aalexandratallberg

magvärk

Kategori: Allmänt

har så fruktanssvärt ont i magen har bara legat i sängen o kollat på tv hela dagen, så fort jag ställer mig upp så hugger det till. så jag blir liggandes här idag. nej då jag ska snart försöka ta mig upp o laga lite mat så kanske de blir bättre. sen måste jag packa mina väskor, ska ju bege mig hem i morgon i fem hela veckor ska bli så skönt o vara hemma på landet igen. sen ska jag hoppas på att magvärken läggar sig så jag inte har ont i morgon, för då ska vi tjejer iväg o spela lasergame o sedan vidare på spa:) bara njuta med annisktsmasker och goda frukter! 
i helgen blir det att vara kattvakt eftersom familjen far till storstaden stockholm, sen hoppas jag på inflyttnings fest hos towa och emil, så styr upp det där nu towa. nej gud nu är jag rastlös måste försöka ta mig upp o laga mat eller kanske börja packa. ta mig en dusch kanske så jag kan mysa med robin när han kommer så han inte dör av illa luktande jag!  

längtar!

Kategori: Allmänt

Nyss käkat pastasallad med kyckling och curry dressing, mums! Nästan lika god som om den vore köpt.! Sitter nu och smälter maten, sedan blir det lite pyssel med julgrejer ska hänga upp julgardiner och baka pepparkakor, samtidigt som jag tvättar upp tvätten som ligger här och skräpar.
Nu tänkter ni säkert men varför ska hon sätta upp alla julgrejer nu? men nej jag är inte tokig jag vill bara ha de gjort, eftersom jag åker hem till landet på fredag och ska stanna i fem veckor så lägenheten kommer stå tom. Då måste det ju vara mysigt i fönstrena när folket utanför kikar in!. och tänk er jag har faktist sättit upp en julgran redan nu. inte illa. den är kanske 50cm hög och av plast så man ser den knappt men lite kännsla av julen ska man ju ändå ha om man åker hit en dag eller två på jul lovet.

landet.

Kategori: Allmänt

då var man tillbaka på landet efter en vecka i "storstaden". det är bra skönt att komma hem, får maten serverad kläderna tvättade och man har inget rum att städa man kan bara ligga och slappa. och just idag blir det en mega slapp dag och det är jag värd efter det hårda träningspasset i morse med tanke på att jag inte tränat på bra länge, så kroppen kommer pina sig igenom helgen!
nej nog om det. Sitter och kollar på mamma mia för 4 gången. men vad gör man inte för sin lilla syster. ska nog snart bege mig till hyttra med folket sjunga singstar och kolla idol hålla tummarna för att johan eller robin åker ut, så otroligt fula båda två och ingen av dom kan sjunga!
nej nu måste jag kila och klä på mig kläder om jag ska komma nån vart..

så skönt!

Kategori: Allmänt

så skönt, tränade fotboll för första gången på 7 vekcor idag. Och jag lovar de känndes, konditionen är inte på topp och bollkontrollen har försämrats. men de ska jag ta igen så de kommer snart tillbaka.
förövrigt så har dagen varit slapp. mamma och kusinen kom på besök vart lite shopping massa god mat så jag klarar mig en vecka till :)
har nyss vart och kolla på träningen med laget, vågar inte riktigt gå på inomhus änn eftersom det mest är spel där och jag har ju oturen med mig så jag knäcker vell av handen igen vore ju typiskt.
nej ni nu ska jag borsta tänderna och krypa ner under täcker kolla på en film och somna för i morrn blire de aerobox sen hem till landet!

Första

Kategori: Allmänt

jaha då har man skaffat sig en sån här blogg också. är så nyfiken och tjuvkikar på alla andras bloggar men har inte haft någon själv. Så nu tänkte jag testa på det här med att blogga, kanske är det nått för mig eller så är de det inte, man kan ju inte veta försen man har testat. Så jag gör ett försök!

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt