aalexandratallberg

söndag

Kategori: Allmänt

sitter just för tillfället i tv rummet, brasan är tänd så det blir bara varmare och varmare så skönt så. dagen har inte bjudit på nått i stortsett vaknade upp hos R efter en lyckad kväll på hotellet igår, såg förjävligt ut hemma hos honom så när begav sig ut för att leka med skotern tvingade jag mig upp ur sängen och plockade undan allt skit på golvet, sen kom pappsen och hämtade mig, nu på kvällen har vi vart ner till farmor och farfar käkat mat och glass med jorgubbar till efterätt. satte mig i massage stolen i en halv timme också guuud så skönt, är helt slut i kroppen även fast ja nte gjort nått, kanske måste skylla på bakfyllan :P höll iaf på att somna är skit trött..
snart kommer R ska hämta mig, vi ska först köra Casse, Linn och Frida till Max. sen blir det hem och mysa gärnet med lite tända ljus till en film :) kan ju hoppas iaf, får se vad R är på för humör, han kanske bara vill sova. yeye
ett ganska onödigt inlägg om hur min dag har sett ut så stackars er som läser hela ni har bara slösat tid på att läsa massa skit ! hahaha
herrå

bilder från dagen och gårdagen kommer senare när jag orkar ta mig till kameran och saldden :P

bilder säger mer än tusen ord..

Kategori: Allmänt






juldagen

Kategori: Allmänt

Dagen efter julafton är kommen, sliten som tusan ligger jag här framför datorn. har istortsett nyss vaknat. bara hunnit med ett teoriprov på datorn. det börjar bli dags snart känner jag så måste ligga i.
mitt katt är galen, hon har rivit på min dörr hela natten och nu springer hon runt här och luktar på varenda litet hörn? har hon blivit galen kanske..
nej nu kommer de snart massa folk som ska trycka i sig rester från igår. fy och blä är verkligen trött på julmaten efter en dag bara, så hur ska detta sluta?.. illa..



Julafton

Kategori: Allmänt

Nu börjar julafton gå mot sitt slut, magen är mätt, har ätit så mycket så det står åt alla håll. har aldrig gillat julmaten men i år har jag till och med käkat sill, inte för att det var en höjdare men slank ner i magen det gjorde den.
julklapparna är öppnade och julespriten är slut. och nu spelas det spel i högan sky!
fick två små bäbisar i julklapp idag, en ipod shuffel av R. och en systemkamera av mamma och pappa, samt massa mer. men just dom var höjdpunkterna så nu har vi fotat hej villt så de kommer väl upp massa kort senare.
men som sagt ska komma dit jag ville, skulle bara säga God-jul till er läsare :)



ett litet smakprov, är inget proffs men övning ger färdighet :) haha

Måndag..

Kategori: Allmänt

och det är 3 dagar kvar till julafton.
Åkte till Lidköping igår för att hälsa på morfar, vi hjälpte honom att byta gardiner, städa och lite så. på kvällen hamnade vi i soffan med en chips påse, o gubben tyckte det var skit gott fråga mig inte om han har ätit det någon gång för det lät inte så, men det var nog bra längesen om han nu gjort det. ;) haha.
 men nu är vi hemma och morfar är med hem, han har inte vart i stråssa på minst tio år, så jag ska visa honom stora staden vi bor i, kolla in H&M och ta femmans buss till alla affärer haha. det var det han frågade mig igår m vi inte kunde göra, jag tror verkligen han har glömt bort var vi bor? :P
men men han ska iaf vara här över jul, kommer bli super mysigt jag har aldrig firat jul med min morfar men någongång måste ju bli den första :P
nej nu ska jag dra mig till spisen och leta reda på något ätbart åt mig och morfar han ville ha varmkorv, ska se vad jag kan trolla fram :O

05.00

Kategori: Allmänt

Du har nu tagit klivet över till andra sidan
Vila i frid♥

:´(

Kategori: Allmänt

Har nu fått tragiska besked..
du kommer snart se ljuset på andra sidan om det är inatt eller i morgon vet vi inte ännu men det är inte långt kvar. även fast du inte är min mormor så känns det ändå som det min 3e lilla mormor, vi står varandra nära och jag vet att du ser oss som dina barnbarn.. kan inte säga mer än att du är en otroligt fin människa och att vi alla älskar dig! du kommer lämna oss med en otroligt stor saknad. ♥

.....

