aalexandratallberg

Lördag

Kategori: Allmänt

gårdagen vart myspys hemma hos lasse och loijsan sen fortsatte den hemma hos r med film, sen chaufför på  nattkvisten.

idag blir det örebro en sväng med Ann-louise sen vidare till henne och käka tacos, sen återstår det att se vad kvällen har att bjuda på, nått galet något stillsamt.. jaja!

Fredag.

Kategori: Allmänt

God morgon God morgon! ligger i sängen under täcket, fick för mig att sova lite längre i dag vilket var skönt och eftersom jag är ledig så passar jag på. ska snart sla en pling till farmor och fråga om hon kan köra mig till löa, ska dit och träna en vända. skulle ju kunnat köra själv om jag bara hade haft en bil. men eftersom jag inte har det så måste jag fråga efter skjuts vilket jag inte gillar. men men.. efter en vända i gymet blir det nog bara slappa hemma hos R vilket jag vet så är ingen annan ledig eller.. Ikväll då? antingen strömpis eller en myskväll? jag har ingen aning om vad jag vill haha. har iaf gratis intrände på strömpis, så ska jag inte dit så har jag 4 biljetter om någon är intresserad haha.

nej men nog om detta nu ska jag klä på mig kläder och ta mig till telefon, ni får väl ny uppdatering om några dagar, bonden har inget internett så det visar sig. haha!

HAHA!

Kategori: Allmänt

Året är 2010 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real.

Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert.
Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör.
Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet.
Figo, Ronaldo och Zlatan tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.
De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då: "Figo, vad är det bästa med fotboll?" Figo bugar sig och svarar: "Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar då han sa:
"Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida"Gud tittade sedan på Ronaldo och sa:
"Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?", Ronaldo svarar lite
försynt:
"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".

 Gud svarade:

 "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida."

 Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"

 Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:

"Du sitter på min stol"

Fredag..

Kategori: Allmänt

Och det innebär massa myspys med tjejorna en fredag utan karar hur skönt kan det blir på en skala? haha
ikväll ska vi iaf och äta buffe sen vidare hem till annis och mysa framför någon bra film. sen vidare mot landet för att krypa ner i sängen och hoppas på att lördagen också har något att erbjuda.

sitter just nu i skolan, har vart på ökk på morgonen och kört igenom ett träningspass och nu väntar det film. vad för film vet ja inte men nått om att finna sitt inre eller nått liknande eftersom det är det vi jobbar med. Bengan själv håller i lektionerna!



2010

Kategori: Allmänt

Fri, fri som en fågel! :D

Körkort!!

Kategori: Allmänt

 

Lätta på hjärtat lite..

Kategori: Allmänt

Varför ska det jämt vara så att en annan får skit för allt, ?
När en annan inte vill umgås just en dag eller med just en person så får man skit för det, men när någon annan aldrig vill hitta på något förutom en fredagkväll så är det jag som är osocial eftersom jag inte vill göra något just den dagen och eftersom jag inte är lika förtjust i alkohol som alla andra.
eller som om jag inte klara av en uppgift i skolan just en gång så är det jag som är dålig ist för den som får ig på flera prov, då är det helt okej.
Eller bara för att det blir bråk på en fest så är det just jag som inte ska dricka sprit, men om jag då inte har druckit en droppe sprit på hela kvällen så är det ändå jag som får höra det, men det finns faktist fler personer på denna jord än bara jag som inte behöver dricka. 
det kanske inte alltid är mitt fel om man tänker efter.
eller att det alltid är jag som är avundsjuk? jag känner då många många mer som är bra mycket avundsjukare än vad jag är. men istället är det jag som får höra allt det här, bara för att alla får höra saker från ett håll betyder det inte att det alltid stämmer, man kanske måste få höra det från olika håll innan man kan döma en person och fatta sina åsikter. man kanske ska ta reda på fakta innan man häver ur sig massa saker.
Är så sjukt trött på allt skitsnack!

Rubrik

Kategori: Allmänt

länge sen, men har inget att skriva så ni får se bilder från helgen ist..

fredagen beskrivs med ett ord, GALET!

söndag

Kategori: Allmänt

gårdagskvällen spenderades hemma hos Malin, som numera är stråssian fast det har hon vart ett tag nu men ändå.
vi bakade kollade på gammla bilder fick upp massa minnen från förr satt och snackade i timmar, riktigt trevligt.
även om inte kakorna blev som vi trodde haha. dom vart rätt torra men ändå dom smakde ju inte illa:P
dagen isig vet ja inte riktigt vad som händer, ska bege mig ut på en promenad hade jag tänkt. sen kommer Emelie hit ikväll. :) får se till att baka nått så jag har något att bjuda på. eller kanske glass :) haha.

och jag har kommit på att jag saknar min lägenhet ganska så mycket! kanske skulle ta och plugga vidare iaf så man får flytta bort härifrån känns som att det är det som behövs just nu.

bilden är på min dåvarande lägenhet, så mysig :)
 

Lördag

Kategori: Allmänt

gårdagen behöver inte ens nämnas, en stor suck på hela den iaf kvällen. men orkar inte lägga energi på det heller ska sluta bry mig helt och hållet så får vi se hur detta slutar!

nyss vaknat har bara hunnit duscha, hade tänkt göra ett teoriprov sen bär det av in till linde för att äta mat hos mamma. sen ska jag och pappa kolla på volleyboll, det var länge sen typ ett år sen haha. men nu är det dags igen. 

