aalexandratallberg

Onsdag

Kategori:

efter nästan fyra veckors "ledigt" från skolan drog den återigen gång i måndags med föreläsnignar hela dagen. så även träningen. fortsatt med både träning och skola varje dag den här veckan, men nu är skolan slut återigen på typ 6-7 veckor. för nästa vecka drar lian igån, typ som skola men ändå inte eftersom jag ska hållas te på rällsögården. hoppas som sjutton att jag kommer trivas bra där ute. 
 
har haft träningsvärk från i måndags och idag på träningen var det rätt tungt att köra då benen värkte som bara den, men det var bara att kötta. morgon dagen bjuder på ett morgonpass i linde sen är dagen fri men sak packa och dona för på fredag drar vi till sälen och hälsar på Fanny och Kim som redan är där. det blir lite alkoholhaltiga drycker, brädåka och massa mys! Fanny har skadat knäet så hon kan inte åka men vi får pyssla om henne extra mycket. 
 
firade även Olle igår som blev tre år i december men kalas blev det igår då det stog sjukdom på schemat på hans födelsedag. han fick jätte mycket presenter av oss, kläder, leksaker, klistermärken, tavlor, fyrhjuling (leksak) o ja massa annat. han är så otroligt söt den ungen. tog bilder men dom ligger på telefon så det får bli någon annan dag. 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: