aalexandratallberg

Fredag

Kategori: Allmänt

Ligger just nu i sängen i löa, ja jag vet borde vara ute i det fina vädret men nej jag trotsar det och tar en tupplur, eller har precis vaknat från den.
 Ester leker med sina nya leksaker.
Ska snart iväg till café och käka lite med R. men han är inte hemma så måste vänta på honom och han är ju inte allt för bra på att passa tider..
ikväll ska jag hem till Fanny och mysa med massa filmer och fruktsallad, sen köra på karn och hans kompisar.

Är ju marken i helgen också så ska väl upp och gå något varv där, köpa strumpor ska jag göra!
I morgon kväll är det utgång med laget, först käka, sen hem till malin och föra sen ut. vi har lagavslutning. sen kommer snälla Simon och hämtar!


Måste bara visa min födelsedagspresent som jag fick av Lasse och Loisan lite tidigt och inte inslagen men det gör inget snygg är den!
passar perfekt till min jacksamling!


...

Kategori: Allmänt

Det har gått ett år, man ska gå vidar vilket jag har gjort till viss del men allt kan man inte lämna bakom sig. det är något jag kommer få leva med i resten av mitt liv.
jag är fortfarande rädd, jag hatar att sova själv, jag låser alltid dörren när jag är själv, jag pratar ofa med mig själv, tror att rädslan för att vara själv minskar då. ( nu pratar jag med katten istället för mig själv) det finns många saker som jag har börjat göra sen dess, saker som jag egentligen inte vill!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Nyss hem kommen från jobbet, körde en annan runda idag, den är inte så lång så var inne ganska tidigt så har stått och kammat sen tolv typ vilket ger värki fötterna så nu tänkte jag sitta i soffan tills träningen börjar, haha.

måste laga matlådor också, fick två av mamma i söndags så slapp laga då men det värsta är att jag måst göra det idag istället, vilket jag varken har tid eller lust med. var och handlade men kunde inte komma på vad jag skulle göra, så det blev bara lite allt möjligt så får se om man kan få ihop något.

boxades igår med Fny, jobbigt som tusan och svetten rann, men det ä skönt när det är gjort då kan man somna med bra samvete. idag blir det foboll torsdag också sista utomhusträningarna för iår. och i morgon ska jag till löa och hålla ett styrkepass. fullt upp men det är skönt då vet man att det snart är helg igen!

Torsdag

Kategori: Allmänt

tänkte bara slänga ihop ett snabbt enkelt inlägg nu, ska snar åka iväg och träna fotboll.
ester söker uppmärksamhet hela tiden och går jag iväg för att laga mat eller liknande sitter hon och skriker tills jag kommer tillbaka, lite mammakär tror jag allt att hon är. nu ligger hon och sover, skönt! haha.

skypade med Sandra lite idag, ååh vad hon är saknad, men detvar roligt att få se henne och prata lite! hon satt i "lobbyn" så kunde inte se hennes rum men det blir nån annan gång.

Efter träningen har vi möte så det blir nog en sen kväll idag, igår somnade jag innan nio. det behövdes!
nehe sätta på sig skorna och gå ut, skala en morot ska jag också hinna på 3 min! middag får jag äta ikväll om det inte blir allt för sent!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har precis lagat chilikräftor med pasta till mig och karn. matlådor blev det också.

är sjukt sugen att tatuera mig, vet precis vadjag vill ha, eller ja jag har flera tycken som jg vill göra. måste börja spra pengar till det snarast eller önska mig det i födelsedagspresent av mor och far.. fast dom önskar jag mig ju saker till bilen haha så spara blire! :)


tappade nyss bort Ester för första gången, både ja och robin har letat efter henne både ute och inne. rivit upp och ner på soffan. gått ute i regnet, vi var helt säkra att hon var ute, hon brukar nämligen jama till när ma ropar på henne och man inte ser henne men nu gav hon inte ifrån sig ett ljud. jag vart livrädd.
tänkte 5 dagar klarar jag av att ha en katt sen tappar jag bort henne, lyckat Alex, lyckat!!

MEN! hon är nu httat, hon låg och sov sågott i en garderob. visade Rebecca en klänning när hon var här, hon måste ha smitit in där då. haha, lite komiskt men ska aldrig mer öppna er garderob i mörkret igen, tänk er själva mitt samtal hem till mamma.
-Hej mamma, Ester är borta, ja BORTA!!!! *snyft snyft*

ska adrig mer släppa henne med blicken.


update,

för ca tio sekunder sen.

Robin hör hur det prasslar och säger medorolig röst, vart är hon vad gör hon???
A: Lugn hon bara bajsar!

Ester<3

Kategori:

img_6825 (MMS)

Ester<3

Söndag

Kategori: Allmänt

Går kvällen var kul, länge sen man bowlade. låg sist i första serien men sen ledde jag i andra men sen gick det utförs igen haha, två kom jag (bak i från). var här och käkade tacos och bara mös innan. efter så åkte vi hem o sov, eller ja hade en kar som vart lite för full så efter ett vredes utbrott på mig så stog han ock moppade upp sina egna spyor från sovrumet + sängen, alltid lika mysigt!! hur kan det vara mitt fel att en annan person spyr och hur kan jag vara dryg för att jag moppar upp skiten som nån annan gjort?

så idag är jag på dåligt humör. så tur att jag slipper umgås med någon annan en bebisen. har tvätt tid fanns en ledig vilket var tur, annars hade det väl luktat spyor i hela lägenheten, så tvätta upp allt som blev dränkta. typ lakan och kläder som låg på golvet bredvid. ska även diska och städa upp från igår. laga mat eller får det bli hämt mat? sen åka till nora och hämta hem bror. tror han blir med hit en stund också och lekar med E!

