aalexandratallberg

snö?:S

Kategori: Allmänt

jag ser det snöar jag ser det snöar..
japp det är helt sant, det snöade igår kväll! helt sjukt

Tisdag

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med en fruktansvärd magvärk :S gick upp och prata med mamma, hon sjukanmälde mig så jag gick och la mig igen inte för att jag kunde somna men de blev bara värre av att stå upp så där låg jag och vred på mig i några timmar, har också kollat på tre filmer. nu börjar den avta och med lite mat i magen känns de bättre, men jag är fruktansvärt rastlös puuuh!
i morgon är de skol sm mot rudbeck KÖTTA! och camillas 18års dag, grattis i förskott :)

Måndag

Kategori: Allmänt

Jaha då sitter man på naturkunskapen nu då. vi arbetar med Livets kemi jag är med Sandra coh Elin vi har proteiner. så skriver om allt möjligt om det. bla bla bla..
nog pratat om det för de är as tråkigt. det bär av till löa direkt efterskolan ska hjälpa pojken att städa eftersom han är så himla slö ;)
nej då men vet inte han kanske har städat klart när jag kommer. hoppas hoppas ;)


i helgen är det avslutningsfest med laget, vet inte var eller när men det återstår att se. kan ju bli kul! vet iaf vem jag ska rösta på för "viktigast i laget" skickar iväg ett sms till boija direkt så jag inte glömmer bort det haha.

jaja nu ska jag arbeta lite så jag kan åka hem snart :P

Fredag

Kategori: Allmänt

utomlands vecka 48? jo det sattsar vi på! vart? jo det får vi reda på, på torsdag så hoppas och håller tummarna nu. bengans frågor var, kan ni tänka er lägga ut 2000kr var och ska det vara varmt eller kallt? svaren var väl hur enkla som helst, JA och VARMT! haha. en vecka utomlands för 2000 kr då är allt med boende flyg och mat.
London resan stryker vi, det räcker väl med en resa och så har vi kommit på ett så mycket bättre projekarbete :)
och så ska vi ju åka till stockholm och kolla på fotboll så det får bli våran resa det för mig och sandra haha.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dagen började inte bra, cyklade till bussen svin kallt höll på att dö. kommer till träningen det är fint väder, helt plötsliget börjar det ös regna vart pissblöt, skynda till bussen, bussen är försenad hinner inte till tåget så får sitta o vänta på bussen. somnar vaknar upp i storå får vänta på storå skolan på pappa i 40 min. så ja det vart en lång dag på den korta kan man säga. ska snart sätta mig på bussen igen för att åka in till linde o träna. ska spela lacrosse som uppvärmning, sen gav jag tips om att vi skulle tävla när jag hade min pratstund med boija där när jag väntade på pappa. efter träningen kommer pappa o hämtar upp mig ska åka lite bil på stan så jag blir van med vägarna, så ska de nog gå fint sen när ja ska ta körkort :P
ska också få veta om jag har någon praktikplats idag man kan ju hålla tummarna så jag slipper leta ny. men eftersom jag har haft otur hela dagen så..,. peppa peppa!!

dom hade hittat stöldgodset från i måndags, eller ja inte de dyra men busskort och fotbollsskor i nå buskar i vivallla. och så har dom fått tag på han som bajsade i sammi´s jacka, han hittade dom på i stockholm när han körde på fel sida av vägen. alltså mot alla andra bilar. tok! men vill man dö så vill man, eller..
han hade iaf haft på sif ett gammalt matchställ från kif som han hade passat på att sno under sin helg i deras förråd.. vad har folk under pannbenet egentligen? bra fråga, under mitt finns de nog en heldel även om jag inte vet om det. men en vacker dag kanske jag upptäcker de..

Onsdag

Kategori: Allmänt

kort dag idag, träning sen slut. for upp på stan för att kolla runt, blev ett par thigts och ett nagellack. linn därimot handlade väl för alla sina pengar, nej då men hon kom hem med fler påsar iaf :P har nyss fått i mig lite mat och ska snart fara in till linde för att kolla på hockey. lindesberg-arboga första hemma matchen så får se hur de går :)
snart helg igen också, kort dag i morgon också bara träning sen till linde, fixa papper så jag kan få ta pass utan mamma och pappa. ska nämligen åka till London och kolla på fotboll med min kära vänn sandra. eller de lutar åt de nu iaf om vi kommer på någon bra frågeställning till det, men hoppas hoppas.(Y)♣

