aalexandratallberg

Tisdag

Kategori: Allmänt

ligger utslagen på soffan efter en stressig dag, har mycket att fixa med men inget blir som jag vill. mamma var nyss här och lämnade jordgubbar efter sig, tack! nu är det endast fem dagar kvar tills vi ligger på stranden med en kall drink. hur gött som helst.
tänktenjuda på lite bilder jag har lovat så länge nu.. men det blir bara några idag.

 





Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mor och far, ska om ungefär en timme gå ner till farmor och farfar och fira deras guldbrölopp. tänka sig att de har vart gifta så länge, tänk själv när en annan sitter där och har vart gift så länge, ( om man gifter sig överhuvudtaget) ska sen fara ner till löa och spela volleyboll och grilla. igår var vi på bio, fast five den var grym. i morgon ska jag på kalas i backen, sen har jag tvätt tid, måste tvätta upp allt nför helgen så jag kan börja packa, åker nog inte till morfar iaf, mamma skulle vara kvar så länge på lördagen att vi kommer komma hem sent och det går ju inte eftersom det är löa festen.. jaja får åka ner på min semester, så kanske sara kan bli med eftersom hon har sommarlov.

ett öga åt vardera håll!

Kategori: Allmänt

Är helt slut, är kissnödig är hungrig.. men jag är helt enketl för trött för att göra något åt det, somnade när linn var här och vaknade till liv när hon gick. mina ögon går åt ett varsit håll, så jag har bestämt mig för att ligga på latsidan, det blir ingen vända runt sjön, det blr ingenmat gjord, det blir inget över huvud taget. jag säger tack och godnatt för idag och hoppas på att jag är pigg i morgon så det iaf blir en bra fredag, hur än dom senaste dagarna har gått.

Stress!

Kategori: Allmänt

Kom precis hem från jobbet, jobbat över både idag och igår, nu måste jag slänga i mig lite mat, kommer få håll! och sen på med träningskläderna för att brumma med bilen till löa. fråga mig inte hur jag har tid att sitta och skriva det här, för det har jag inte!!!

Piss skit humör!

Kategori: Allmänt

på ren svenska, med stora bokstäver och allt så kan jag inget annat säga än vad rubriken redan gör. mitt humör idag har verkligen inte vart och leka med. kännde av det redan när jag vaknade eller, rättare sagt innan jag ens hann somna igår.. önskar att någon snäll människa kom med en bukett blommor och sa massa snälla saker till mig, eller att nån ens erbjöd sig att gå på bio eller vad som helst, bara jag slipper sitta här och tjura ännu mer.

och inte räckte det med det, kommer upp till högfors med postbilen och klart som f*n ska jag få punktering, där står jag i regnet och har aldrig bytt däck själv, bara kollat och petat lite när pappa gör det, får i alla fall loss muttrarna men domkraften är inte den bästa, men rätt va det är så dyker det upp en blond lite ängel från ingenstans och erbjuder sig att hjälpa till okej liten var han inte, något år äldre än mig bara, vilket idiot stannar sin varma bil och hoppar ut i regnet nu tänkte jag! men snäll som han är så fixar och donar han där, och vips så är mitt däck bytt och jag kan fara vidare. Okej så enkelt gick det väl inte, domkraften vek sig ett par gånger och han var tvungen att skruva loss en planka från sina arbetsgrejer i bilen. men han fixade det åt mig iaf, så tusen tack till denna främmande människa som räddade mig, annars hade jag fortfarande stått där!

