aalexandratallberg

Onsdag

Kategori: Allmänt

fortfarande lov, men det händer inte ett skit, fanny och jag var inne på att åka till bodaborg men kom sen på att inga andra var lediga så då hade det bara blivit hon och jag..

sitter just nu hemma hos Robin gör inte ett skit, kollar på tv bara. sen ikväll blir det att "jobba" lite åt mamma, köra ut mat o så till poliser. sen blir det träning. på fredag blir det Påsk fest i löa med påsk buffe sen dj penti som styr musiken! tredje helgen i rad nu. på söndag åker vi till orsa för att åka skidor ha det allmänt trevligt o massa mer. afterski så det bara sjunger om det ;) haha nej men vem vet. ska blir roligt iaf. åker det med robins familj och hans moster med familj.

kom just på det att jag är grymt sugen på att kolla på film, men voddler får inte plats på min dator, och på R´s så hackar det så, så ändå ingen ide att kolla..
är sugen på att se lotta på bråkmackagatan. haha länge sen man såg den och som dom flesta kanske vet så älskar jag barnfilmer :P det finns ällt ett litet barn inom mig.  så någon som har den på dvd? haha

Tisdag

Kategori: Allmänt

Andra dagen på lovet och idag ska jag inte göra ett smack! igår tillbringades dagen i örebro, först till sjukhuset efterkoll på foten, sen vidare och hämtade upp balklänningen. efter det hälsade vi på kusinen som har blivit så stor och han är sååå söt..

efter att ha vart vid doktorn så kom jag hem med en inflamerad fotsena, det var det dom sa att jag hade, jag har tydligen överansträngt den för tidigt så jag har dragit på mig en inflamation. men det går över, sen nästa steg, operation? nej tack eller.. dom tycker att jag ska operara ut min metall platta och mina skruvar, eftersom jag knappt har någon rörlighet i foten, samt att jag inte har något kött där bara skinn, så om jag opererar ut det så kommer jag kunna röra mig mera samt att jag inte kommer vara lika öm, men den stora frågan är hur jag ska göra? jag vet att jag inte törs, får ont i magen av att bara se ett sjukhus och jag vet att jag kommer få panik när jag väl ska få narkos och bli sövd, men du kan vara vaken och bara bedövad säger dom då, men hur ska jag kunna vara vaken, se och höra allt? nej tack! så nu har jag ett sort problem som jag ska tänka över på några dagar för att sedan återkomma med ett svar till dom..

och en annan sak jag har tänkt på, förs till kvarn på balbiljetterna? alla vi som har fixat klänning och om man inte får någon biljett ? hur gör man då? haha illa! ilandsproblem eller vad? :P



Söndag

Kategori: Allmänt

Helgen har innehållit 18års fest, sovmorgon 16års firande och en tripp till örebro. blev stor shopping för R men inte ett smack för min del. snart ska ja bege mig ner till farmen och hälsa på Emelie. tänkte bara lägga ut lite bilder från i fredgags först :)














mer bilder kanske kommer upp senare..

Sköööönt!

Kategori: Allmänt

Sov morgon, eller ska man säga ledig? haha mitt påsklov har nämligen börjat och vad passar inte bättre med en sov morgon till halv elva! och en god frukost, två kokta ägg och en skink macka, nu är jag redo för dagen, som ska spenderas med Fanny sedan träning. Känner mig glad idag haha.

det värsta är att pappa jobbar natt så han ligger och sover, så man måste vara tyst som en mus och smyga runt här och det är jag ju inte världsbäst på precis.. men men ska ju ändå gå till fanny snart så jag hoppas att jag inte har väckt honom! .

Studenten..

Kategori: Allmänt

Tänke visa lite utav mina student grejer, klänningarna (bal & student) visar jag tyvärr inte dom får ni se sen när dom används :P men balskorna kan ni få se och skorna jag ska ha när jag springer ut. trodde dom var vita men dom är typ sandfärgade men men vad gör det jag gillar dom iaf! :)






vart tog solen vägen?

Kategori: Allmänt

strax efter att jag kommit in till örebro så försvinner solen? och i morgon ska det komma mer snö? jar orkar inte!

min kväll har bestått av plugg, RELIGION närmare bestämt, men jag orkar verkligen inte med det där, varför ska jag komma på kvällen innan att jag kanske måste slå upp böckerna, visst jag slog upp dom i lördags men kännde genast att plugga på en lördag var inte min grej och det är det inte i dag heller, men jag mutade mig med en kopp te och mandelbeskvier! men inte kom jag längre för det, satt och messade med min bror för att ha något annat att göra och nu så hamnade jag vid datorn lyckat, nej!

men ärligt, islam? nej jag fattar noll och helt ärligt vill jag inte ens fatta något om det, det är bara onödiga saker att ta in i mitt huvud! så lite mys med karn skulle inte passa fel just nu, så jag slängde iväg ett sms till honom med och vips så är det så det är snart haha! nej men ärligt, plugga nej tack! tack och lov att jag valde JB just därför att det här är mitt andra prov på ett helt år så skönt!

