aalexandratallberg

Dagen med stort D!

Kategori: Allmänt

Idag tar flyget oss till varmare grader. jag känner på mig att resan kommer bli kanon, massa träningar och en hel del skratt kommer den här resan bjuda på. bilder får ni när jag kommer hem kameran är laddad och ett extra stort minneskort sitter i ;) Ni kan följa våran resa på www.jbelitfotboll.se

nej nu ska jag se om jag har packat ner allt och sen käka, sen tar vi bilen mot lina sen jennie sen möter vi upp alla tjejer på flygplatsen, ha de bra här hemma i Sverige, o ni glöm inte vinter jackan när ni går ut ;)

so long suckers ;)

studiedag...

Kategori: Allmänt

Fast de hade iaf inte gjort nått om vi inte hade det, är iaf ledig på torsdagar...
men men sitter i löa hemma hos lasse o loijsan dom är i thailand och robin jobbar så är själv med hjalle (hunden). vi har tagit oss en promenad, bakat cupcakes, varit ute och busat. R var nyss hem på lunch och jag ska snart sjunka ner i badet, ligga där nån timme sen blir det en promenad ner till påstlådan med hjalle för att hämta posten. sen kommer R hem o vi ska iväg och städa, det är full rulle idag men det är skönt för då går dagen snabbt och vi är snart i Grancanaria :D haha.

L&jag i sommras vid robins stuga, går med skidor på fötterna.. :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

I dag far familjen elvenäs - robin till Thailand, hoppas dom får en skit rolig och underbar resa är väldigt avundsjuk, har så stor lust att bara ta en resa dit, ja jag vet ska till gran canaria på lördag men jag vill ta en enkel biljett och inte veta riktigt när jag kommer hem. fast de får bli efter studenten, spara ihop massa pengar och leva snålt men endå komma härifrån någon som vill med?hehe

och med det här så kommer Robin vara hund/katt vakt hemma hos hans föräldrar så han kommer inte komma hem till mig på två veckor :S visst ja är borta en vecka av dom men den ena veckan är de ja som får pallra mitt arsel hem till honom, inte för att jag har något imot det, det blir nog massa mys. 
 
sitter i skolan har människan socialt och kulturellt, vi ska leta reda på en kränkande/ rasistisk reklam.
hittade en som är väldigt rasistisk tycker iaf. kolla in länken om ni vill se.
http://www.roligaklipp.se/rasistisk-tvaettmedelsreklam,479.html 

bestämma blodgrupp..

Kategori: Allmänt

det är precis vad vi gör just nu. sticker hål i fingret på varandra och droppar antidroppar för att få reda på vad vi har för blodgrupp, men nej jag har inte stuckit hål i mitt finger höll på att spy bara av att se sandra stå och plåga sig själv så jag kollar på sandras och gör rapport på hennes blod! usch.

helgen var trevlig men inte alls för rolig. trevligt att umgås med alla tjejor och väldigt trevligt att moa var med :) men det kunde ju vart bättre musik och kvällen kunde ju slutat bättre, men jag kom iaf hem till robins varma säng, gosigos!

Lördag

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från R, vart en spel kväll där i går med Moa och Tobbe det var trevligt. Tobbe lärde oss spela canasta vilket var roligt eller ja lär man sig det utantill kan de nog bli hur roligt som helst men de var bättre äm rummy iaf haha!
spelade ääven una en kort studen sen bar vi iväg till tv:n för att spela tv spel var hur trött som helst och höll på att somna i soffan men med trevliga gäster där så kan man ju inte somna hur som helst haha.

Idag är det Teresias dag som blir 18år gratts till henne, det firar vi med utgån i örebro frimis blir det, kommer blir roligt. ska supa henne under bordet så hon spyr på bussen hem haha! nej så elak ska jag inte vara men en och en annan shot ska vi nog se till att det blir. man blir ju bara 18 år en gång trots allt.

nu ska ja bara försöka få tag på towa eller moa så dom kan svänga förbi vid robin och hämta mina skor som jag ska låna ut till födelsedags barnet, skrev att hon skulle påminna mig när hon vaknade men tror ni inte att jag redan hade åkt hem och glömt ta med skorna då eller jo självklart. mitt minne är inte att leka med :P

möööpmööp!

Kategori: Allmänt

Sitter nu i sängen med handuk runt håret, har nyss duschat och ätit, klockan känns att vara typ 8 men nej den är bara halv fem. ujuj men de kan nog vara för att jag kom hem runt halv ett sköönt men segt har sovit och kollat på film hela dan så inte så konstigt. fick i mig taco paj mumma min mamma vet vad jag gillar, o de gillas av mig haha:)

ska försöka flörta in mig hos R så jag får komma dit och sova, har sovit själv alldeles för många nätter nu o det räcker. jag åker taxi till skolan så kan inte sova hos honom på vardagar men i morgon är jag ledig så det passar bra, men nu ska ja inte säga för mycket heller, man vet aldrig med honom han är en upptagen man. (läs pojke).kanske kika förbi vid moapoa och kolla skidresa i vinter wiho! hoppas hoppas ja är grymt sugen, tjejgänget kan väl inte bli bättre eller..
nej nu ska ja föna håret o sliska i massa produkter så jag blir fin i håret någon dag haha.
jag skriver bara såna tåkiga inlägg hela tiden så kasnke är dags att lägga ner den här skiten?..

jaja ciao

Fredag...

Kategori: Allmänt

och det innebär fredasmyyyys!
ska snart bege mig ut mot taxin och ta mig hem från skolan.
ikväll blir det en stor fet pizza för det är vad jag är sugen på just nu o jag vet en till som är det, nämligen Towis. efter det styr de mot fanny för lite "löa fest" vad menas med de då? jo de måste man uppleva för att veta :P sen vidare till bastun för att svettas järnet, japp jag kan basta nu för gipset är borta, men tatueringen vet ja inte.. stora frågetecknet :P
men men vidare mot skogen och en bastu senare så ska jag gå stadigt på kryckorna hem eller..

sandra ska ta sin första krogen runda ikväll, ja önskar henne all lycka och hoppas hon får en trevlig kväll! :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

kollade på film på datorn nyss med ljudet inkopplat till bioljudet så kommer mamma in på rummet kollar lite konstigt på mig,
Vad är det?-alex
Kollar du på film?- mamma
ja?-alex
men tv är ju svart, kollar du på en svart film?-mamma
nej jag kollar på datorn-alex
men va? ljudet kommer ju från bioljudet?.mamma
ja men du är inte teknisk man kan faktist koppla ihop tva apparater?-alex
jaha kan man de nu förtiden? kollar med en kostig blick igen o går vidare..


snacka om att man kan ha otekniska föräldrar ibland. pappa kan inte ens slå på min tv o mamma fattar noll om både tv:n o datorn haha!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Klockan är nu strax efter elva och det innebär att jag är inne på mitt sista dygn med detta enormt klumpiga gips. ska bli hur skönt som helst kan jag lova er. vet inte om jag kunner komma gå på foten eller om det blir kryckor, om jag får operara mig igen, om jag måste ha en skena till en början. nej utan det återsår att se, jag är som ett frågetecken men lika glad är jag för det bara jag får bort gipset! peppa peppa (tog i bordsbänken).

just nu är jag i skolan jobbar med ett ämne som heter människan socialt och kulturelt, ska jämföra min umgdomskultur med någon annans men hur lätt är det? vad vet jag om andras ungomdars kulturer? nej just det inte ett skit. haha!
vi vid mit bort säger att vi är i lantiskulturen och dom här från örebro är stadskulturen, det stämmer ju till vissdel men ändå inget man kan jämföra.

jaja nu ska jag återgå till arbetet så jag hinner klart innan bengtsson kommer och snackar om våran resa till gran canaria!

Söndag...

Kategori: Allmänt

O den ska till bringas på fenix med släkten massa godmat och farsdags firande och jag är sjukt hungrig!


Fredag

Kategori: Allmänt


där har vi den nya..

nu bär de av till örebro med Töffsa. vad som händer ikväll och resten av helgen återstår o se, har inte så stora förväntninga!

Mys på hög nivå

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen inne på mitt rum med dörren stängt och volymen på musiken är hög just nu spelas melissa horn mmm ljuvligt! . har tänt mig lite ljus så här myser jag för mig själv, bara njuter av min ensamhet, det fattas bara en varm kopp te men de klarar jag mig utan. ska fortsätta njuta ♥

skolan..

Kategori: Allmänt

Ja sitter i skolan tro det eller ej men har inte vart här på nästan 5 veckor men nu är jag här igen kan säga att det är bra skönt att vara tillbaka, slippa gå hemma o inte göra ett skit. men nu har jag iaf nått att göra. ska vara här tre dagar den här veckan eller ja två utav dagarna så är de skol sm så ska kolla på fotboll men det är ju iaf nått att göra. Har naturkunskap nu håller på med genetik ska ha prov på det om två veckor så det gäller väl att plugga arslet av sig nu då, för inte är de mycket jag fattar. men de ska nog komma in i huvudet efter lite tjat får väl ta hjälp av nån, om de nu finns nån som är smart? haha!

jaja ska väl fortsätta plugga nu o sen vänta på taxin haha ja jag åker taxi till och från skolan lyx? nja de vet ja inte riktigt hade vart skillnad om de kom en limosin och hämtade mig, men men. de kostar 3000kr per dag för den där taxin o köra på mig så försäkringsbolaget är väl glada om jag skulle gå o bli sjuk så dom slipper betala ut dessa pengar men ja ska då inte bi sjuk nå mer de här året!