aalexandratallberg

Onsdag

Kategori: Allmänt

Bara två jobbdagar kvar den här veckan, kan itne förstå hur mycket man kan längta efter en helg. så fort klockan ringer på måndag morgon så börjar man tänka på fredag efter middag..

Skönt att vara igång med träningen igen. idag var det styrka/uthållighet fast en nyare variant än vad det har vart förut. nu var man två och två. riktigt roligt var det iaf. I morgon blir det jobb, sen örebro infrskaffa mig nya löpar dojjor, sen vidare till fotbolls träning.

har inte så mycket att skriva egentlien, ska krypa ner i sängen och börja räkna får!

Måndag

Kategori: Allmänt

Och en seg sådan. har ont i hela kroppen och är helt slut. träningsvärken tar kål på mig. och ännu värre kommer det bli i morgon, sandströms börjar nämligen idag så det blir att köra skiten ur sig där. plus att ja hade cykel rundan idag på jobbet.

varför ja har träningsvärk idag? jo jag spelade faktist fotboll igår, en match. inte tränat fotboll på 1 år och så hoppar jag på en match på engång, dom hade ont om folk så jag var snäll och ställde upp. spelade typ dom sista 10-15 min i första halvlek, sen fortsatte jag spela i andra. spelade 30 min som höger back vilket jag gjorde i första också. var helt slut kan jag säga er. men inte var det slut där, jag trodde jag hade gjort mitt för dagen men nej ni, efter fem minuters vila var det bara påt igen, fick hoppa in dom sista tio minuterna som forward, ett mål som vart bort dömt senare så hade jag gjort min värsta match i mitt liv, inte den dåligaste men puuh vad jag var trött somnade gott igår kväll kan jag lova er. och lika gott kommer jag somna i natt. vann föresten matchen med 3-0!

vi blir ett helt gäng som drar ner oh tränar idag, det är roligt när man kan peppa varandra och köra skiter ur oss. vet inte om jag kommer träna med Fanny eller Frida än, men nån utav aronssonarna iaf, deras mamma skulle blir med och testa ikäll. det är nämligen testa på vecka, gratis veckan ut. så ett tips till er där ute som vill börja träna men inte vill köpa ett gymkort direkt utan testa på om det är något för er. hela veckan på sandströms, olika aktiviteter varje dag så testa på!

Fredag

Kategori: Allmänt

Äntligen fredag, skön dag på jobbet också vart lite under tid och så fick vi as god paj av ricky som gjorde sin sista dag. For in till Örebro med Moa direkt efter jobbet, vart shopping, en hel del skratt och picknick på Coop parkeringen, haha.
Va in till örebro igår också skulle hämta ut min telefon, på hemvägen märkte jag att den nya också var trasig och då fick jag ändå en spritt ny! skit telefoner. blev inte så myket handla igår, mest mat och så lite smått och gott till lilltösen som kommer hem om cirka två veckor. så idag blev det saker till mig själv, måste unna sig lite nya kläder ibland, och självklart slank det med ett par skor också. ångest! R kommer döda mig haha. men jag gömmer dom för honom, då kan han inte säga nå.

Kika film, käka nötter och bara vara ikväll. är i Linde typ första gången jag är här själv en helg, och första gången jag är här en helg haha. men Moa och Tobbe kanske skulle till tobbes föräldrar sen och basta o så då blir jag nog med dit, om jag inte hinner somna. finns risk för det!

kräftkalas på södra i morgon och det kommer bli super!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Åkte till Löa direkt efter jobbet, stötte på Loisan när jag var till fanny och hämtade grejor så blev med henne hem. Snackade lite skit på altanen sen for jag till storå och hämtade hem R. Har också testat ett äpple på varje äppelträd dom har, dom var lite omogna men annars var dom goda haha. rolig information. har egentligen inte nå att skriva ville bara uppdatera så att Fanny har något att läsa.

