aalexandratallberg

bokstäver

Kategori: Allmänt

Om det fattas några bokstäver här o där så måste jag skylla på min dator, knapparna vill inte riktigt hänga med i det tempot jag vill. bara så ni vet, och inte tror jag stavar som en kratta!

Valborg

Kategori: Allmänt

Igår bjöd vi hem Fanny, Martin och Anna på lite mat. det blev olika pajer med bröd, sallad och fetadressing. spelade lite spel och bara mös.

nu snart ska jag åka till hytta för att hämta anna, hon lämnade sin bil här igår. sen ska vi åka vidare mot Fanny och Martin, det blir beach volleyboll invigning av den fina planen, och sen grillning på det vad som händer sen återstår att se. ska försöka ta mig hem till stråssa en sväng också och hälsa på min kusin och faster som har kommit hela vägen från Göteborg för att hälsa på.

tänkte ta med mig kameran ikväll också så jag har lite bilder, vet att jag har lovoat massa bilder förut, typ på lägenheten, från påsk men jag antar att det kommer komma en fet bildbomb sen med alla bilder, för jag har aldrig ork att lägga in dom på datorn, vet att det inte är jobbit men men. haha


igår var det exakt en månad kvar tills vi drar till Grekkland!  γαβάθα

Torsdag

Kategori: Allmänt

var över en vecka sen sist jag skrev och det har hänt en hel del, det har vart påsk för hela slanten. brjade med långfredag och det var faktist inte så lång. var på påsfst i löa, men gick hem vid tolv tiden.. på lärdagen så låg vi ute och solade på Robins gård sen fick vi för oss att åka till stråssa lite tidigare där vi tog oss några kalla cider/öl i vårsolen, sen vidare upp till moster för at slänga i oss en fet köttbit! hann dra in till linde också där vi inte var kvar så länge, söndagen var vi hem till fanny och martin, solade och "byggde" bastu! åt grillat hos svärföräldrarna, sen vidare till fanny och marti igen för lite vin och kubb. måndagen slutade ute på sjön, bakfull!

oj det var min helg i text, drygt men ni som läste det, skyll er själva. hah!

just nu ligger jag på soffan, mår piss! har as ont i halsen kan knappt svälja så mat är ju bara att glömma. men i morgon ska jag iaf bjuda R på fin middag, vet bara inte vad jag ska hitta på att göra. sen p lördag äre bara pt igen om halsen är  bättre annars blir jag chaufför!


Onsdag!

Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från zumban, har bara hunnit duscha och lagt mig i sängen och här ska jag ligga tills klockan ringer i morgon. Har nämligen min cykel runda i kopparberg i morgon så det gäller att vara pigg o kry i bena då, bara massa spring portar och kopparberg är ju inte platt heller om man säger så. finnkullevägen är inte att leka med, man kan knappt gå upp för den backen, och nu ska jag cykla upp för den med 4 backar post. jag dog förra veckan och måste komma på ett nytt sätt att ta mig upp för, haha. så i morgon är jag värd en vilodag, körde boxning i måndags efter den rundan, var heelt slut då kan jag lova. i morgon blir det en hemma kväll med karn och massa mys för på fredag ska jag sova ut så man är pigg tills kvällen då det styr fest ! :)


Lördag

Kategori: Allmänt

Tog en powerwalk på stax över en timme i morse när jag vaknade, gick runt rällså eller vad man säger. sen har jag setat ute i solen och bara njutit. nu håller vi på o gör oss i ordning för att bege oss in till jimmy på grill fest, ska bara lägga köttet i marinad och sen upp till stråssa och fylla i nå motorcykel papper som pappa och robin ska ha för att få övningsköra. hämta upp Marcus och Martin också sen är vi redo :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Har nyss gjort en gudomlig sallad som också är uppäten if min portion har typ 4 kilo kvar i kylskåpet som ja inte vet vart ja ska göra av. känns onödigt att sutta, men ja ska ändå åka hem till landet i morgon så det kommer ruttna ändå.

ska ge mig ut på pw om typ tre minuter så fort ag har skrivit klart här, sen blir det att diska när jag kommer hem, orkar verkligen inte men har skjutit upp det flera dagar nu och innan helgen måste jag, i morgon har jag inte tid så jag har inget annat val...

färsk frukt

Kategori: Allmänt

Blev mer än bara juice, köpte med mig lite melon, jordgubbar & passionfrukt, ananas hade jag redan hemma, så har nyss myst med massa färskfrukt och nu är det dags att bortsa tänderna och hoppa ner i sängen, tänkte testa på att sova själv i sängen för fösta gången, vi får se hur det går kanske springer ut i soffan lika snabbt, hehe.