Måndag

Kategori: Allmänt

Vakna upp till sol plus att man har lite sovmorgon, kan ju inte bli bättre, trots att det är kallt så skiner solen! börjar inte skolan försen tio i två då vi ska vara på USÖ och kolla på något. men ska åka in lite tidigare och käka lunch i skolan, sitter just nu här hemma och fibblar lite med projektarbetet har hela veckan på mig då alla andra tjejer i min klass är i värnamo och spelar fotboll hoppas dom har det kul iaf.

Fick en spark på benet i Lördags och det resulterade i en stor blå bula! och till råga på allt så var det mitt brutna ben, men det klarade sig nog för gå på det kan jag iaf även om det gör ont! haha. på tal om i lördags det var en sväning kväll med mycket dans, även om alla min kära kompisar försvann runt elva tiden så det var jag och frida kvar, men hon försvann hon med, så vid halv ett drog jag med mig R hem för att sova. han följde glattt med så tydligen så hade han inte heller tänkt stanna mycket längre :)

nej man kanske skulle börja göra sig klar för skola, eller studiebesök ska vi nog kalla det. typiskt åka in till örebro för att vara där någon timme, bussresorna tar längre tid än själva skolan! jippi.







Fredag

Kategori: Allmänt

GAah! jag blir tokig, har prov på tisdag i religion och jag kan inte ett skit, och det varkar vara ett stort prov också. och jag som inte kan ett skit om gud och speciellt inte om islam! jag har inte börjt plugga än heller vilket jag borde, men får väl sitta med det hela helgen när nu det skulle passa?
ikväll blir det mys pys med familjen och R, eller han kanske räknas in som en i familjen vid det här laget? haha.
I morgon blir det partey i Löa, riktig bonna fest! kan bli skoj, så på söndag ligger vi hemma och mår som vi förtjänar, så när ska jag plugga? aldrig jag får ta det som det kommer och hoppas på att det kanske kan vara någon fråga som jag redan kan haha !

Jag är hungrig men har inte orkat äta, men får vänta tills ikväll, då de bjuds på fijatas! :) texmex MUMMA!

Onsdag

Kategori: Allmänt

börjar med en missad buss och sen en timme i örebro helt själv innan Fanny slutade skolan, vi käkade på kina muren shoppade runt, eller ja fönstershoppade sen var vi ner och testade min balklänning en sista gång och nu sitter den som smäck! hämtar den på lördag.

just nu väntar jag på träning, försöker få med klara men de verkar inte gå nå bra. så får väl åka in tidigare Hampus ville ha skjuts till affären.. nej gudars skymning vad tråkigt jag har, och plugga religion måste jag också göra. tråkigt inlägg jotack ja vet!

sjösjuk?

Kategori: Allmänt

Hemma efter en fart fylld kryssning (kom hem igår)
vi var med och stängde barerna och tömde dom. dansade till 4 på natten och efterfest där till. sen kväll och tidig morgon. konferans klockan 10 på morgonen efter 3 timmars sömn är inte ill att klara med det gjorde vi. det vart mycket skratt och mycket illa mående på resan men alla var lika glada att få gå upp ur sängen ändå. jag hade sjuk roligt, roligast var det framåt sov timmarna. idag då? jo idag är jag fortfarande bakfull, eller är jag sjösjuk? skulle inte tro det eftersom det inte gungade något haha. jag är nog bara mest trött men hemma i soffan ligger jag iaf. klarade inte att gå upp ur sängen i morse och glad är jag för det annars hade jag legat och sovit i skolan just nu.

igår när vi satt i Per och Eva-karins hytt efter lunchen när det strax var dags att gå i land så kollade jag runt på telefonen kollade in på mina meddelanden där jag såg att jaghade fått sms av Robin, så jag var tvungen att kolla på vad jag hade skrivit. " jag har slut på sängar, älskar dig <3" öö, jag kan undra ja, men antar att det skulle stå jag har slut på pengar. hahaha. kan undra hur bra i farten man var den kvällen. för nå sms vet ja inte att jag skickade :P

fredag

Kategori: Allmänt

min mage är inte som den ska vilket resulterar i att ligga hemma på soffan..

kom just på det när ja läste towas blogg att jag har ju inte testat min studentmössa och ja har snart haft den hemma i en vecka:O så kanske måste testa om den passar haha!

I morgon bär det av på kryssning, det blir väl vi unga som får ta hand om dom gamla, eller hur slutar det? devet vi bara på söndag haha!

åter igen onsdag..

Kategori: Allmänt

har tillbringt min dag i solen hemma hos Robin, skottade fram sparken satte mig på den med en kopp te i handen, för underbart. kan inte bli bättre det var 15 blus grader där jag satt, ja ni läste inte fel PLUS ska det vara. det kan ju inte bli bättre och snön håller på att smälta bort. jag tackar och bockar! just precis när R kom hem åkte jag därifrån snällt haha, han som trodde jag skulle vara kvar och umgås med honom men icke, ska strax bege mig till frövi..

i morgon ska jag in och sy in min balkläning, har man inga bröst så måste man dra te med symaskinen och har man inte tillräcklig längd så får man köpa sig ett par klackisar och sy det sista haha. sen på kvällen ska jag och sandra fixa vårat projektarbete hur det nu ska gå till eftersom jag har en sur far! men jag går väl hem det är väl inga problem, kommer väl hem lagom till skolan börjar igen men vad gör det? inget enligt honom iaf!
jaja inga sura miner här inte.
ska slänga i mig lite mat nu innan jag far vidare.