Lördag

Kategori: Allmänt

Helgen har vart efterlägtad och nu har typ halva gått. men skönt att vila upp sig och ta nya tag tills veckan som kommer.

Igår tog jag en sväng på marken med mammsen, vi köpte inte nå gick bara runt och kikade och hade det allmänt mysigt. tog en fika också. Åkte upp till Frida när vi hade kikat klart och hämtade Ester, min lilla tjej som äntligen har fått komma hem! hon är för söt, busig precis som en kattunge ska vara.

på kvällen bjöd jag över Annis och Greger på lanange. käkade tårta och kakor till efterrätt också. satt och pratade i fera timmar, den var längesen faktist! blev en rätt tidig kväll trotts allt men det varbara skönt, efter var lika trött som mig.

Idag har jag diskat undan från igår, slappat i soffan gosat med E, var nyss och handlade tills i kväll då kommer R gånger 3 och S hit på tacos sen ska vi ner till arenan och ge dom ett kokt stryk i bowling, eller dom ska nog ge mig haha! en rätt lugn helg fast man ändå gör något.

nu kommer snart pappa på en kopp kaffe, kanske ska sno en bit tårta av R också och ge honom!

bild på bebisen kommer upp snart.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Måste bara säga att muffinsarna smakar skit! frös ner dom och idag skulle jag ta upp en till rebecca så då passade jag på att smaka en själv om dom skulle gå att äta, men när dom tinade vart dom typ degiga igen så det är typ som att dom inte är klara. skit konstigt för det stog att man skulle kunna frysa in dom.. så jag får väl sutta dom ändå, rebecca tyckte iaf om dom, men hon tycker ju om allt med socker i, haha! jag ska slå in alla och ge till henne som en tidig julklapp!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jobbet som vanligt i dag. i morgon blir det en inne dag så vi kommer ifatt och ligger bra till. efter jobbet var jag ner på stan lite, handlade lite inför min bakning som skulle ske senare på eftermiddagen. blev en hel del prat med Ann-louise också.
väl hemma så började jag slå ihop smeten, det skulle nämligen bakas hi-hat cupcakes, mammas kommentar var "haha lycka till" men nu ska hon få se att jag kan bara jag vill, för dom blev nämligen lyckade! blev smet över också så det var en "paj" av nått slag. ska doppa hälften av dom i choklad när dom har stelnat men annars är dom så gott som klara, kommer väl upp en till bild på dom också sen!

Hi-hat cupcakes!

Kategori:

img_7248 (MMS)

Hi-hat cupcakes!

Söndag

Kategori: Allmänt

Och idag är det en fotbollssöndag, vi har match mot lillån, vet inte om jag kommer kunna spela har fortfarande känningar i ljumsken. men det återstår att se, lite kylsprej och så är det bara att bita ihop. filmen i fredags var helt okej. går dagen spenderades på hojen och kvällen hos mor och far med mat och drinkar för en del haha! nu på morgnen har vi bara myst framför tv:n med frukost. ska snart bege mig upp till stråssa och hämta familjen ta med mig dom in till linde för att hämta gejor och sen vidare till systers lägenhet och hämta grejor där.

fick en kommentar av farmor att jag skulle testa på att baka drömmar, men det får nog vänta ett tag till haha !

Fredag

Kategori: Allmänt

Kom precis ur duschen ska snart börja göra mig i ordning sen vidare mot örebro med middag och bio med ett galet glatt gäng! ska se jägarna 2, tyckte egentligen inte 1an var speciellt bra men men alla andra vill se den så får väl ställa upp. appropå 1an så hade jag inte sett den försen för nån vecka sen. alla började prata om den nu när tvåan skulle komma, bara jag som var efter eller? alla tyckte iaf att jag var efter "hur kan man inte ha sett den" lät det från dom flesta, men här är jag, den som inte kollat på jägarna. vem skulle liksom få iden att kollap en film som heter jägarna? inte jag iaf.

harvart fint väder hela dagen, solen har vart framme mest hela tiden. men nu regnar det som tusan och åskar as mycket, började när jag stog i duschen så jag flög ut med andra ord. hatar åska! det är väl farligt att duscha när det åskar?

måste bara skryta lite inför farmor också att jag bakade kolakakor. det är dom godaste småkakorna jag vet, och har vart förälskad i dom enda sen min famor bjöd på dom första gången! när jag flyttade hemifrån nu sist så fick jag en hel burk med såna, och nu när robin fyller och har beställt kakor av mig, så passade jag på att kolla in receptet, och titta där, den var ju inte alls svårt och inte alls mycket saker att ha i. här har jag gott och trott att det är värsta komplicerat! haha. brände dom lite satt och pratade i telefon så glömde av dom, men då kanske jag får mer för mig själv om ingen vågar smaka på dom.

måste absolut bjuda farmor på dom och visa hur duktig jag är!

roligt inlägg om kakor va? haha måste fortsätta med allt jag höll på med innan, föna håret!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har vart in till örebro efter jobbet med broder, hämtade hem min telefon som verkar funka den här gången! (håller tummara) va även in på sf och hämtade ut biljetter tills på fredag, vi blir 8 stycken som åker in. riktigt kul.
kollar just nu på idol som slutar typ nu också. har fåtti mig lite mat, och borde egentligen gå och slå igen mina gröna. men har en kännsla av att jag inte kommer kunna somna, hatar att vara själv, eller inte vara själv, det älskar jag, men att sova själv?! puuh för den som uppfann ordet sova själv haha! men nästa vecka kommer lill tjejen hem då behöver jag aldrig mer vara ensam.