Fredag fredag, åter fredag

Kategori: Allmänt

Det känns som om det har vart helg i tre veckor nu, ja just har ju haft lov ;) skämtosido!
nej men nu är det sista helgen innan skolan drar igång, många började redan idag och många skolkade redan idag, ni vet själva vilka ni är ;) men jag börjar på riktigt på måndag. och då är det första dagen på sista terminen känns underbart skönt, ni vill jag gå i skolan så jag har den avklarad sen, eller ja.. plugga vidare vad det ja! men vad? nej det börjar jag fundera på dagen innan man måste säka vidare, ja det tycker jag låter bra.

vaknade ganska tidigt idag skulle åkt in till linde men bilen startade inte, så hampus du får klara dig själv och baka sockerkaka en annan dag :P fast han har mina hörlurar till ipoden så nu kommer jag inte få någon vacker musik i öronen när jag tar min promenad, men promenaden får väl vänta tills någon annan dag haha, funderade på att ta med min syster ut och ta lite kort, men nej jag struntar in det och hoppas på att det blir linde iaf, ska hämta filmer hos min bror också så bil jävel starta!!


bild tagen av Angelica.


rubrik

Kategori: Allmänt

Jag ska säga dig en sak,
hemma på vår gata i stan
där bor det en tant
och hon har sålt alla sina barn för 25öre styck.
Alla sina 18!

<3

Kategori: Allmänt

Till dig med kärlek
Vila i frid♥

Rubrik

Kategori: Allmänt

Not a day passed me by.
That I don't think about you.
And there's no moving on, '
cause I know that you're the one.
And I can't live without you..


Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i soffan med syrran bredvid och mamma mittimot. kvällen spenderades hemma med familjen, vi spelade yatzy där jag vann båda gångerna så jävla bra :P sen spelade vi plump vilket vi inte hann spela klart. för mamma och jag tog oss en promenad ner till skolan för att göra iordning smörgåstårtor tills i morgon. och nu sitter jag här, ska strax gå och kolla i garderoben om ja har några kläder tills i morgon. 
Ingegerd hade inte velat att man hade svart men jag tror faktist att jag ska ha det iaf för jag har inget annat passande. men vi får se, sätter oss i bilen vid nio tiden i morgon iaf, svänger in på ikea och köper nå skit till hampus sen får vi se om jag kör vidare eller om mamma tar över, beror på vad det är för väder och allt.  

innan balen

Kategori: Allmänt

13dags bal..

Kategori: Allmänt

är vad som står på schemat, snart kommer fanny upp hon ska göra mig fin i håret, locka det.
Sen bär det av till löa, för att fixa klänningen och sminket. det kommer nog bli skojj ikväll, lite orolig ät jag allt, eftersom jag måste dansa med min bordskavaljer och jag har inte en aning om vem det kommer att bli, eftersom man inte får sitta med sin partner. och dessutom en dirty dance eller hur var det lasse? haha.
nej men det ska nog gå bra. och lite orolig är jag över skorna också. kommer jag klara av en kväll i klckisar kommer jag bryta foten om jag trampar snett en liten gång? det återstår faktist att se, om jag ligger här hemma med gips i morgon när jag vaknar, det kan alltså bli en hel galen kväll det här haha!

bilder kommer i morgon eller när jag orkar ladda upp dom, ska försöka få ett på R med :)

bilder

Kategori: Allmänt


Moa och jag innan shottarna på nyår :)


Lillkillen :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Har hjälp annis att flytta hela dagen i stortsett, eller iaf halva. hon väckte mig i morse så det var bara att pallra sig upp och börja. Sedan for jag in till örebro med mamma och linn, hälsade på min lilla kusin som kom till världen för en vecka sen. Hälsade på i onsdags men då var inte mamma och linn med så det vart ett nytt besök med nya presenter, man kan ju inte få nog när man ser alla små bäbiskläder, vill ju handla allt till knotten! bilder kan jag lägga upp på den namnlöse senare orkar inte lägga in dom på datorn just nu.

ligger nu i sägen med R´s fötter i näsan han kollar på nån slags krigsfilm inte ett dugg intresserad så kanske skulle ta och lägga in bilderna iaf när jag ändå är vaken. ja så får de nog bli, så det kommer strax ett nytt inlägg med bilder, kanske även slänger upp något från nyår. vem vet, vem vet..

mera bilder...

Kategori: Allmänt

ögoninflamation..

Kategori: Allmänt

det är just det jag vaknade upp med i morse, kännde inatt att det var svårt att öppna ögat och att det rann ur det, nu är ögat svullet och rött, det varar och jag måste tvätta det med varmt vatten stup i kvarten.

på nyår vart det att först sitta hemma hos moa och tobbe äta mat och ha det trevligt, senare for vi in till linde till någon källare och hade vår andra förfest med massa trevligt folk, vid halv tolv pallrade vi oss vidare till folkan för att fira in det nya året, söndagen spenderades i sängen och spyhinken var min bästa vän!

i onsdags var jag in till örebro och kollade på fotboll hela dagen, hämtade också ut mammas och pappas julklapp, nu kan jag ju berätta vad det var eftersom dom har fått den. Jag och Linn var till Angelica en dag och hon fotade oss, egentligen skulle hampus vart med men han blev sjuk :S men men det vart vi två iaf, sen skickade vi iväg ett kort på uppförstoring, och så tröck dom upp den så det blev en canvas tavla, hur bra som helst. mamma och pappa vart super glada.
 


här är kortet vi förstorade.
Tack Angelica