Onsdag

Kategori: Allmänt

ville verkligen inte gå upp i morse när klockan ringde, men jag lyckades ta mig upp och nu sitter jag helt slut p soffan. kom nyss hem jobbade till 4 sen var jag på ärenden. nu ska jag kasta i mig två ägg sen åka till Löa för att träna zumba. sen blir det kanske att hälsa på R en stund om han inte ska spela bandy sen blir det rak vägen in till linde och inta sängen.

jag vill ha sommar nu, bada och sola, åka båt och allt annat skoj!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Var ju som sagt hem till Fanny igår, fick se hennes balklänning, otroligt fin var den, synd bara att jag missar deras bal, är nämligen i grekland då.. men jag hoppas hon tar en massa kort som jag får se sen. blev sjukt sugen att ta studenten igen, tänk vad mycket roligare man hade haft då, men vet precis vad man ska göra och vad man inte ska göra, men hade gjort så mycket mer tror jag. så alla studenter där ute ge 100% på varje studentfest och allt vad ni nu går på för det händer bara en gång i livet ta vara på det!

har min syster här för en stund, hon sover, så social är hon.. men hon ska åka och träna fotboll snart, var sjukt sugen att göra det jag med idag, vet inte varför men det är nog bara för att det är så härligt väder, men det får bli en annan gång, ska träna cirkel idag, inomhus! haha, ska köra skiten ur mig, det är näst sista veckan på sandströms nu, så vecka 21 kanske jag kan bli med på någon fotbollsträning då och då när jag känner för det.


helt slut

Kategori: Allmänt

var hem till underbara Fanny innan träningen skulle fixa med min telefon men det funkade inte, så vi satt i solen och njöt, eller hon satt i solen jag hade bara träninskläder, svarta dessutom så jag försöka undvika den lite. hehe. som rubriken lyder så är jag verkligen helt slut. sanela körde skiten ur ss på träningen idag, alla var typ spyfärdiga eller nära att svimma men vi tog oss igenom det och nu efteråt känns det sit skönt rent ut sagt. sa direkt till mig själv och frida att vi skulle skita i bergslagsbacken och hon tyckte likadant, men väl framme kunde v inte gå upp förn så vi trampade oss upp iaf. nu ska jag hoppa in i duschen och sen slå ut mig på soffan hela natten!


syster

Måndag

Kategori: Allmänt

Jag är helt slut i både kropp o huve. har diskat och plockat lite nu efter jobbet, ska snart dra en vända med dammsugaren också, sen ska jag vila lite.. ikväll kör ja ett boxningspass med Frida. skönt!
I morgon blir det cirkel och kanske arobic får se hur ja mår i morgon. ska försöka orka laga matlådor också, jag gjorde det aldrig igår, vilket jag ångrar nu. söndagar är perfekta dagen för att göra sånt, fr nu i veckorna orkar jag verkligen inte stå framför spisen! ska käka ägg och fil nu sen måste jag dra igång här hemma igen. vill ut i solen också!

Söndag

Kategori: Allmänt

helgen har vart varm och solig. i fredags blev jag med mamma till örebro, handlade massa tll deras hall som dom nyss rustat och så en hel del saker till mig själv, var även in med min telefon så nu funkar den. igår drog jag pappa Anders och Robin till kumla på motorcyklarna, det var första gången R övningskörde och pappa tyckte det gick skit bra. på kvällen var vi bjudna på middag hos Lasse och Loisan sen drog v vidare till Daniel och kollade läget, blev inte så långvariga uan vi cyklade hem o sov. dagen har spenderats hos Loisan, R var iväg oh gjorde nå nere på by, så jag satt i solstolen och kollade medans hon slet och jobbade, haha. sen vidare ut på sjön. nu har jag nyss tvättat bilen väntar på att karl ska komma in till linde så vi får i oss lite käk, sen är det dags för en ny arretsvecka. måste också tillägga att det är bara tre veckor kvar till Grekland!

