aalexandratallberg

Tisdag

Kategori:

Andra dagen på praktiken är gjord. Super bra personal är det där men kanske inte så mycket att göra för mig alltid, men har massa böcker att läsa så lär mig mycket genom dom och så har jag börjat kolla på massa mediciner idag, vilket jag fram tills nu inte har vetat så mycket om.

Körde ett rygg och magpass på gymmet med Frida direkt när vi slutade. Kom hem till ett tomt hem, r var hos hans föräldrar och jobba, frågade då bär han skulle komma hem och om han ville ha mat får som svar att han inte vet när han kommer men att han ville ha mat. Så jag skiter helt enkelt i att laga mat haha! Han får höra av sig när han tänkt komma eller så får vi väl laga nått sen.. Så dryygt att laga mat om man är ensam om att äta sen..

Söndag

Kategori:

igår spenderade jag hela dagen i linde. körde in pappa på morgonen till moster och Fredrik. åkte till gymmet direkt och körde armar med Fanny. vidare upp till moster igen för att kolla när dom arbetade (spikade upp panel på huset) och åt frukost i solen, hoppade även lite stuttsmatta med barnen och kollade in i deras nya koja. sen vidare igen men mot frida, där glassade vi i solen i bara bikini (nästan) bakade, lagade mat och grillade. årets första riktiga grillkväll då vi satt ute hela kvällen till typ 20 tiden. på kvällen vart det lite mini fest kan man väl kalla det och sen for jag och R vidare till moster och fredrik igen för att hämta pappa och ta med honom hem. 
 
mycket flygandes och farandes haha! 
 
idag kommer Frida och Jimmy hit, vi ska grilla hamburgare och njuta av vårvädret. måste även laga matlådor idag för i morgon börjar praktiken.!

Fredag

Kategori:

Öppnade nyss badrumsskåpet och hittade två tomma petflaskor.. Undra om nån har varit trött. Haha! Ska dra in till Linde nu en sväng och besöka actic sen hem igen för att baka och laga mat, ikväll kommer det matgäster nämligen. I morgon hoppas vi på sol så vi kan få oss en grillad köttbit i magen!

Torsdag

Kategori:

Idag har jag haft Emma och lillan på besök, vi pratade, pratade pratade och fotade. så nu har jag setat och kollat igenom bilderna. vi ska ses om några veckor igen och då ska även hennes sambo och pappan till barnet vara med på bilder. får ta det när det är finare väder ute så vi kan vara i naturen! 
 
här kommer lite smakprov från dagen. blir rätt kass upplösning och kvalite på bilderna när man lägger upp dom här men de får duga. 
 

Tisdag

Kategori:

Suuug! Robin böt däck på bilen, visa sig vara punktering på ett säger Robin.. Kanske skulle avboka resan och köpa däck eller ny bil..

Inte alls på bra humör idag, hoppas det blir bättre med lite mat i magen, bakad potatis!

Varit i skolan hela dagen, likaså i morgon sen upp till praktiken och kolla vart jag ska vara och få lite introduktion.

Måndag

Kategori: Allmänt

vilket skit väder det är ute, vill ha sol!
har hunnit med att handla, lagat lunch, tvättat två maskiner, diskat all disk, pluggat klart.. och nu kollar jag på film. blondie den verkar suga så bloggar lite istället.

igår vart det en hel slapp dag, vi käkade frys pizza till lunch samtidigt som vi kollade på film, käkade plankstek till middag som R gjorde i ordning. han bakade även ananaspaj till efterrätt. mums!

ska strax ner till vårdcentralen på ett besök där och sen ska jag försöka tvinga R att byta däck på min bil då det är sista dagen i morgon att ha dubbdäck, eller är jag ute och cyklar?

Söndag

Kategori:

Ligger i soffan och kollar på action film för mannens skull.. Skulle jag inte gjort han somnade efter två minuter och katten lika så! Tror dom är lite bakfulla båda två. Robin bankade på dörren vid typ halv fyra i natt, undra om han vet vad en nyckel är?