I morgon blir det örebro, hämta hem min telefon och kika in på ikea, ikakatalogen damp ner i brevlådan igår och det fanns så mycket nytt som jag ville ha, så lite fattigare blir man nog i morgon, är ju dags för renovering av mitt sovrum inom en kort tid så det behövs nya grejor in dit. så blir det lite mamma mys också, synen blir bättre och bättre säger hon så hon blir med.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag har mamma fått komma hem, hon opererade det ögat hon hade för högt tryck på, hon hade haft 64 och man ska ha 16 tror jag hon sa. men nu när dom opererade så såg dom att hon hade fått liknade på andra öga fast inte lika illa, så hon måste operera det med, me det skulle hon göra när hon fått tillbaka synen på sitt öga som hon har gjort nu men är iaf glad att det har gått bra och att hon är hemma igen!

idag blir det korvstroganoff här hemma, ska ivänta R sen hade jag tänkt laga till det, det är bra mycket roligare att laga mat när man har nån att laga till. det är inte så ofta r är här så det blir heller inte så ofta som jag lagar mat, är jag själv äter jag hällre ägg, frukt eller inget alls.. och hemma hos honom lagar vi aldrig mat, han har aldrig nått hemm och så är han så himla lat så han tar bara bilen så är maten serverad hemma hos hans mamma och pappa, haha.  inget illa menat Loisan!

jag vill bli kvitt min förkylning nu, orkar inte mera. har blödit näsblod varje dag sen i torsdags då det började. idag kom det på jobbet, tur det inte kom på nån post bara, hann känna att det var på väg i tid så han springa och hämta papper.

Min telefon är klar på lagningen fick jag ett sms om, så måste åka in till örebro och hämta den, skulle kanske passa bra på torsdag när lönen kommer, kika in vid syster yster samtidigt och kolla hur hon fått det, ta med henne till marieberg och ikea om hon behöver nå mer som hon inte hunnit köpa än. kanske mammsen också vill med beroende på hur hon mår och hur det är med synen.

rudolf med röda mulen

Kategori: Allmänt

Så ser jag ut nu ungefär, har snytit mig som aldrig förr så nu är näsan röd och stor haha.
Måndag och första jobb dagen efter helgen. trött som vanligt men va tusan den här veckan klarar vi.

helgen bjöd på film tittande, korvförsäljning, volleyboll tittande, två rätters med massa folk i navet, parkfest e sväng sen ännu mer filmtittande i går.

väntar på att pappa ska höra av sig hoppas på att han kan hämta mig så jag får åka och kolla på fotboll, kanske skulle träna i morgon? får se hur det är med fökylningen då.

Slänger in en extra tanke till min älskade mamma som liggerpå sjukhus just nu, skulle opererat sig idag men ögat var för svullet så hoppas det har gått ner tills i morgon så hon får komma hem snart. och att operationen går bra, så vi får hem en hel mamma! <3

Mitt snygga fat som jag fick i inflyttning...

Kategori:

img_9910 (MMS)

Mitt snygga fat som jag fick i inflyttningspresent av min moster med familj, kan inte slita mig i från den och det passar så bra in i min lilla lägenhet!

Fredag

Kategori: Allmänt

en sjuhelvetes natt har det vart.
hade feber igår förmiddag på jobbet, men jag jobbade på och tänkte att det skulle gå över vilket det gjorde! så dagen spenderades på soffan, en lite pause för kräftkalas med R, Fanny och Martin sen soffan igen vi hyrde en film som inte var helt bra men den funkade. mådde helt okej fast var ändå sliten i kroppen. men så fort jag skulle lägga mig började det, kallsvettningar, huvudvärk, hals ont. varför ska allt komma när man bara vill sova. inte mycket till sömn. kollade klockan halv ett sista gången och då hade jag inte sovit nå, jag som brukar somna vid 9.

halv tre vaknar jag upp av blodsmak i halsen, självklart blöder jag näsblod. och det har jag gjort sen dess. det kan ju inte vara bra att blöda så mycket näsblod? somnade till när robin åkte till jobbet vid 6 tiden, sen sov jag tre timmar, så totalt fem timmars sömn i natt och jag är lagom utvilad. hoppas febern försvinner snart. ska ta mig hem till landet så mamma får pyssla om mig, då är jag nog frisk tills i morgon bitti (önsketänkande).

