aalexandratallberg

ååh

Kategori: Allmänt

Jag längtar så sjukt mycket tills snön kommer, javisst ja kanske är tokig men det är så mysigt på vintern. och jag vill åka bräda. det har vart snack om att vi ett gägn skulle åka till sälen och ha de skojj, men de verkar inte bli så men jag är sjukt taggad o vill verkligen åka nånstans. visst ja får inte åka nå bräda i år men ett åk an väl inte skada, o jag bryr mig faktist inte heller om ja får åka, det är mest kännslan jag är ute efter, gå runt i långkallsingar hela dagen, mysa i stugan med att spela kort, snöbollskrig o massa mer, den kännslan får man inte här hemma i huset.
snälla komigen o ge mig lite tur, så vi åker ! :D HAHA

Ny tatuerad

Kategori: Allmänt

japp det är vad man är, eller ja, har haft den i ca 16 timmar man orkade inte göra nått nytt inlägg igår när jag kom hem. men nu är den iaf på plats så nu är det bara o vänta några veckor tills den läkt klar så är allt frid o fröjd :) tänkte att jag kunde visa en bild på skissen men kom på att jag har formaterat om datorn så de sket sig haha, kanske kommer upp en bild sen när den inte är så röd runt omkring!

<3

Kategori: Allmänt

I'm not afraid to say that I love you
Cuz I'm not afraid of how I feel
Why would I need to be out with another
If I know what I got at home is real
Don't need to be with a bunch of man, I know you do me the best
Don't need a million opinions to know you ain't like the rest
I'm not afraid to say that I love you
And I'll let the whole world know 
I'm in love, I'm in love with you!

ett år äldre..

Kategori: Allmänt

Grattis mamma! :)


ojoj!

Kategori: Allmänt

i fredags vart det utgång, efter lite cider, vin ja allt vad man själv ville dricka o lite spel på det så kom vi iväg rätt sent men till frimis kom vi iaf. trevligt var de väl, men kunde vart roligare om jag kunde dansa :P haha. men förtur i entren och i garderoben fick jag kanske skulle ta med sig kryckorna fler gånger? haa.

i lördags vart det min fest som jag själv hade, viu var ungefär 42 pers både slält och vänner det var trevligt med god mat och massa skratt, 3 var vi hemma ungefär så rätt sent och bra full, hade hela tidensagt att jag skulle krypa hem och så blev de i stortsett drog omkull två gånger en gång i tappen i navet och en gång ute på gräsmattan, och mådde jag bra dagen efter då? nej hela söndagen spenderades i sägen framför spyhinken! gick upp klockan 6 för att åka till löa väl där så går jag och lägger mig igen så en rolig söndag det hade jag ju! noot.

18 år

Kategori: Allmänt

Nu är dagen inne som jag så länge längtat efter, nu är jag 18år !
inte nog med det Malin blir 20 år idag också grattis till henne :)

nanana

Kategori: Allmänt

1 timme och 40 min kvar sen är ja stor i åldern !

1 dag kvar!

Kategori: Allmänt

I morgon är det min och Malins dag och så många andras också. men min och malins är speciella, malin blir 20 hela år och jag blir 18 kalas tänker ni, o ja tack de blir kalas för fulla muggar på lördag haha bra fulla ska vi bli. men fredag då? jo jag har ju sagt att jag ska gå ut på fredag men ångrade mig ganska snabbt när jag fick en massa gips på foten, men jag är ändå lite sugen på att gå ut, vad ska jag annars göra? jag måste ju fira in min dag.. jaja det återstår att se om nån vill bli med mig.

R sköt sin andra älg idag, mördare! en lite kalv med små pinnar till horn varför vill man döda ett barn? men han säger att det räknas som ungkar eller vad han snackar om. men nej usch!. även om jag äter kött och jag vet att jag kommer få äta av dom där älgarna så tycker jag det känns lustigt på nått vis.

jaja ska leta reda på våran katt nu hon har inte fått mat på hela dagen ju, sen sak ja hoppa in i duschen för åter ett försök att lyckas duscha. hejja mig. sen blir det nog inte till att göra så mycket kanske blir hockey ikväll får se om pappa har lust han som aldrig kan bestämma sig haha.

