aalexandratallberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut som människa, vill bara lägga mig ner och gråta. Varför vet jag inte så jag tar tag i kragen och rycker upp mig istället!

Ringde hit mamma idag så Hon plockade ihop mitt kök, tack världens bästa mamma! Det gjorde typ min dag. Hon är guld värd!

Hoppas det blir en kort dag på jobbet i morgon, sen till bolaget och sen handla lite sen fort hem packa ihop katten och hennes grejer sen vidare till mitt nya tillfälliga hem, nämligen Robins etta! Vi kommer nog gå varandra på nerverna men det är ju en prövning det också! Haha. Sen är det julafton! blir lite annorlunda iår men inte så mycket!

Fick julkort av Julia och Marcus igår, som jag har väntat kan jag säga er, i ett halv år ungefär har jag gett dom massa kärleksbrev varje gång jag kör hos dom, och nu fick jag min kärlek besvarad! Haha

Tisdag

Kategori: Allmänt

Haft cykelrunda idag så är nu påväg tillbaka till kontoret, jag och Micke slog rekord idag på att köra! Han körde Marcus och jag min. Det firar vi med saft och tårta! Nej då det gör vi inte möjligtvis med att sluta lite tidigare vilket vi gjorde igår också,


Igår packade jag som sagt lite sen gjorde jag julgodis ischoklad med kanel och vaniljsmak vet ej hur det vart och smaka utan det får jag reda på, på julafton! Idag ska jag packa ännu mer sen så ska jag göra lite mer julgodis med polkagrisar i, får se hur det slutar..

Har tvättid också, tvätta upp det sista skitiga så jag kan packa ner det, sen så får vi se om Emelie kommer på besök!

Endast 4 dagar kvar till jul!! Och jag är klar med alla julklappar, köpte dom sista till svärföräldrarna igår. Och en liten till mig själv för det var jag värd!:D

Måndag

Kategori: Allmänt

Har äntligen börjat packa, mamma fick lite smått panik när hon ringde vid 9 tiden igår och frågade hur det gick med packandet, erkände då att jag inte ens hade börjat, hon tror inte jag hinner.. nu har jag iaf packat ihop hela tv rummet, så tänkte ta köket/hallen i morgon. sen är det bara alla kläder och toa grejorna kvar så det tar jag onsdag torsdag! sen är jag redo att åka till mitt nya tillfälliga hem över jul, utan mina grejor tar med mig julklapparna, det nödvändigaste, typ kläder smink och så. och självklart katten! man får ju ingen speciell julkännsla av att vara här hemma när jag bor i kartoger.. men det får gå för i år fr väl julkännsla på julafton hoppas jag. har adressändrat idag också.. nu är det inte alls många dagar kvar och det är jätte lite post på jobbet också så det kommer nog bli en skön vecka! Tack farmor och farfar för julkortet!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Fullt upp på jobbet, övertid både igår och idag, igår vart det 75 min och idag vart det 110 min ungefär men det är extra klirr i kassan, passar ju bra nu när jag måste köpa ny bil.. Och det är inte det lättaste, jag vill ha en skit bil för att kunna ta mig till och från jobbet, men jag är ju så kräsen så det går inte!!

I morgon efter jobbet ska jag bege mig till nästa jobb, ska jobba extra på julbord och på lördag samma sak, och extra klirr i kassan där också. Sen börja packa på söndag för det är väl kanske dags!!

Idag fick jag ett roligt besked, det är roligt på ett vis men det har gett mig beslutsångest! Jag har kommit in på en utbildning, jag blir inget av den, den är bara förbyggande för vad jag vill göra sen, jag måste inte ha den eller jag behöver inte ha den alls egentligen, men jag vill plugga. Det värsta är att den bara är 6 månader. Så vad gör jag i juni sen,? Det är det som skrämmer mig mest kommer jag gå hela sommarn utan pengar.. Och just, jag måste bestämma mig över natten. Har nämligen 1 månad uppsägningstid!! Gaaaaaaah!!!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Idag är det också jätte halt på vägarna, speciellt uppåt norr! Typ kloten och högfors ja allt runt om där. Så inte det lättaste att dela ut posten då, men är tillbaka på kontoret nu och har lunch! Thaigryta är dagens matlåda och det smakade både bra och gick ner snabbt i en hungrig mage.

Idag var det en snäll tant, nej tant kan man inte kalla det. Gumma kvinna.. Dam! Ja det är nog rätt ord, en snäll dam som gav mig en julklapp, jag har mina aningar om vad det kan vara, men den öppnas på julafton! Hon gjorde verkligen min dag, så söt och snäll! Så vill ni göra en brevbärare glad så ge den en julklapp, ett litet tips bara. Inte för att jag någon gång inte vart glad, hon sa faktist att jag är duktig och alltid glad, så jag tror nästan att jag måste skicka ett julkort till henne!

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag är det ingen rolig dag att cykla! Dom har gått ut på radion flera gånger om olyckor pga halkan, och ja det är isgata! Så jag har därför vart ute och cyklat på min runda i mer än 4 timmar! Den brukar ta 2,5.. Men jag har mest gått och skjutit cykeln framför mig idag, speciellt i uppförsbackarna. Har lyckats hålla mig på bena idag med, men det var väl bara för att jag gick stora delar av rundan. Annars hade jag nog setat på akuten nu med bruten arm eller nått! Vi är iaf på väg tillbaka till kontoret nu, blir lunch sen är dagen slut!



Vill också passa på att säga grattis till världens bästa farfar som fyller år idag! Hoppas farmor har bakat tårta till dig och att du skrapar fram storvinsten på lotterna du fick i lördags! Hipp hipp hurra hurra hurra!

Söndag

Kategori: Allmänt

Tredje ljuset är tänt och det är endast två veckor kvar till julafton och två veckor kvar till flytt! idag har vi ätit adventsfrukost i form av julskinkemacka och risgrynsgröt. bakat saffranskaka, vartit till Nora, skulle kolla volleyboll men den vart inställd. setat framför datorn/tv:n lagat mat och nu ligger vi framför tv:n igen.. rätt seg dag men vi kommer inte på något att göra. funderar på att slå in lite julklappar, men skulle behöva ha kartonger och kort som jag kan skriva rim på.. så det får bli senare i veckan. skulle behöva ha banankartonger / flyttkartonger också så jag kan börja packa, Lena skulle kolla på jobbet i morgon annars får jag bege mig in till örebro och köpa.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Igår flyttade jag ut sängen i tv rummet, gud så skönt tänkte jag då kan jag somna framför tv:n! Men nej då låg ju vaken halva natten och kollade på den! Men nya tapeter i sov rummet får jag ju uppleva i ca tre veckor!

Är på väg hem från kopparberg nu, har haft min cykelrunda idag passade ju bra till snöstormen. Lyckades iaf hålla mig på hjulen men kan ju lova att innan den här vintern är slut så kommer jag ligga på marken både 1 och 7 gånger!!

Nu ska vi in till kontoret och käka lunch sen är det inte lång tid kvar på arbetsdagen!

Jag vill ta min väska och åka långt långt bort!

Kategori: Allmänt

Som rubriken lyder, åka bort och se hur långt jag kommer och hur länge jag kan vara borta!!

Jag är sjukt besviken, så tack och godnatt!!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Åter igen måndag, shit vad tiden går fort! Lördagens festligheter var på "afterskin" och det var grymt roligt, roligt att man nån gång gör lite annorlunda och inte bara en vanlig 20års fest. slutade en timme tidigare idag, så när jag kom hem tog jag tag i disken och så fram med dammsugaren, nu har jag tagit en liten paus i soffan, vilket jag inte borde ha gjort då jag vet att en liten paus kommer bli till en väldigt lång paus! men jag ska allt ta tag och göra klart allt, ska packa Esters sovaborta påse, hon ska nämligen bo hos mamma och pappa några dagar då det kommer en målare hit och ska rusta mitt sovrum, lagom tills jag ska flytta! men men bättre sent än aldrig och så är det ju Matilda och hennes kille som har bestämt tapeter, alltså dom som ska ta över lägenheten. sen ska jag griljera min julskinka så jag kan äta julskinke macka ikväll, gud så gott! sen ta en vända med moppen över golven så dom skiner, betällde även flyttbesiktning idag, eller det var egeryds som ringde mig och skulle kolla om dom kunde göra en liten besiktning nu idag innan jag flyttar så då passade jag på att beställa en så den 29 december ska det vara färdig flyttat och städat, frågan är bara vart jag ska ta vägen då, till mamma och pappa eller robins lilla etta.. och ala mina grejor!? ja jag vet inte men det är sista dagen som jag kan lämna nyckeln.. och hur ska jag hinna haha.. skulle haft kvar lägenheten tills den sista januari men Robin var bestämd på att det skulle jag inte alls ha, så jag hoppas han kan hjälpamig då, det är ju hans ideé! haha.

Skit tangentbord!

Kategori: Allmänt

Jag måste trycka skithårt på mitt tangentbord för att alla bokstäver ska bli med, så att det fattas nån boksta här och där får ni stå ut med!!

Lördag

Kategori: Allmänt

Jag och Ester har lördags mys här hemma, vi har ätit gröt till frukost och nu ligger vi i soffan, Ester sover och jag kollar på tv. gårdags kvällen bjöd på en snabb middag för att sen åka till hytta och kolla på hockey. vaknde i morse när robin skulle upp och jobba, tror han hade lite problem med att hitta frukost, me eter några råd från mig, med att kolla i frysen fter bröd så tror jag tllslut att han fick sig lite frukost! äter typ aldrig macka så inte ofta jag har det hemma. hade lite svårt att somna om efter det, men tillslut somnade jag och sov till halv tolv, det var länge se, men ack så skönt när det väl händer! senare idag kommer mamma och hämtar Ester hon ska få sova där i natt. jag och R ska på 20 års kalas och dansa i underställ, det är nämligen afterski tema1 skit kul tcker jag som älskar och klä ut mig! och ja Loisan ja hatar at dansa, men efter ett glas vin eller två så rycker det i bena, så ett eller annat danssteg blir det ikväll!

Fredag

Kategori: Allmänt

Kom hem till en nystädad lägenhet idag, mor min hade städat, dammat, bäddat och diskat. Vilken underbar mamma jag har!

Och idag tänkte jag vara en underbar flickvän och bjuda på bacon och smördegs inbakad fläskfilé! Hoppas han uppskattar det, jag försöker ju ändå!

Just nu sitter vi hos Fanny och robin blir friserad, sen hem och fixa med maten. I morgon blir det 20års kalas för Julia och så kanske hinna upp till svärföräldrarna och hälsa på! Julia fick en fin teckning av mig i brevinkastet idag, inte alla som har sån snäll brevbärare!

Ha en trevlig fredags kväll allihoppa!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Tvätt tid och slapp dag!

Idag har jag och mamma haft en hel dag med mys! Först har vi gått på stan, handlat julklappar hämtat ut paket och handlat massa gott att äta, samt hyrt film!

Just nu ligger vi i soffan käkar kex och ost, hon ska sova över också så vi har vart och köpt tandborste till henne! En hel mamma och dotter dag, det var inte igår det!! Nu ska vi fortsätta mysa!