Kategori: Allmänt

ibland vill jag bara spy på allt och alla!!

torsdag

Kategori: Allmänt

ligger i sängen är helt slut skulle kunna somna nu och vakna upp i morgon igen, men icke de inte har en del att fixa med. är helt ensam också, grymt längesen jag var själv hemma kan faktist inte ens minnas när senast var :S ojoj. måste ta vara på min ensamhet nogrant :P

i morgon är de julavslutning i skolan, har julklappsbyte i klassen också. nått som börjar på K eller R måste det vara och får max kosta 20 kr, men jag har bästa saken som jag inte tror någon annan kommer att köpa, det var inte ens jag som kom på det utan det var min smarta mamma. jag hade tänkt stoppa 20 Kronor i ett paket men de ville sig inte. så nu har jag ännu bättre haha.

nej nu ska jag slå in julklappar och rimma lite, har ett skönt rim till en utav R´s klappar haha för bra men han kommer veta vad det är när han har läst det så kan inte skriva ut det om han nu skulle råka då ut på min blogg.

Tisdag

Kategori: Allmänt

sitter just nu i skolan, vet inte vad jag har för lektion egentligen men vi stämmer av allt och så. ska snart ha personligtsamtal om framtiden, nej men om studierna sen bär det av hem antar jag eller har jag nått mer i skolan idag? noll koll kan man kalla det.
är sjukt taggad på att ta studenten men ja vill egentligen inte. vad ska jag göra efter? ska jag jobba ska jag plugga eller ska jag bara gå hemma? fy vill inte ens tänka tanken. vill ha massa klänningar tills ja springer ut men ja kan ju bara köpa en, men vilken? phööö! balklänning ska också beställas i veckan har hittat min drömklännning och mammi älskar den också, visst? även om hon inte är så på att betala den så vet jag att hon avgudar den så hon kommer hjälpa mig haha!

är lite sugen på den när jag springer ut ! så om du läser det här mamma så vet du ;) haha

Måndag..

Kategori: Allmänt

och mitt huvud bankar som bara den. usch fy och blä.
har nyss vart hos kusinen och pratat om körlektioner o massa så.
har inte så mycket att skriva egentligen. helgen blev slapp bara massa myspys och lite kalas hos farfar som fylde 70+ haha :P skulle egentligen åkt ner till morfar eller ner vat ja inte till lidköping iaf och hälsat på men tror det blir i mellan dagarna eller nått ist, inom en snar framtid iaf. :)

nej nu ska ja instalera körkortsteorin på datorn och köra igenom några prov återstår att se hur mycket jag kommer ihåg sen sist, det är 3 månader sen jag gjorde ett sånt där. jävla fot jävel. och på tal om foten har fått nå varbölder eller broskknölar vid ärret och fotknölen :S ska ringa nån dag i veckan och höra för ja har fått skit ont igen också.
jajaja ! slut tjatat om det.

mer bilder..

Kategori: Allmänt

bilder

Kategori: Allmänt




kommer mer bilder sen hinner inte mer nu, R är här och ska hämta mig. Ciao!

Torsdag...

Kategori: Allmänt

Men det känns som fredag, har nyss hjälpt syster med hennes klänning, de sprang runt massa flickor i fina klänningar här nyss. dom fixade sminket och håret för att ta sig till "nobelfesten" dom har det på storå skolan varje år och det är himla trevligt minns när vi hade det när vi gick där haha, när man går i sjuan ska klassen framföra en låt av något slag, alltid lika kul. jag agerade fotograf och klänning fixare.


syster srax innan avfärden, Klänningen hon har på sig sydde jag när jag gick i nian och hade den på mig på min nobelfest, linn tyckte den var fin eftersom hon valde att ha den hon med ^^)



här är alla 4a, tre blekfisar och en brunfis! casse kom hem från thailand igår och alla var lika avnudsjuka haha.

Sverige

Kategori: Allmänt

Hemma igen efter en vecka på spansk mark!
eller ja jag kom hem igår men då hade jag varen tid eller lust att sitta vid datorn, det blev raka vägen hem till R där bada tunna stog på schemat, det var mys. tvärslocknade sen efter att ha sovit ca 3 timmar natten tills igår, så nu är jag utvilad fast ändå trött. sitter hemma hos mamma och pappa nu och väntar på mat, tror det blir köttbullar haha! bilder kommer snerare har inte orkat laggt in dom.