Måndag

Kategori: Allmänt

är nyduschad efter ett boxningspass, helt slut men det är otroligt skönt att vara det, då vet man att man gett allt iaf! är sugen på att sticka ner och handla juice men ja orkar inte klä på mig, men det vore bra gott så vi får se hur det blir med den saken. tog en promenad runt lilla sjön efterjobet med F&F bra skönt i solen.

helgen var också helt underbar, måste bara tacka Linda som tusan för en hel grym helg, drag på krogen på fredan, sol och bra glid i backarna och härligt gung på afterskin. och peter ska ha beröm för den underbart goda gratängen .) haha. det lär göras om hlt enkelt.

har nya rundor på jobbet också, körde bångbro kloten idag, ganska lång runda men jag klarade av den, i morgon är det en ny runda runt fellingsbro, tror jag har vart med på den någon gång under min upplärnings och på onsdag kommer min efterlängtade runda i kopparberg, tro det eller ej men det är den jag ser framimt mest, cykel runda med massa portar, kommer vara helt slut på onsdageftermiddag men det är det värt, träning på jobbtid det tackar jag för :D


Fredag

Kategori: Allmänt

Sitter i löa och väntar på min sega kar, han ska bara duscha sen slänger vi in grejorna i bilen sen far vi mot sälen för en helg på brädan. Linda, Peter och Josefine är redan där uppe dom åkte igår, sen är det jag Robin, Fanny och Martin som åker upp idag. kommer bli himlans kul.

bara för det så får ni en bild på min älsklingshund!

skit!

Kategori: Allmänt

hade setat här i minst 7 minuter och fått ihopp ett halv taskigt inlägg men klart som fan att det försvinner för mitt internett är sämst! skrev iaf att jag har diskat, och ska packa inför sälen i morgon och massa annat skit, men nu orkar jag inte skriva om det så nu får ni ett tråkigt och surt inlägg istället!

soool

Kategori: Allmänt

Underbara sol! skulle vilja gå en lång promenad eller rent ut sagt en löprunda, men har fortfarande inte kunnat äta så ja känner att ja inte skulle orka med något utav det när jag inte har fått i mig något på 4 dagar, eller mat skulle man väll säga då, tacka vet ja yoghurt, det är min bästa vän just nu haha. ligger i löa på sängen just nu var bjuden till Loisan på smyckes party nu egentligen men jag hade inte ork till det heller. får bli någon annan gång :) funderar på om soppa skulle vara något som kan slinka ner, det måste väl vara bättre än yoghurt? någon som vet..
har vart hem och hämtat snowboardskorna och hjälmen, som Linn har lånat sen nu är jag här och kollar efter alla andra saker. i morgon ska jag jobba! äntligen kan man väl säga, fy fan för o gå hemma, blir så sjuk rastlös så jag kryper på väggarna hatar att vara hemma! det blir ingen hemma fru av mig inte!


Tisdag

Kategori: Allmänt

jag är glad för jag har fått behålla min hårda macka! jag är otroligt trött och sliten i kroppen men jag får faktist inte så dåligt, mest bara bubblig i magen mysigt ja vet, nej! men smittar ju fortfarande så kan ju inte jobba i dag heller. men hoppas att ag blir frisk idag så ja kan åka dit i morgon, jag hatar att vara hemma! så sjukt rastlös blir jag. ska försöka få i mig lite frukost, men jag vågar knappt testa fall det skulle sluta illa. har gått ner minst 5 kg sen i lördags, har nog aldrig haft så här platt mage haha. men ja vill hällre vara frisk och platt mage istället för att gå ner dom här kilona genom att spy!


i helgen drar vi till sälen och då ska jag minsan vara frisk, annars får jag stanna hemma vilket jag absolut inte vill. vädret visar stor sol både lördag och söndag, vi kommer ju upp på fredag kväll så det blir sol och öl i backen på lördag :) fick också tillbaka många tusenlappar på skatten vilket har gjort min vecka! inte för att jag sak användå upp dom, dom ska jag sätta på ett speciellt sparkonto som jag inte får ta e krona ifrån, som jag kan ha ifall att jag någon gång skulle behöva betala tillbaka på skatten, ifall jag av någon anledning skulle bli arbetslös eller om jag kanske någon gång i framtiden skulle börja plugga, då är det bra att ha lite sparpengar. :)

jag vill att den här dagen ska gå fortare än fortast!
nämde jag att R köpte en motorcykel i helgen? ska fota den så ska ni få se p hans racer, röda faran det med, fattar intevarför allt ska vara rött? men den var fin ändå :) 



foto; Angelica www.Angeliqe.blogg.se grym på att fota :)



Gaaah!

Kategori: Allmänt

Jag gör ett sista försök att få något i magen, i morse testade jag med yoghurt men den kom upp lika snabbt, lika så medvatten och allt annat. senare på degen vid typ ett halv två testade jag med melon och lite dricka som min snälla mamma köpte till mig, men nej det kom upp lika fort det också, mamma gav mig tips på hård macka och the. så nu ger jag det en sista chans, ja har inte spytt på länge, men jag har hellerinte ätit nå så jag har inget att spy upp heller. men nu får det vara nog, i morgon hoppas jag att jag mår bättre och kan äta! har ju inte ätit något på tre dagar så i morgon ska jag isf äta något riktigt gott, wookhouse kanske? sa inte tänka tanken nu märker jag, blää!


Toan är min bästa vän!

Kategori: Allmänt

välkommen magsjuka! har spenderat mesta tiden av natten inne på toan. har fårr i mig ett glas juice nu får se hur länge det får stanna i min mage, har kunna ätit 1 halv kebabrulle på tre dagar och den fick inte vara kvar länge. mysig information, men just nu är min största dröm en fet hamburgare från max som får stanna i all evighet, men bara tanken gör mig spyfärdig. ska försöka ta mig in till linde sen också så jag inte smittar R, även om han redan borde blivit smittad. stackarn. ska möta upp mamma utanför ica så hon kan handla åt mig, vill ju inte spy inne på affärn och inte smitta alla andra heller!

nej vidare mot toooan!