Hakuna matata

Kategori: Allmänt

T: och en beskyddare till tjockis!
P: ohohoh tycker du jag är tjock timon?
T: nej du är ett svin, det är en komplimang.
P: åååh tack!

2 dagar kvar!

Kategori: Allmänt

Min bror sov här i natt så har snart umgåtts med honom i ett dygn, ska snart klippa honom också eller raka huvet på han. men först ska vi kolla på lejonkungen 3 :)
'

Mössa

Kategori: Allmänt

nu så här vid kalla tider på året behövs de varma kläder. Mormor har stickat en "mössa" till mina frusna tår :P det är som en lovicka vante fast ingen tumme och lite kortare och bredare, den är gra med gula och svarta detaljer :)


Slänga kryckorna i ån om 4 veckor är vad jag ska göra!!

Kategori: Allmänt

Måndag

Kategori: Allmänt

ligger just nu i sängen med foten uppe i taket. vill så himla gärna åka till skolan, tror inte riktigt ni förstår hur rastlös jag är sitter och pratar med mig själv nu förtiden och hoppas på ett svar men de kommer inte haha! har rensat på min dato´r eller rättare sagt bränt ut allt skit så jag har kvar de sen när dom har fixat den.
ska strax bege mig mot duschen hoppas de funkar med allt så jag klarar av de själv. det är nämligen vädigt svårt att duscha med ett stort gips på foten, jag får planera allt i minsta detajl.

nu är de bara tre dagar kvar sen är det min dag, då jag blir 18 år. det ni :P men ingen krogen runda för mig inte det får vänta tills klumpen är borta. men på lördag då blire partey! hoppas det blir trevligt iaf haha. och eftersom kryckorna är med mig så kommer jag nog bli sittandes mest hela kvällen, och sitter jag still och dricker så kan ni ju gissa hur de kommer sluta när jag ska hem. vingel vingel! kryckorna kommer flyga hejvilt haha. kanske slutar med en till fot bruten ? nej nej så illa ska de inte bli. :P

fick ett sms i morse av pälsklingen "ville bara säga att jag har skjutit min förtsa älg :D <3" så glad han var lilla kraken, grattis till honom :) nu kommer han vara stolt i flera veckor och kommer inte ha nått annat att prata om. men han vet vad han lovade, skulle han skjuta en så skulle han laga en middag och bjuda mig:P haha. så söt han är :)

så där ja!

Kategori: Allmänt

Då var man redo för dagen då, nyduschad o jävlig. ligger i sängen o väntar o väntar på att få åka här i från men den stunden in är strax inne. då ska vi se fick ett litet foto på foten medans ja kollade lite här såg ju att syster min hade kamera på datorn haha smart ägg jag är, så kan taa kort slipper vänta tills min dator är lagad :P så här kommer mitt yber fina lila gips, som är så inne eftersom lila är höstens färger eller hur var de där A & T? haha!


det vita på hälen är gips som läckt igenom och i bakgrunden är mitt stökiga rum!


