aalexandratallberg

Barca bäst i Europa!

Kategori: Allmänt

Barca vann matchen igår vilket jag redan visste att dom skulle göra. 2-0 lätt som en plätt ;) haha messi är bara för kung!
 
jag har tråkigt haft brännbollsturnering i skolan vilket klassen inte var särskilt bra på så vi kom inte till final, vilket ledde till att åka hem var hemma vid halv tolv har bara slappat på soffan sen dess. blää..

och vet ni vad jag gjorde min första match med Ifk Lindesberg igår vilket gick bra det vart 3 poäng mot hallsberg. lätt som en plätt kan jag inte påstå att det var, det var storm ute så bollen åkte dit den ville vilket var utanför sidlinjen så ungefär 25 inkast på dom första 15 minuterna. men men 1-0 slutade matchen vilket gav oss seger. 1 mål räcker gott och väl :P

sunshine

Kategori: Allmänt

Vaknade upp och begav mig till tåget för att åka in till skolträningen, står där vid tåget klockan 8.. tiden går och jag kollar på klockan, 08.22 tåget skulle vart där för 18 minuter sen, folket som väntar börjar gå därifrån. på tavlan med tågtider finns inte tåget kvär längre, det var bara be mamma komma hämta mig, nästa buss till örebro gick halv tio typ så ingen träning eller skola för min del idag.
har rensat min dator hela dagen massa skit hade jag på den iaf..
förra veckan spenderade jag två dagar med klassen i tylösand, där vi var på "livräddninskurs" där vi fick lära oss om olika skador, skallgång i vattnet M.m. det var två trevliga dagar med mycket sol och röda kroppar. första doppet för i år kom där också, dessutom i havet.  efter dom här två dagarna åkte ja hem för att sova i min egna säng, dagen därpå vaknar jag och då är det dags att åka typ samma resa och väg igen för då bar det av till Falkenberg med Robin, Loijsan och Cassandra. hälsa på robins släkt. trevligt trevligt. va där från onsdag till lördag, på lördagen styrde frida fest sen bar det av in till linde.

nu ska jag bege mig ut i solen en vända. :)

Måndag

Kategori: Allmänt

ny vecka nya möjligheter eller.. aja måndag igen sitter i skolan har vård och omsorg håller på med massa skador ska ha ett "prov" på det nu klockan elva. sen blir det matte det behövs inför nationella på fredag.
i morgon bär det av till Stockholm för lite shopping sen kolla på killarnas skol-sm final som går på stockholmsstadion. sen är det bara tre dagar kvar och helg, längtar redan till sovmorgon och massa slapp, ska försöka få med mig mamma till ikea i helgen så de kan bli ordning på rummet där hemma. mer än så vet ja inte.
kanske försöka få med stråssa flickorna o göra nått kul vem vet. det återstår att se.

Onsdag

Kategori: Allmänt

 har så sjukt ont i ryggen vet inte varför men hoppas de går över snart. nu är de två ynka dagar sen är jag bonde för jämnan eller?..
engelska muntliga idag gick väl sisiå där, vi fick ihop 20 minuter iaf. i morgon kommer min kära mamma in till örebro, syster har match så hon ville ha sällskap då. sen på fredag kommer hon in igen med Linn och Marcus för att hjälpa mig och R att flytta ut ur min lägenhet.

          ♥     
bilder på R och mig sen valborg.


jag har alltid haft svårt att välja vad man ska laga för mat, anitngen är man inte sugen på något alls, eller så är  man sugen på nått man inte har. och man har ju inte råd att äta ute varje gång man blir sugen på något gott, man får ju faktist inte mycket pengar när man går på gymnasiet och inget jobb..
så varje dag står ja där framför kylskåpet och tänker " vad ska jag idag laga till". i sista sekund så väljer man bara nått plock o lagar. som idag ja kunde verkligen inte välja, ja tänkte de spelar ingen roll vad ja äter det är bara ja hemma och ska flytta så ja ska ändå kasta ut de ur frysen sen, så ja tinade en kyckling file, tänkte ja gör nått med wook grönsaker, men blev de det? nej ja gjorde i ordning klyft potatis och glömnde helt bort grönsakerna, där står ja med en torr kyckling och lite potatis gott?... nej fick snabbt slänga ihop en kall sås gjort av créme fraiche och kryddor. så nu är ja mätt som tur är, men de var inte alls det jag var sugen på..

Måndag

Kategori: Allmänt

Vaknade upp hos R, drog till tåget sen blev de frukost på java med skol laget. mycket gott att välja mellan, men är ingen frukost människa så de blev en enkel macka bara. nån melon bit slank ner också.
sen vidare till behrn för att peppa inför matchen. semi final i skol-sm mot nått gymnasie i borlänge. matchen slutade 0-1 och där med är vi ute och borlänge får spela finalen på stockholmstadion. känns surt. åkte ur semin för andra året i rad, men man kan väl inte säga att trea i skol-sm är så himmla dåligt men vi skulle ha vunnit så är det bara.

sitter nu o väntar på min kar, hoppas han kommer snart för jag har tråkigt. örebro måste nog vara den tråkigaste staden iaf om man bor i en sketen etta i ladugårdsängen haha!
nu är det en vecka sen helg, o min pappa är snäll så jag får åka med han hem på fredag, så helgen kom nu fort!

Söndag

Kategori: Allmänt

idag är det ångest dagen, söndagar har man ångest, då vet man att skolan börjar och man har en hel vecka framför sig med tidiga mornar och tidiga kvällar puhh! idag var jag och kollade på min syster match, men det laget suger så åkte hem efter första halvlek, sen bar det av in till linde med Frida för att kolla på linde-sturehov. linde låg under med 3-1 när vi åkte höll på att frysta arslet av oss så var illa tvungna,
nu sitter ja o väntar på R tror nog att vi åker till löa sen o sover, vilket ja iaf vill så han har inget att säga till om, ligga o sova i en 90 säng med en pojk som är nästan 190cm lång är inte så kul kan ja säga er, speciellt inte om han snarkar också vilket är vanligt, så nej en stor säng är mer lockande. kanske spöa familjen elvenäs på en skitgubbe också, lärde mig nån ny skitgubbe igår kronglig om man frågar mej men ja hade ganska mkt tur (läs skiklighet) ändå.