Onsdag

Kategori: Allmänt

Telefonen är på lagning skulle ta ca 2 veckor. så ja jag räknar med det eller längre. fick en låne telefon iaf så jag är kontaktbar. men är skapligt less ändå.

har diskat, lagat mat, diskat igen, slängt sopor plockat in min tvättade tvätt, ja den har stått i min hall en vecka, men är man aldrig hemma typ så spelar det ingen roll. men nu har jag tröttnat nu ska det bli fint igen så nu ska jag börja vara hemma mera. och det måste jag också för snart flyttar det hit en söt liten tjej som jag måste ta hand om dagligen, och är jag ska åka till r vet ja inte hur jag gör, får lämna nyckel till Hampus så han får mata den. och i värsta fall ta med den till landet så den får andas frisk luft.

har inte kommit pånågot namn än eller jag har två som jag funderar över, men dom tänker ja inte nämna nu om jag skulle ångra mig. men om 4-6 veckor borde du bo hos mig!


hoppa in i duschen nu, inpackning och hela köret ska köras idag. en riktig dunderkur för håret, sen ska jag slappa i soffan med massa bra på tv eller film, och morötter. det gäller att skämma bort sig själv när man är krasslig!

Tisdag

Kategori: Allmänt

vart inge plocka och dona här hemma igår. blev med mamma och handlade istället, när jag kom hem så var det bara att ställa sig vid spisen och laga mat till R som kom hit direkt efter jobbet. tvärslocknade tidigt också. så hade tänkt fixa allt här hemma idag, men min telefon j*vel hargått sönder så har setat hela eftermiddagen och försökt fixat med den, men ska åka in till örebro snart med pappa och lämna in den, så finns risk att jag kommer vara telefonlös i några dagar, så att få tag i mig kan man glömma. blir så trött på det, har precis köpt den eller inte precis men har inte haft den mer än ett halv år iaf och så krånglar den redan..
man ska aldrig köpa nya grejor, ska göra som micke sa på jobbet idag, vänta några år tills det sjunker i pris och så är det me gammalt, haha.

Måndag

Kategori: Allmänt

En helt vanlig måndag, med massa sysslor i hemmet. disk, damsuga och plocka undan är vad jag ska tillbringa min måndag till. har även sökt in på skola till hösten 2012.

Helgen bjöd på födelsedags firande, italiens buffe på Annas café i löa. åkte sen upp till mamma och pappa umgicks med dom, sen åkte  jag och r till lidne och sov. Lördagen åkte vi fram och tillbaka till linde mest hela dagen. Världens bästa Fanny var här på morgonen och klippte håret på både mig och R. på kvällen var vi på 18års kalas hos min kusin Sanna. sen drog jag med mina kusiner från Götlaborg till stor staden, först förfest hos Moa-Lina och Tobbe. sen drog vi alla ut på bistro, trodde det skulle vara jätte lite folk, men det vr fktist ganska mycket om man jämför med vad det brukar vara haha. söndagen spenderades framför tv:n med R och simon, varsin pizza och senare på kvällen massa mummsigt från Annas café. men söndagar får man unna sig godsaker speciellt om man är seg i huvet och kropp.

bilder kommer från 18års festen kommer någon dag i veckan.

Torsdag

Kategori: Allmänt

var nyss med min mor till en av hennes kompisar, och gissa vad hon hade så söta kattungar och jag är sugen!! vill inte ha en inne katt men man kan ju faktist ha en kattstege ner från balkongen, men risken då är ju att det blir påkörd eftersom det är en rätt trafikerad väg utaför. men hon hade en svart långhårig liten sak kvar. då slipper jag ju vara ensam i min "stora" lägenhet.

jag vill ha ett litet hus på landet som går i vitt och antikt, där jag kan bo med min katt och så småningom en hund haha.

Aldrig mer tvätta

Kategori: Allmänt

Ska aldrig mer tvätta! igår tog jag mig an tvätthögen, och tror ni inte att maskinen gör sönder min tröja, min bästaste tröja! aaaghh. jag är så arg, och den finnt inte längre att köpa.
det började med att jag spille smultron vin på den typ tre stora röd/rosa fläckar samt massa mindre, dom gick bort. men nu är det stora hål. puuh satt och tyckte synd om mig själv hela kvällen igår. och plötsligt knackade det på min dörr, det knackar aldrig på min dörr så jag tänkte först inte öppna, jag höll på att göra i brallan kan jag tala om. men modig som jag är går jag fram till dörren, när jg öppnar står R där och överrraskar mig, blev så glad att jag helt glömde bort min sketna tröja, till nu när jag kom hem från jobbet, då ligger den där!

nog tjatat om den..