där fick ni ju se en liten bild på mina fina tapeter också haha :D

oj där kom en fisk med också :P

Fredags mys

Kategori: Allmänt

Jaha, resa till örebro igår gick bra. Annis får helt klart godkännt i rullstolskörning haha! vi började rundan på marieberg där det vart hårklippning shopping och massa flumm. thom köpte riktigt snygga byxor tummet upp för dom. vidare till max för en feting hamburgare alla var as hungriga och tog plus menyn. ujuj det skulle man ju inte gjort magen höll på att spricka! och kissnödiga vart vi. och ingen åt dessuetom upp sin mat, var vi verkligen så hungriga?
vidare till ikea där de skulle handlas tavlor o massa annat, följde det med någon tavla hem? nej visst till och med hunden fick stanna hemma, thompa kanske behöver skaffa större bil! haha, eller åka till skåne och hitta sin nyckel till skuffen. :P
 jaja jag fick med mig en klänning hem ni kanske får se bild på den senare när jag lagat min egna dator.
har nyss ätit en liten lunch var grymt hungrig. ska hoppa in i duschen allldelses strax sen kommer töffa här och tutar snart, hon är upp till sin mormor och morfar så att deras fönster blir att glänsa lite. ska bli med henne hem och vara social :) sen blir de nog hem till pojken med stort H eller vad är det man säger? ska iaf ha kramkalas så det heter duga :P kika förbi Moa en sväng också ska nog med hinnas med innan kväller är slut :)

bild från i sommras, vi är back on track 2010 o då tar vi hem priset! :P haha

Rullstol?

Kategori: Allmänt

Jaha då sitter jag hemma hos annis, kollar på tv och kikar runt på lite skor. vi fastnade för ett par. men ska snart åka till marieberg för klipptid med thompa. och nu har dom fått för sig att jag ska med, jag med min klumpfot som kommer riva ner varenda litet klädställ. men nej dom har fått för sig att jag ska sätta mig i en rullstol, och jag säger er bara ser ni en litet tjej röd som en tomat i annsiktet som matchar till det lila gipset på foten? japp då är det mig ni ser! hahaha.
får se hur den här dagen slutar. man kan ju hoppas på att man kommer hem iaf.

Annis "monstret" som ska vara min chaufför på rullstolen idag, behöver man körkort på en sådan? det återstår att se hahah!

Drömmar

Kategori: Allmänt

inatt drömmde jag en väldigt konstig fröm, den handlade om att jag tog av mig gipset bara för att min tränare tjatade om att jag su´kulle spela en sista match. så vips var det borta och jag gjorde min bästa match någonsin. jag hade inte nå ont medans gipset var av men så fort det kom på så gjorde de helt plötsligt sjukt ont!
läkarna sa att jag bara fick ta av gipset när jag hade någon match annars skulle de aldrig läka. så jag spelade både hockey och innebandy och vill ni veta jag kunde till och med åka skridskor haha!
såna drömmar man kan ha, om dom bara kunde bli verkliga också.

idag hade dom möte om våran proffsvecka om vart och när och hur vi ska åka med mera..
vi ska alltså åka till crancanaria staden Laspalmas. vi ska träna fem pass, dom ligger på morgonnen. sen har vi fri tid. låter de inte som en sjukt bra resa? de tycker iaf jag. rätta mig om jag har fel med nått av de jag skrev. men eftersom jag fick informationen på sms så tror jag det var så haha. så jag lär dra tummen ur arslet och hoppa mig till Lindesberg och fixa mitt pass.

ikväll ska jag övertala R att vi ska ha en myskväll, käka popcorn och kolla på tv. jaja jag kollar på tv hela dagarna nu för tiden men det är inte samma sak som att krypa ner i soffan bredvid sin pojk och kramas och kolla på tv tillsammans.
finns de nått bra på tv:n ikväll mån tro?
bonde söker fru börjar ju, och R är ju ett litet bondebarn så han lär väl inte missat ;) haha.

 

My life would suck without you!

Kategori: Allmänt

   

sjukhusvistelse

Kategori: Allmänt

I posten fann jag ett brev från sjukhuset med en ny tid, den 21/10 ska jag vara där, det står inget om vad dom ska göra, om det blir en ny operation eller bara gipsa om och ta bort stygn. det återstår att se..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Återigen en dag í soffan med foten i högläge och det dunkar sjukt mycket idag.
igår blev de en kväll i löa moa kom på besök vi skulle kolla på film, men när vi öppnade frodralet så fanns ingen film där så vi fick kolla på tv ist, mycket prat och smakprovade hemmagjord cola ;)

idag händer nog inte så mycket, som vanligt dom senaste dagarna. är hungrig också men jag orkar inte laga mat fö jag vet inte hur jag ska göra, kan ju inte  bära nått i stort sett.. men man får väl testa sig fram och se om man kommer på nån ide. äter iaf morötter nu, såna där mini morötter i en liten påse haha.