Tisdag

Kategori: Allmänt

slutade tidigt idag så var hemma vid ett tiden, skönt. blev att laga lite mat åt syster och mig. sen sjönk jag ner djupt, djupt i soffan, trot eller ej så tvärslockanade jag, vaknade av att pappa kom och sen somnade jag om. så har sovit i ungefär en timme, ja vet aldelles för länge men aldelles för skönt.

och vet ni vad jag ska få för nån underbar mat ikväll? jo de ska jag berätta. jag ska få FISKPINNAR. det är år och dar sen. sist var nog när jag bodde i örebro och lagade det själv. men efter lite tjat och fjäskande så tänker mamma laga till det ikväll, laga o laga vet ja inte heller om man kan säga, sutta nert i pannan för att sedan äta upp det. hur enkelt och gott som helst. även om jag vet vad det är gjort av, men nej jag tappar inte matlusten av det som tur är..

vad hände mer idag då? ingen aning och vill inte veta heller, jag är såtrött så vill bara sova hela dagen o drömma om min fiskpinnar hela dagen o natten.

i morgon bär det av till skol-träningen sen slutar jag. blir nog upp på stan en sväng med syster innan vi far hem igen. får se om det finns nått o handla man vet aldrig men bra shoppingsugen är jag iaf:P
klickade mig in på hm nyss och såg att min tröja har kommit tillbaka och att den finns i M och allt. kanske blir att klicka hem den snart, men kanske ska vänta tills i morgon om den nu finns i butik.:)

Rånad

Kategori: Allmänt

Sitter just nu i skolan och har lektion men min dator dampar så jag kan inte göra nått träningsprogram för ja kommer in på Emmas eller Linas konto hela tiden :S
Jaja, praktik plats ska vara fixad tills på fredag och vi har inget höst lov? VA!!!
helt sjukt.

nog om det ska berätta lite om gårdagen.
Jag kom till karslundarena som vanligt vid halv tio tiden, gick och la väskan i omklädningsrummet och satte på mig träningsskorna. träningen började som vanligt och vid tio tiden kommer en kille från ettan springandes och ropar till Johan att alla deras datorer är stulna. ingen tror väl direkt att det är sant men tar sig snabbt till den där killen för att fråga mer och bli med och kolla, jo det var sant. tro det eller ej, tjuven/tjuvarna har fått med sig 15 datorer massa mobiltelefoner, plånböcker, ipod-spelare M.m. hur sjukt är det inte. det är till och med kod till dörren in till omklädningsrummet. så man kan ju undra hur tog dom sig in? alla här på skolan har lekt "poliser" under dagarna nu och funderat ut sina egna teorier på hur det hända och vilka det var. så vem vet, vem knäcker teorin och sätter fast dom små rackarna.
jag tycker iaf synd om dom som blev av med grejorna, visst datorn var skolans och inte en själv som betalat men ändå. om jag blev av med min mobil skulle jag gå under jorden.



Sovdags

Kategori: Allmänt

Kvällsträningen är avklarad och jag är hem kommen, har hunnit duscha, äta och kollat på idol. ingen som jag fastande för så mycket idag inte. ingen slår jon helt enkelt :P haha.
har nyss packat iordning väskan tills i morgon så jag hinner sova 5 minuter längre, dom 5 minutrarna gör faktsit väldigt mycket. jaja, nu ska jag gosa ner mig i sängen bredvid pojken och kolla på nån film o sova.
Natti natt!

Torsdag

Kategori: Allmänt

bara fotboll i skolan idag, sköönt! så är hemkommen nu, eller de va över en timme sen menmen. ikväll är de fotboll igen på schemat sen blir i sängen för att orka med sista skoldagen för veckan då vi har gym på schemat sen slut, fast måste vara kvar då vi ska ta skolkort, eller ska man skippa det? det är trots allt sista skolkortet så man får väl offra sig och vara med. helgen blir lugn, en match och en massa vila :)

19år

Kategori: Allmänt

GRATTIS PÅ 19 ÅRS DAGEN PLUTTEN! ♥

Lördag kväll..

