aalexandratallberg

skolan

Kategori: Allmänt


Sitter i skolan, vet egentligen inte vad jag har för nått. jobbar med allt möjligt som jag vill förbättra eller ligger efter i. så just nu gör jag inte nått är klar med allt utom engelska, och det är mutligt så väntar på att jag ska få snacka och jag hatar det enormt.! men de ska nog funka ska prata om vad vi göra på våra hälso och fotbolls pass. måste hitta på lina bara och fråga vad busunge heter, sen är jag redo att prata som aldrig förr ;)

senare idag kommer Mamma, Hampus och Linn in, dom ska handla på ikea o grejer sen bär det av för att handla en massa mat till veckan så jag och Robin överlerver, men det ska nog inte vara några problem, bor ju trotts allt bara 20 meter från pizzerian ;) haha.


Love

home sweet home..

Kategori: Allmänt

Sitter nu i soffan hemma hos mamma och pappa kollar på one three hill med mamma och bara tar det lugt och har det allmänt trevligt. har inte varit hemma sen i onsdags och tyckte det passade perfekt med en dag hemma nu innan skolan bbörjar och jag måste åka in till örebro igen.

har spenderat mina dagar i robins "hus" och rustat sen i torsdags, det såg fruktansvärt ut förut om jag ska vara ärlig, men det börjar bli riktigt bra nu, eller ja bra och bra, men det kommer att bli. så snart flyttar han också hemmifrån, och helt plötsligt får vi fyra hem att  kalla just hem :S nu blir det mer förvirrande när man ska berätta vart man är. men bilder kommer upp sen på föra och efter när det har blivit klart.


ska säga upp lägeneheten i veckan, så snart ska jag packa ihopp mina grejer och bege mig mot landet igen. SKÖNT! ska få ta över min brors gammla rum, eftersom min syster tog mitt och min bror har flyttat han också. så nu ska jag tjata lite på min far så jag får göra om det, vill inte ha ett pojk rum, men det ska nog gå igenom, nu när jag har lärt mig spackla så kan jag ju i stortsett göra allt förutom att tapetsera, så det är ju det enda han behöver hjälpa mig med, nej nu ska jag slänga mig i duschen för att sedan spika mig framför soffan och kolla på gossip girl!


Love

lov

Kategori: Allmänt

Äntligen lov, inte för att det kommer hända speciellt mycket men skönt att bara vara ledig och ha lov!

helgen bjöd på 18 års kalas, shopping på ikea och alla hjärtans dag som tillbringades med den allra bästa. Match mot kif duff som vi förlorade med 3-0. och idag har jag varit till fanny och klippt mig tackar tackar :) snart blir det att åka till löa och biffa lite. och i veckan blir det en masssa snowboard, love it!

fredag den 13

Kategori: Allmänt

Sitter i skolan med nötterna (Lina & Emma) även fast jag inte behöver eftersom lina är så efterbliven så måste vi haha! men skolan erbjuder ju gratis mat också, och gratis är gott :) eller...

Jaja i kväll blir det 18års partaj för kassi som har blivit en stor flicka :) blir nog att vara hemma hos mig innan sen bar det iväg för en hel galen kväll, kommer bli kalas. med DJ och en himmla massa trevligt folk, sweet sixteen ungefär ;)
klädseln har vi inte betsämt än men får gå hem och rota i garderoben om inte lina är snäll och har med nått till mig.

jaja nu vi käka lyx mat sen hem och diska (linas tur) :P


Love

10

Kategori: Allmänt

ligger i soffan är jätte seg, kroppen är helt tung och huvudet dunkar känns som om jag ska bli förkyld igen. har massa engelska att göra phuu. inte gjort nått speciellt idag, kom hem slog sönder ett glas när jag skulle diska :/ sen har dagen bara varit dålig, haft ont i magen hela eftermiddagen att det aldrig kan sluta upp.

lagade iaf pannkakor idag, vanilj pannkakor med hallon sylt, MUMMS kan nästan inte bli bättre. men va inte så hungrig så fick i mig två stycken men kanske kan få i mig dom senare efter träningen.Love

skolan

Kategori: Allmänt

sitter just nu i skolan och väntar på bussen hem, har varit på ökk tidigare idag. lärde oss om fotledskador och hur man rehabar dom, så nu om du gör illa din lilla tossing så kan jag hjälpa till ;)  har haft fotbollssamtal med bengtsson nyss, gick galant pratade om allt från hur jag städar till vad jag gör på plan.

ska nu plocka ihop datan och bege mig till bussen ska hem och äta tacos med familjen plus att min syster har skaffat sig en pojkvänn som ska hem till oss och äta så måste ju dit och kolla vad det är för en om han godkänns av mig eller om hon måste dumpa honom haha, sen blir det hem till robin och mysa med familjen där.


Love

I taket lyser stjärnorna!

Kategori: Allmänt

Jenna är fjorton år och borde bara behöva oroa sig för brösten som aldrig växer, varför hon inte är lika populär som Ullis-Knullis och hur hon ska få Sakke snygg snygg snygg att bli kär i henne, eller åtminstone upptäcka att hon finns. Men hemma hos Jenna finns en jobbig mormor och en älskad cancersjuk mamma. Och i Jennas ficka ligger en bortglömd dikt: Om du dör mamma, då tar jag livet av mig.
 I taket lyser stjärnorna var alltså vad vi såg, ska jag själv säga vad jag tycker så tycker jag att den var bra, jag brukar inte säga att filmer är bra förutom barnfilmer, men den här var bra, och det blev en och en annan tår för vissa och ett gott skratt. trevligt sällskap hade man också, och vägen hem va vell lite skrajsen, åkte med frida för första gången och bilen var igen immad, men hon tog sig hem till mig och hoppas det går bra för dom ända till löa också. :)

nej men en plus till den filmen

februari

Kategori: Allmänt

första inlägget för februari, sitter vid bordet nyss käkat köttfärssås och mackisar. Annis, Frida, Towa och kanske Thom är på väg in vi ska kika på bio, i taket lyser stjärnorna, inte för att plånboken egentligen tillåter det men äsch jag får helt enkelt vara tråkig resten av månaden. blir att diska nu o sen sätta sig på bussen på väg mot stan och möta upp folket.Love