aalexandratallberg

Fredag

Kategori:

tänkte ta en veckan som gått. sist jag uppdaterade var i söndags när R hade dragit till jaktstugan sen dess har ni inte hört nått i från mig. den här veckan har dagarna börjat med en morgon promenad, och gud så skönt det är att göra det direkt man stiger ur sängen, sen att få komma hem och äta frukost, med te och ägg. dagarna kan inte starta bättre. i måndags var det mamma mys på schemat dagen spenderades i stan med mat och shopping.
 
i onsdags fick jag äran att bli med min kära kar ut i skogen på älgjakt, det var första gången jag var med. jag har jämt vart i mot den där jakten, visst det är ju bra när frysen fylls med kött. men hur kul kan det vara att sitta och frysa i ett pass? men jag ska säga er att det var spännande! att sitta på helspänn och lyssna när dom pratar i radion, att hundarna har fångat upp lukten av älg. trot eller ej men nästa år sitter jag på spänn igen.
 
igår var det föreläsning hela dagen och det var också spännande, inte så att man satt på spänn men man lärde sig en hel del nytt och kursen vi läser nu blir bara roligare och roligare. igår lämnade vi in första enskilda uppgiften i den kursen och nästa vecka så ska nästa in så det var bara att stiga upp i morse och börja. startade min morgon 07.30 med plugg och det har aldrig hänt i mitt liv att jag pluggat så tidigt. men nu har jag skrivit en sida utav två, så har hela nästa vecka på mig att skriva en till plus grupparbetet som ska lämnas in samma dag så det känns som att jag ligger i fas vilket är skönt, inte för att jag har vart efter nån gång utan ska se till att inte bli det heller.
 
nu måste jag klä på mig kläder för att åka upp till stråssa och hjälpa mamma med en grillbricka. och jag kan säga er att jag kommer inte byta ut mina mjukiskläder till nått annat idag, ska bara mysa hela dagen. r ska på älgfest så  kommer säkert få köra men det gör mig inte nå då kan jag ha på mig mjukiskläder i den kalla bilen. och på tal om älg igen, det har gått bra att sova hemma själv, visst jag höll på att skita på mig dom första kvällarna, är extremt mörkrädd men jag sov med lamporna i hallen och köket tända så det lös in i sovrummet. och igår när robin äntligen sov hemma så var allt som vanligt igen.
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: