0 så nu är det semi final som gäller !:) efter skolan så blir de stan med lina en sväng sen är de match igen mot glanshammar som gäller tagga tagga!

vår.

Kategori: Allmänt

Ååh, jag älskar vädret, nu känns de som om det är vår o jag kan inget mer än att gilla det. man kan sätta på sig vårkläder, solbrillorna o sitta ute utan att frysa o jeans jackan åker på. det finns inget bättre, eller jo sommaren, men när det är vår vet man att det snart är sommar!

skolan idag först gym sen skriva cv. sitter nu hemma ska snart laga mat sen träna. i morgon far vi till Linköping för skol-sm o det luktar vinst ;)

länge sen..

Kategori: Allmänt

Ja nu var det ett tag sen, har varken haft lust eller tid. helgen har erbjudit mys med pojken, lite festligheter och en skön solig dag med mys o bus i solen.
idag har jag tvätt tid håller på just nu, inge vidare kul. men saker som måste göras, ska också laga mig en god middag. Kyckling wook och ris mumms! sandra ska bli bjuden någon dag hon kommer avguda det.
måste nog iväg o handla också om jag orkar annars får det bli i morgon efterskolan.

på onsdag far vi till linköping och spelar kvartsfinal i skol-sm. på torsdag match mot glanshammar o fredag ska jag till lina på smink kväll eller vad man ska kalla det, hon vann en visning hemma av mary kay produkter så vi ska få komma dit och testa o kanske hanlda med sig något hem, käka tacos o massa andra trevliga saker, helgen får nog spenderas i örebro om jag inte saknar Robin för mycket då pallrar jag mig hemmåt, ska försöka komma hem och köra bil nån gång också de va för länge sen o jag behöver verkligen komma igång nu, om jag någnsin ska kunna ta mitt körkort, haha, nej nu är riset klart.


Love

0-0

Kategori: Allmänt

Match i morse mot rävåsen, slutatde 0-0 bättre de än att förlora. efter matchen fick jag skjuts av Mary hem, la mig på soffan och kom inte längre än så, magen ropade på mat men slö som jag var och soffan så skön så fick magen skrika bäst den ville, för någon mat tänkte jag inte laga. när jag precis har somnat skickar pärlan Sandra och frågar om jag ska med upp på stan o käka, och det säger man inte nej till, så det blev saigon. kyckling och nudlar MUMS! så ätit ute två dar i rad nu, men det blir lätt så när man inte har en mamma i närheten som kan laga mat till en när man är hungrig. Och det är ju bra mycket godare än kottbullar och makaroner som det hade blivit om jag var tvungen att laga mat, för det är i stortsett det jag har här hemma.

Tack för en toppen timme eller två sandra ;)





Love

ensamt..

Kategori: Allmänt

Sitter inne i lägenheten en fredag kväll helt ensam.. snacka om tråkigt. men vad gör man inte,  har nyss haft träning och i morgon bitti match med sammling kvart i nio. så jag har i stort sett inget annat val. men vad ska man hitta på då? jo kolla på lets dace och hålla kontakten med folket på telefon. låter inte kul ja vet.

Just nu sitter Annis och har öppnat vin flaskan och är i fullgång med att dricka sig beusad för att sedan traska vidare och skaka på arslet, eller så har hon det mysigt med Jimmy o Greger kasnke någon mer på folkan med taco buffé. skulle inte sitta fel, men de får bli någon annan helg.

Och vet ni jag skrev om jeans jackan i förra inläggt, jag hittade den idag, i storlek 38 testade och den passade ganska bra, hade inte varit fel med en mindre men jag tog den för de fanns ju trotsallt bara den kvar. så nu behöver jag inte åka ut till marieberg nått, så vad ska jag nu underhålla mig med hela lördag och söndag:O


Love

fy o blä.

Kategori: Allmänt

usch fy och blä, vad jag hatar min mage just nu! skulle kunna byta till vilken annan mage som helst. men ja orkar inte bara sitta inne och hoppas på att det ska bli bra, så ska snart bege mig upp på stan och äta med Ann-Louise, blir nog la baguette, inte ätit där sen i sommras typ ska bli mumms, lukta curry hela dan men de gör inget för jag orkar inte heller laga egen mat.

örebro hela helgen:O kommer bli en lång och tråkig helg, hoppas på att R kommer in. annars får ja försöka få med mig Lina elller nån till marieberg och gå där, kika efter en jeans jacka, hittade en på stan men så klart hade dom inte kvar i min storlek typiskt!

Nu måste ja skynda mig ska skicka iväg ett sms till Teresia också, det var en liten fågel som viskade i mitt öra att hon och cissi är i stan.


Love

sommar

Kategori: Allmänt

Shit vad jag längtar tills sommaren, tänk er bara ta på sig en klänning och ett par lätta skor och gå ut i solen, käka glass och bada. det finns nästan inget bättre. och den här sommaren kommer bli as bra, jag flyttar hem lagom till sommaren så den kommer spenderas på landet där jag trivs som bäst. alltså ingen stad i sommar, visst kanske ja besöker den men jag bor inte i den då. bara kunna gå ut på gården och sola, hur ska jag kunna göra det i örebro liksom? aja det är inte direkt bara därför jag flyttar hem, finns ju en hel del anledningar, men det är nått som ska bli skönt.

beställde hem en klänning och ett par skor igår, så nu blir man ju och längta mer så man kan få använda dom.
 

Mars.

Kategori: Allmänt

äntligen kan man vara ute på datorn mer än tre minuter utan att den stängs av, skönt! får hoppas det inte lägger av nu när jag skriver så jag får skriva fort..

inte skrivit på länge, men sanningen är att jag inte riktigt vet vad jag ska skriva om längre.. först tänker jag att jag måste blogga och har så mycket att skriva om, men så fort jag kommer in och ska börja trycka med fingrarna försvinner allt. men jag kan ju kortvarigt berätta om helgen,
den började med att jag åkte till löa för att spendera kvällen hos pojken, där vi åt mat och hade det trevligt med familjen Elvenäs.
Lördagen spenderades i ludvika för att köpa en massa massa grejer till R som ska flytta hemmifrån så småning om när "huset" blir klart. väl inne på jysk får han ett kanon erbjudande på en soffa och slår till direkt, så nu var soffan köpt, men hur ska vi få hem den? det var ett större frågetecken. vi fick nämligen åka hem igen utan soffan och mindre pengar, väl hemma åkte vi till stråssa för att umgås med min familj, vilket inte blev lång varit, for till towa och hade det trevligt, tror inte jag har umgåtts med henne själv på bra länge, och då menar jag ty ett år. Robin åkte till martin och fanny.

så nu kom vi till denna söndag då jag trodde det skulle bli en slappdag men nej inte det vi åkte till ludvika igen för att denna gång ta med en släpkärra och få hem sofforna.

just nu sitter jag i soffan och funderar på om det kommer hända något roligt eller om man heltenkelt skulle lägga sig och sova snart. Lina och Jennie var nyss här, man blir trött efter det vill jag lova ;)