aalexandratallberg

Löa

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i Löa med R, har vart ut på sjön hela dan o ska snart ut igen.

är hemma efter 4 dagar nere i värnamo också..

kort och roligt inlägg!  

ciao

Lindesberg-Adolfsberg

Kategori: Allmänt

Vi vann matchen med 5-2 men jag kan inte säga att vi gjorde en bra match. visst vi vann och fick in våra chanser men vi kan spela bättre. så nästa söndag har vi sista matchen inför uppehållet då j'vlar ska vi allt spela riktig fotboll! vi fick 3 poäng de innebar att vi gick om frövi i tabellen som också känns as bra. det dåliga med den här matchen var att jag sträckte ljumsken!! kan knappt gå och just nu också varför? ska ju iväg till värnamo imorgon bitti, men det är bara bita ihop och låtsas att inget har hänt för stanna hemma och tycka synd om sig själv tänker ja definitivt inte göra.

nu är det färdigt packat inför morgon dagen, så sängen väntar för uj vad min kropp är seg o sliten..


R<3

bilder.

Kategori: Allmänt


studentpuss :)


R med sitt kort och massa blommor.

Karnevalen, (svartjobbare)

R innan balen

R är snygg innan utgång på studentkvällen.


R&J vid balen


R &J´s åk till balen


midsommarpuss


förfest


Greger på förfest


Thor & Teresia


snyggingen

vi<3

söndag

Kategori: Allmänt

En helt vanlig söndag o har nyss vaknat. eller vaknade första gången när Robins klocka ringde då var det dags för honom att bege sig hem och sen vidare till Göteborg, dom ska på AC/DC kul för dom medans en annan ska kämpa på fotbolls planen senare. i morgon bär det av till Värnamo för "fotbolls läger" eller vad man ska kalla det, kommer hem igen på fredag och hoppas allt står rätt till. inget som har ändrat på sig eller så, bra bra!

vad har hänt sen sist då? jo det har vart min och robins ett års dag, de vart att laga mat tsm potatis gratäng o grillat. mumma. sen kolla vi på film och var propp mätta hela dagen eller kvällen. fick rosor och en klänning av min Pälskling, för underbar är han.
efter det så var det midsommar det började hemma hos robin på förfest sen vidare mot lokalen i löa. det blev en sen kväll och ännu senare dagen efter lag tills sängs till klockan 6 på kvällen då var de bara att försöka ta sig upp för att åka hem till stråssa, efter att jag har fått lite mat så känndes det bättre. nu känner jag mig tom i magen men hopppas det blir bättre tills matchen iaf.
sen har de nog inte hänt så mycket som är värt att skriva här :P men ja uppdaterar för din skull Loijsan och ska se till att göra det senare ikväll också sen blir de inge mer försen till helgen för någon dator hade jag inte tänkt att ta med mig till värnamo så du får klara dig tills dess.

bilder från alla dessa händelser kanske kommer upp ikväll också.

R<3

Måndag

Kategori: Allmänt

svärmor Loijsan klagar på att jag inte skriver längre så jag lär väl skriva ett par rader..


första riktiga dagen på mitt sommarlov kan man väl kanske kalla det. i fredas var det studenten och sen helg så man kan väl säga att detta är min första dag på sommarlovet. vilket var skönt, ställde klockan på elva för att ja inte skulle sova och missa min buss in till linde, tänkte att så länge sover jag inte men bäst att ställa ifall att, vid klockan elva ringer telefon vilket jag tror är klockan man på något vis vaknar jag av att jag sitter och pratar i telefon med emma, vet inte vad jag sa dom första sekundrarna men jag vaknade till och kunde svara på allt annat haha. så kan det vara.

Fanny tog fram saxen och klippte av mitt hår idag, eller klippte av men 1 dm vart de nog iaf, det känns bra skönt och jag är nöjd, nästa gång kanske ja vågar lite mer och har bra kort hår, skulle faktist vilja ha det men jag är feg och vågar inte.

Idag har jag fått ett glatt besked och jag är lycklig för eran skull :D

söndag

Kategori: Allmänt

Snart är det dags för match mot gamla laget Ösk söder, så nu köttar vi tjejer och gör en sån bra match som möjligt! kom igen nu. jag bjuder på glass till hela laget om vi ninner ;) haha!

Vad har hänt den senaste tiden? vi fick sommarlov det firade vi in med mat på pizza planet. dagen efter var det dags för studentet för stadsborna. man fick sig en och annan tanke ställare att där står man om ett år och stor tjuter inför släkt och vänner för att man slipper skolan resten av livet, eller så illa ska de väl inte vara. man ska vara glad att man går i skolan och slipper vara arbetslös och så ska jag ju faktist läsa vidare så jag slipper ju grina, eller..

vad händer här näst? en hel veckas sommarlov väntar där jag bara ska slappa har hört att vädret inte ska vara så fint. sen tar Robin studenten och det ska firas med hans släkt och vänner, mycket god mat och en massa blommor och presenter ska han få. en vecka senare är det dags fr jobb i en vecka sen är jag ledig en vecka sen startar jobbet i två veckor till, alldeles lagom med tre veckor så jag hinner ha lite sommarlov nu när det är mitt allra sista riktiga sommar lov, måste ta vara på tiden jag har. Hoppas på någon resa nån stans vare sig det är till morfar eller grekland de spelar mindre roll.