aalexandratallberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

Shit vad jobbigt det var att gå upp i morse! Är påväg upp till underbara kopparberg nu, cykelrunda står på schemat, hoppas regnet håller sig borta bara. 85kilo väger min post idag. Men benmuskler kommer man ju få! Trotsar värmen också och kör på shorts..

I helgen var det löafesten, mycket folk och lyckad kväll. Massa sol, tycker den kan komma tillbaka nu!


I helgen tror jag det får bli en slapp helg, inga måsten mer än att röja undan lite hemma, ligga framför tvn om kvällarna och sova ut på mornarna.

Ikväll blir det troligtvis en promenad med Towa, sen inte alls så mycket mer, kanske slänga ihop en kaka av nått slag..

Lampan på toan gick sönder igår, och vi hade ingen ny hemma så fick tända massa ljus när jag skulle duscha igår, vart ju mysigt det också! Men tända ljus varje gång man ska på toa känns lite onödigt..

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/850447/images/2012/pic_204748371.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/850447/images/2012/pic_204748371.jpg" class="image">

Måndag

Kategori: Allmänt

Nyss vart och kört ett svettigt styrkepass borta i lokalen. Ska strax hoppa in i duschen, först ska jag ut och vattna mina fröer. Sen hopp isäng och slockna framför tv:n. Imorgon kommer Moa hit, ska käka lite och njuta av solen sen blir det fotboll för hela slanten! Roligt roligt. Måste hinna med att klippa pappa i veckan också! Ja ja har inte så mycket mer än så att skriva här..

Söndag

Kategori: Allmänt

Sitter uppe hos svärisarna i en solstol, solen har försvunnit bort bakom gråamåln men det är ganska varmt i luften ändå. Idag kommer det inte bli mycket gjort, ska hem och skura golven sen är gårdagens bravader bortstädade.

Ska nog hem senare och baka ihop en cheesecake som jag har lovat att Lasse ska få i födelsedagspresent, men tänkte testa på nån ny smak den här gången. Hallon och blåbär kanske vore nått!?

Igår planterade jag morötter, sallad, ärtor och palaternacka får se om det blir nått av det. Fick även ihop våra nya utemöbler här om dagen som det tog 4 dagar att skruva ihop.. Men det blev bra!

Torsdag

Kategori: Allmänt

idag är det den suttonde maj som man skulle sagt om man var från Norge. alltså Norges national dag, men dom förlorade hockey.

I morse var jag på fotbollsträning, första gången sen Augusti September nån gång, men kul var det. så det blir säkert fler gånger.. efter träningen forsade regnet ner här i Löa så jag passade på att ta en tupplur på soffan, eller ja lur vet ja inte den varade i nån timme typ två. har nyss vart bort och haft cirkelpass så nu sitter jag helt utslagen i soffan borde gå och duscha sen hopp i säng för i morgon är jag inte ledig så då lär jag upp tidigt igen, emn det är ju bara en dag sen ledig igen så det ska nog gå!

Finland slog nyss ut USA ur hockeyn, ganska kul faktist. hoppas bara Sverige vinnner nu ikväll, kommer inte orka kolla men ska hålla tummarna i sömnen.

Nu vill jag ha sommar och sol, iaf värme! så man kan gå i shorts och linne vara brun, gå barfota i det nyklippta gräset som luktar underbart. äta svenska jordgubbar som smakar mycket. ge mig värme nu! eller en utomlandsresa.. aja bara 206 dagar kvar till Thailand!

som det ser ut nu ska det vara strålande sol och 25 grader varmt på löa festen, bättre än så kan det väl inte bli!

 



Söndag

Kategori: Allmänt

Söndagsångesten har krupit sig på! Men tre dagar ska nog gå fint, sen är det ledigt en dag och fredagen kommer inte kännas..

I helgen har det vart blandade aktiviteter, lugn ensam hemma kväll, festligheter, bakning, bakis, kalas och massa mera. En rolig helg har det iaf vart!

Nu är det endast 13 dagar kvar till löafesten, och jag hoppas verkligen att ni alla ska dit, unga som äldre!

Fredag

Kategori: Allmänt

Yes äntligen fredag! Nyss slängt ihop en daim cheesecake, min "KAK" fria månad är slut nu ju så nu passar jag på! Eller passar på och passar på, lät som att jag bakar och äter hela tiden, men så är inte fallet. Så nu väntar jag bara på att få besök så jag har någon att äta med haha.

Jobbet gick kalas, känns varje gång det är fredag, lite att göra och alla har smilebanden upp te örena! Ikväll blir det och fara in till Örebro och gå på nån bio. Först ska jag koka ihop en kycklinggryta här hemma så vi får i oss nått, för som vanligt har jag inte haft nån matlåda, så har inte fåtti mig nått idag mer än några vindruvor så nu börjar magen ropa efter mat!

I morgon ska jag in till linde med brudarna och fira Frida Andersson, så många fridor så bäst att skriva dit efternamnet också!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Skrev först måndag men nej just, det är i onsdag och endast två dagar kvar att jobba! Uppdaterar inte här speciellt ofta antingen har jag inte nått att skriva eller så har jag inte tid.

Har vart kanon väder några dagar nu, så skönt! Men sägs att det ska bli sämre nu..

Har hänt en hel del sen sist jag skrev, kanske slänger upp nån bild. Har egentligen inte nått speciellt att skriva om men hade lite tid över, ligger i sängen och ska slå igen dom små gröna tänkte jag.