Så skönt det är att vakna upp pigg och glad och veta att alla andra som drack kommer må dåligt och vara trötta. Haha jag gillart. Har lika kul nykter som full tror jag. Sattsar på Valborg, kommer bli påverkad av en cider.. Om jag inte jobbar då, då tar jag min första cider i Egypten!
Plankstek står på menyn idag ska nog tvinga Robin att göra den så han inte sover hela kvällen också!

Fredag

Kategori: Allmänt

i morse stog klockan på 07.30 brukar alltid ha klockan på ringning vid 7 men idag tänkte jag ta en halvtimmes sovmorgon. en halvtimme blev till en timme och så skönt det var. började dagen med ett hemmaträningspass lågintensivt. och nu har jag pluggat. inte klar än men den ska in på onsdag, så tänkte ta en paus nu med frukost och så fortsätta lite, sen lämnar jag resten tills på måndag då jag också är "ledig" blir otroligt mycket "ledig" tid nu för tiden. snart börjar praktiken så då blir det fullt upp så skönt med lite hemmatid nu. och nu är det inte långt kvar till Egypten heller. SKÖNT!

älskade morfar

Kategori:

<3
 
 

Måndag

Kategori:

Vart i skolan idag ska dit i morgon med. Efter skolan har jag tvättat mannens bil och nu gör jag inte nå.. Ska iväg på cirkelträning men annars kommer soffan vara min bästa vän hela dagen. Sjukt trött!

Helgen var skapligt lugn, Örebro hela dagen i fredags med mamma och 20års fest i fredags, var nykter! Simma och umgås med Frida och Jimmy som bjöd på plankstek i lördags. Och igår gjorde vi egna planksteksplankor. Ändå är jag trött.

dålig start på dagen

Kategori:

ibland blir jag bra trött på mig själv!
packade väskan och for iväg till linde för att träna, tvätta bilen och sen möta upp mamma för att åka till nora och sen vidare till örebro. kommer till linde och när jag precis ska gå in på badhuset så upptäcker jag att min plånbok inte ligger i fickan som den alltid gör. tar aldrig ur den där ifrån typ. men visst hade jag gjort det i morse, jag har plockat över kort och grejor från min andra plånbok.. 
så hade då två val, antingen gå in och träna men då inte kunnat tvätta bilen eller bli med mamma till örebro. hade inte hunnit hem och hämta planboken om jag hade tränat. mitt andra val var att vända på klacken och åka hem och hämta plånboken och sen möta upp mamma i stråssa för att bli med henne. och jag valde nummer två. alttid kul att åka bil... nej! när jag kom hem hittade jag inte ens plånboken, letade som en galning överallt där jag hade vart till och med i frysen. tillslut hittade jag den i min andra jacka som hängde i hallen. hur trött blir man inte!  så nu får jag ta min vilodag sitället!  
 
har i alla fall gjort min squat challenge idag så det får väl räcka antar jag.. jag som hade sett fram i mot att träna och att få bilen ren! men är huvudet dumt får kroppen lida.  

Tisdag

Kategori:

påsken och veckan innan spenderades i sälen med massa människor och hundar. vi åt igen påskmat så en lycklig alex, fram tills igår då åt vi det hos svärföräldrarna. inte så att jag spyr när jag äter det, men julmat och påskmat kan vara bland det värsta som finns. men jag överlevde! 
 
idag var det tre timmar i skolan, massa prat prat och prat. hem och ner till gymet och kötta ben med fanny, kommer ha träningvärk i morgon men det struntar jag i kondition står på schemat i morgonbitti innan skolan. har föreläsning 09-16. puuh! sen direkt hem och leda ett cirkelpass. sen är det snart helg igen. ledig fredag-söndag tror jag om inte måndagen också. skönt! börjar bli lite bortskämd med ledigheten nu, men snart drar praktiken igång igen med två utlandsresor i mellan och sen är det jobb hela sommaren. 
 
det här första året i skolan har gått extremt fort, snart står vi där färdig examerade!