är fortfarande sugen på att beställa hem kläder, gjorde aldrig det igår var nära att klicka hem ett par skor men linn ville också ha såna och jag var inte helt säker så hon skulle beställa dom hon. men de slutade med att ingen köpte dom :P men jag har hittat en söt klänning jag vill ha och en sjön mjukis dress så får se vad som klickas hem :)

har även ett paket på ica att hämta med en klänning och kavaj i som jag ska få i present när jag fyller så ni får väl se ett kort på dom då. ska väl kanske ner och hämta det idag när jag ändå ska ner till mormor och ta spruta kan ju passa på med allt i ett ;) haha.

nej om man skulle droga sig lite med en värktablett och försöka sova lite det borde göra susen :)


saknar min bror också :/ ♥

gaaah

Kategori: Allmänt

jag är sjukt rastlös, det kryper liksom inom mig. ja vill göra nått!
och det kliar extremt här under gipset!
nej kanske skulle ut och gå (läs hoppa) lite, ner till kurvan och tillbaka, det är typ det foten klarar av sen är den lila och bortdomnad yippie!

  är sjukt sugen på att klicka hem lite kläder, skor med mera så vi får se senare idag vad som är på väg hem :P

ibland suger livet!

Kategori: Allmänt

i onsdags stog skolsm på schemat och jag var sjukt taggad, kommer in till örebro vi värmer upp och så vidare som man gör när man har match. dommaren blåser igång matchen och vi börjar spela vi hinner göra ett mål alla blir glada, förstätter spela sen är jag i en nickduell där landar jag, men när jag landar så landrar jag snett med foten och hör hur det knakar till. jag blir nog i en chock skulle jag tro för dom har berättat att jag sa saker som jag inte har en aning om att jag sagt..
jimmy lindar om foten och tar mig av planen där får jag ligga och vänta på ambulans jimmy tror att de bara är en stukning och ambulans föraren lika så, men jag kan säga er att jag var 99 % säker att den var av, för de känndes preces likadant som när jag bröt handen fast värre! iaf så kommer jag in till sjukhuset där dom säger att jag har brytit nått men vad vet dom ju inte så in på röntgen där visar det sig att jag har brytit benet bredvid skenbenet, så de måste väl vara vadbenet? eller.. haha jag har noll koll.. och så var det ett litet ben vid fotknölen på innersidan som var av. så alltså två ben, detta innbar opertion. halv 5 fick jag operations tid och det fick jag veta fem minuter innan så en panikslagen sjukhusrädd flicka som skulle in på operation för första gången!! aaah. livrädd.
vaknade upp halv tio ungefär mådde skit dåligt, spydde o så. låg på uppvaket tills halv tolv.
fick reda på dagen efter att det var mer trasigt än dom trodde så en större platta hade opererats in, och så hade dom fått satt en skruv mellan benet jag bröt och skenbenet för att nått där i mellan skulle växa ihop. och den där rackarns skruven vet dom inte om jag kna ha kvar pga att jag spelar fotboll så en ny operation kanske väntar.

nu blev de mycket text och kan tänka mig att ni är helt slut i skallen efter dessa bokstäver.
det jag är mest förbannad över är inte att jag måste hoppa på kryckor eller så, utan att jag snart blir 18 och hade uppkörning och allt inbokat, ja så den 21 oktober kunde jag ha fått körkort, men nej ni nu kommer jag inte få det och får vänta flera månader till ist det suger. för jag var grymt taggad på att skaffa det där. 

fruktansvärt sur ärjag,jaja en bild som får mig glad iaf,