Har vart hos min bror nu nån timme efter jobbet, skulle hjälpa honom med massa papper men vi måste skriva ut dom så får göa ett nytt frsök i morgon. spelade lite tv spel iaf, så kul man kan ha framför tv:n haha.

skulle ut och äta med jbbet idag, men folk hoppade av så det verkar inte bli nått, så jag ska laga tacos här hemma istället. lånade med filmer hem från Hampus också så kanske slår på en sån :)

Onsdag

Kategori: Allmänt

vilket underbart väder! eller?
har vart en helt vanlig jobb dag, Alex är tillbaka från semestern vilket är skönt. på måndag kommer resten tillbaka också då blir det ännu bättre.

I helgen var vi till Falkenberg även om vi hade bestämt oss för att inte åka, men på fredagkvällen fick Robin nått knäpp och han var bara tvungen att åka, vi sa inget till Celine utan jag, Casse och R satte oss i bilen ner, vi åkte hem till Agneta  och gjorde oss i ordning, sen åkte vi till festen och överraskade henne, och minnsan såg hon ut att tapa hakan lite.  (agneta hade världens sötaste kattungar, ska tjata på r lite mera, haha! )

veckan har bjudit på lite familjemys, eller föräldramys kan man nog kalla det. var upp dit i måndags och var där hela dagen efter ojbbet tills det var dags att sova. bakat underbart goda paj muffins som jag kallar det, gjorde äpple och blåbärs paj fast många små i muffinsformar. 
Lite R mys har jag också hunnit med, vi lagade mat, hyrde film,
på dagens  schema står det TVÄTTNING! har inte tvättat på jätte länge så garderoben är tom och nu måste jag verkligen kan inte skjuta upp det mera, passa på att städa och diska mellan maskinerna också. så kommer jag nog somna gott i natt. 

I Helgen ska jag hem till landet, hem till farmor och farfar på fredag, umgås och gratta farmor som fyller år. på lördag blir det 18år fest för sanna som också hon fyller på fredagen me vi grattar henne på lördag. 
Kusinrna  från Götlaborg kommer hem då också ska bli trevlans.

Onsdag

Kategori: Allmänt

det har vart så underbart väder dom senaste dagarna och man kan inte göra annant än att njuta av varje sekund. igår bjöd ja hem Ann-louise och Frida på käk, thaigryta fick dom starkt men gott.

idag slutade jag jobbet vid halv ett hur skönt som helst, hem ta hand om lite sysslor sen vidare mot örebro och östansjö. plockade upp sandra så for vi till Lina och hennes nya hem som hon bor i med sin sambo och deras söta lilla hund. jag vill också ha! nästa semester så, haha.
Sandra flyttar till USA i morgon! fatta USA, på andra sidan jorden. hur ska vi då kunna ses? nej jag får åka och kidnappa henne i kväll och gömma henne i min källare. nej då jag önskar henne all lycka med studier, fotbollen ja allt helt enkelt men hon blir inte av med mig, nu har jag en anledning att besöka USA !

Måndag

Kategori: Allmänt

Huvudet värker, ögonen svider. jag är helt slut skulle kunna somna vilken sekund som helst. men vill inte ligga inne i detta fina väder, frågade snällt R om vi inte kunde åka ut och fiska och grilla oss en burgare, visst skulle vi det. men nu har han ångrat sig verkar det som, nu vill han ut med sin mamma och pappa. vet inte riktigt vad jag ska hitta på. vänta på Rebecca och umgås med henne eller åka till stråssa? F*n jag ville ju fiska. hade sett fram i mot det i flera timmar. och eftersom jag är trött så blev jag inte på det bästa humöret precis när han dissade mig och mina fiskar som jag skulle fånga..

jaja, helgen bjöd på två utgångar. i fredags efter maten drog jag med mig folket till bistro vilket jag ångrar lite. det var dött med folk så dom pengarna skulle jag kunnat spara. i lördags var vi cowboys vilket var sjukt kul. vi höll igång bra, mycket alkohol, gassande sol, hög musik och vatten krig som hette duga. när vi väl parkerat flotten däckade den ena efter den andra haha, jag, R & rebecca höll oss vid liv och drog in på parkfesten, där hadejag också sjuk kul mycket folk och alla var glada.
kan nog vara därför jag är trött idag har inte fårr mycket sömn den här helgen och kommer inte få i veckan heller. men det tar jag igen någon annan helg.

vi skulle ju egentligen åkt till falkenberg nu i helgen och grattat Celine, men verkar som att vi stannar hemma. ingen är speciellt sugen, det har vart fullt upp nu flera helger irad så att stanna hemma en helg och fiska kräftor och ta det rätt lugnt skulle vara toppen skönt!