Hemma igen

Kategori: Allmänt

Tog cykeln ner på stan för att möta upp Hampus, han kom med bussen fån stråssa, vä där ser jag bussen men ingen H, stog kvar där och bussen åker iväg.. tänkte att det måste vart fel buss, efter ett tag kommer han gåendes från ett helt annat håll, då hrstackarn vart så hungrig att han var tvungen att springa o köpa glass. haha. vi gjorde inte speciellt mycket egentligen, strosade runt, käkade en sallad sen tog vi och släpade oss mot mitt ställe, väl hemma så ringer mamma på engång, så vi hann inte in nå. men nu har jag brett ut mig på soffan och kommer ligga här nån timme till, tills det är sov dags. i morgon blir det en vanlig jobb dag, sen kommer mami och hämtar mig så blir jag med till stråssa och myser hela dagen!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu och käkar vatten melon och dricker ett glas med fruktjuice. ska snart bege mig upp till Fanny och klippa av mig håret, sen ska jag möta upp min bror och bara umgås och ha det trevligt. sen blir det hem o sova. i morgon ska jag till stråssa och hämta min bebis som har kommit!

kanske inte blir någon klippning iaf, hon skulle klippa en annan innan men den var sen så det får väl bli en annan dag istället..

tisdag

Kategori: Allmänt

Jag är rastlös, jag kryper på väggarna och vet inte va jag ska göra. Har iaf bokat tvätt tid så ska försöka få något gjort, har tvättat två gånger sen jag flyttade, så ja ni kan ju tänka er att jag har slut på kläder just nu. finns nått enstaka att tå på sig men inte det jag skulle välja om jag inte var illa tvungen så nu känner ja att det är dags, igår när robin skulle duscha fanns det inget rent för honom att ta på sig. haha.


 jag är sjukt sugen att åka och shoppa! ska se till att bli frisk först så kanske jag kan kila iväg någon gång senare iveckan. behöver lite mer sommarkläder tills vi åker, det är faktist mindre än en månad kvar tills vi drar, inte alls länge! om mamma eller pappa läser det här nu kommer dom tänka, mer kläder? hon har ju alldeles för mycket kläder redan, men dom kan lugna sig, nästa gång jag flyttar ska jag ha e trea och då ska ett rum elt gå åt till mina kläder och skor (drömmar! bestälde iaf en ny bikini här om dagen hoppas den hinner komma, stog att det var 3-4 veckors leveranstid men har jag tur så! fick också ett mejl av halebop att min telefon skickas i dag och att den kommer komma inom 2-5 dagar! ååh min lilla bebis.

senare ikväll kommer också en bildbomb från alla möjliga händelser, har nämligen lovet R att kolla på nån dlig film om han hjälper mig att tvätta, så då har jag nog tid att lägga upp lite :) 

Nu funkar det!

Kategori: Allmänt

ja nu funkade det, min telefon är nu beställd och jag kommer inte att vara ensam på jobbet om att ha en stenålderstelefon som inte funkar! har vart trött på min telefon nu ett bra tag då inte mina kontakter funkar som de ska. antingen kan jag inte komma in alls för att jag inte har några på kortet? eller så har jag massa som jag egentligen inte ska ha, men jag kan inte öppna dom och se vad dom har för nummer, eller ringa till dom.. kan bara ringa till såna nummer jag kan i huvudet, vilket inte är många. så om jag inte har hört av mig på ett tag till vissa så ja nu förstår ni varför! kan ju iof bara vara simkortet det är fel på, men nu får jag ett nytt av det med så jag ska nog bli nöjd (hoppas jag)!

får bara hoppas att den kommer så fort som möjligt, men nej nu kommer det ta tusen år innan jag får den. alltid har jag något att klaga på men jag skulle vilja ha den här hos mig nu!

Måndag

Kategori: Allmänt

Inatt hade jag feber och har inte sovit speciellt mycket. halsen är inte bättre så åkte till vårdcentralen i morse, testades mot streptokocker (stavmninsfel) och så tog dom blod prov för allt annat. jag vill bara bli frisk nu!
håller på att beställa ny telefon men det verkar inte funka, så det kanske inte är meningen att jag ska ha en ny.. arg blir jag på skiten.