Tisdag och skola..

Kategori: Allmänt

Alla andra där hemma på landet är lediga dom har studiedag kan tyckas vara skönt, jo men visst! Träningen igår gick bra, testade mig på lite olika hopp övningar men det funkade inte helt okej så jag skippade dom och gjorde andra övningar ist.

just nu har vi haft religion på morgonen och provet kommer gå skit! men men får ta det som det kommer helt enkelt. men nu håller jag på att hungra ihjäl mig och vet ni vad, det är kyckling och currysås till mat idag kan inte bli bättre haha.

nej nu ska jag spela gold miner och slå sandras rekord! ♣

Måndag

Kategori: Allmänt

Och en seg måndag! började skolan med träning, dribblade med boll, balans och rörlighet var vad det vart känns bättre och bättre nu för varje dag. och nu ikväll är det dags att åka till frövi för att träna cirkelträning eller vad det var med herrarna.

fick hem min mobil idag så söt så haha, den sitter på laddning nu, fick med olika skal också :P beställde en blå/vit men fick med rosa och vit också, alltså det bara bara baksidan man kan byta, så min baksida är nu blå, men jag kan välja om jag vill ha rosa eller vit också, haha. jaja inte så rolig information men jag var glad. men det som var dåligt var att det inte var någon usb sladd med ? :S men jag får sno robins om den passar haha.

nej nu måste jag byta om, om jag ska hinna in i tid!

bilder

Kategori: Allmänt



köpte nya skor i fredas, eller jag, mamma köpte till mig :) tack mamma <3
 

beställde också ny mobil då =)



ikväll har pappa och jag "åkt" motorcykel, han är så stolt över sin nya så vi satte oss på den och gasade i garaget haha!





mer bilder än så har jag inte men det får räcka för idag.

Lördag

Kategori: Allmänt

spontan utgång i går, 20 i 6 bestämde vi oss klockan 6 gick bussen så ja en kvart hade jag på mig att duscha fixa mig o klä på mig, stressigt var bara förnamnet! men riktigt roligt var det. bussen hem var kaos. slagsmål o grejer så polisen fick komma. var väl hemma hos hyttra vid fyra tiden. idag har jag mått som jag har förtjnat, bra sliten har precis fått i mig lite pommen så nu sitter jag och ser om det kommer upp igen eller inte mysigt ja vet haha.

ikväll ska jag infinna mig bakom godis skålen och framför tv:n bara slappa. ensam eller inte har inte så stor betydelse orkar inte med allt skit längre. !

gold miner

Kategori: Allmänt

www.jesper.nu och spela gold miner det gör så dagen går fortare haha, iaf skoldagen! Lina ligger nu på nivå 14 men längre än så kommer hon inte. kämpa kämpa!

onsdag

Kategori: Allmänt

Nu är det bestämt eller det vart det för några timmar sen, men det blir till frövi ikväll och träna. ska vara med på det jag kan det var typ nå fotbollsworkout eller vad de hette typ nått ja vet inte vad men iaf. får se hur det går med benet men det ska nog gå bra :) är lite nervös även om ja inte behöver men det är man väl alltid när man ska till ett nytt lag eller.. men ja känner ju ganska många där eller iaf ett par stycken, några som har spelat i linde förut så hoppas dom inte är elaka mot mig haha.

nej nu måste ja dra på mig skorna och dra gasen i botten!

Ett stort ?

Kategori: Allmänt

Den stora frågan just i dag är, utgång i morgon eller inte?
Emelie säger att jag heltklart ska med ut, men Frida och Annis är inte sugna
så frågan är vad är jag själv sugen på? och det vette tusan.

Ja orkar verkligen inte med skolan just nu, är så sjukt skoltrött så fy bubblan. men det är tre veckor kvar sen är det lov igen. det kan ju inte bli bättre. så jag får hålla ut helt enkelt. ikväll då, ska jag åka till frövi eller ska jag stanna hemma? gaah, så många fråge tecken i mitt huvud just nu så ja vet inte vad ja ska göra.


Tisdag

Kategori: Allmänt

Nyss hem kommen från fritidsgården, vart där och tjänat lite extra pengar vilket behövs i min plånbok just nu, känns som om den här månaden kommer bli väldigt dyr! och jag som inte har råd med ett skit känns det som, beställde kläder från hm som jag måste betala snart också, så ett kvälls och helg jobb skulle ju inte sitta helt fel haha.

i morgon blir det en snabb vända till skolan, sen på kvällen kanske ja ska till fröva och träna med dom, har inte riktigt bestäm om jag ska åka i morgon eller inte, beror på om jag har någon bil eller skjuts in till linde, men jag är bra sugen så man kan ju hålla tummarna.

100 dagar kvar till studenten, det är inte illa tiden går fort när man har roligt!