Kategori: Allmänt

Japp, ni hörde rätt det är lördag väll, det innebär att det är en dag kvar på helgen sen återgår vi till vardagen igen.. kan låta lite tråkigt, men då är det bara fem dagar kvar sen är det återigen helg.

igår tillbringades dagen några timmar iskolan sen bar det av till linde, springa till mamma för att sen springa vidar till körskolan o sätta sig i bilen och köra iväg. var sen och uträttade lite ärenden, sen hem till robin, äta hos lasse och loijsan sen massa mys med pojken. hyrde film på statoil kollade den  med Towa, Emil och R.
idag for vi in till örebro, R var tvungen att klippa sig. dyr klippning men är man osmart så är man, haha!.

kvällen kommer tillbringas här hemma med godisskålen, har match i morgon klockan 10.00 så måste vara pigg coh glad så här ska jag inte röra mig ur fläcken, eller jo. kanske åker till A-L om jag har tråkigt men det återstår att se, får se om Linn ska vara hemma eller om hon ska leka "dagis fröken".


HAha

Kategori: Allmänt

mig som person enligt internett :P

Livsväg 9, den romantiska filantropen.
Nior kan tyckas ha obegränsade möjligheter. Med sin fördomsfrihet och tolerans går de bra ihop med nästan alla människor, och blir fort omtyckta. Deras saknad av sinne för ekonomi kan dock ge konsekvenser.

Att du har livstalet 9 kan innebära att du har lätt för att känna medlidande och du diskuterar gärna livets stora frågor. Du har nog flertalet vänner, som uppskattar din emotionella och ömsinta sida. Du är en konstnärlig och karismatisk person som tycker mycket om att resa. Din kreativitet och känsla för det vackra kan komma att visa sig om du väljer ett konstnärligt yrke. Naturligtvis passar du bäst på ett jobb där du får arbeta med människor eftersom du har en förmåga att komma de flesta mycket nära.

Ditt heta temperament kan göra dig otålig. Du känner dig ofta splittrad och detta medför att du inte får så mycket gjort. Andra människor kan manipulera dig eftersom du ibland är alltför godtrogen. Se till dina egna behov i första hand.

Torsdag

Kategori: Allmänt

jadu blogg torka i mängder kanman kalla det, har ingen aning om vad jag ska skriva om faktist. några rader kanske jag kan få ihop. kan berätta om halkan som jag genomförde i tisdags, det var en rolig upplevelse med en del skratt.

match idag på Behrn, mot ösk. så ska snart åka in och uträtta ärenden med Frida och Annis:)

nej det här gick inte, får försöka någon annan dag.

Lördag.

Kategori: Allmänt

Fick besök av R inatt när han kom hem från festligheter, han skickade och frågade så snällt så även om jag var piss trött kunde jag inte motstå en varm o gosig pojke bredvid mig.
dagen har spenderats hemma hos farmor, firat henne i efterskott så det blev tårta och bullar, mumma! lekte en hel del med alma också haha. söt tös de där. strax ska jag hoppa in i duschen  o sedan göra mig i ordning inför kvällen. ska till teresia, käka tacos o festa lite. kommer nog bli skojj, länge sen "alla tjejer" gjorde nått. det blir väl sjunga singstar o så :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Hemma igen från hällefors, där det bjods på mat, tårta och dryck. Josefine fick smycken, pengar, presentkort, godis M.m.
Josefins kusin victor är nog bland den sötaste ungen i världen, han kanske var runt 1år. ja jag vet jag hatar barn eller jag trodde jag gjorde det. först var han jätte blyg, men sen möttes våra blickar och det var kärlek vid första ögonkastet. han kunde inte slita sig från mig på hela kvällen.
första gången han kom och sträckte upp armarna medans han klättrade på stolen vart jag livrädd, helt plötsligt satt han där i mitt knä. - mamma, mamma! ta honom snälla snälla! men då vart han ledsen och sträckte armarna mot mig, tänkte lite flr mig själv, okej så illa kan det inte vara, håller jag honom några sekunder nu så vill han tills in mamma sen. men tror ni inte att han börjar krama om mig o säger mamma mamma med knastrig röst. ojojoj vad har jag nu gett mig in på. så där höll de på hela kvällen. jag vart bara mer och mer kär i den lille kraken. och på slutet när han skulle ge sig av hemmåt, gick han mot mig la huvudet på axeln och kollade lite snett med en blygsam min. -kom då. då gick han mot mig och gav mig en bamse kram.
tänk er en lite kille med skjorta, väst och fluga. man kan ju inte motstå honom.

..

Kategori: Allmänt

vill du inte, alright! men säg de då ist.

Början på slutet...

4

Kategori: Allmänt

ojoj nu är de helg igen, den kommer spenderas i hällefors eller ja denna fredag kväll iaf hos josefine som bjuder in på kalas.
Idag är de heller ingen vanlig dag, det är nämligen Annis födelsedag. hon blir hela 18år och det får hon ett stort GRATTIS för :) ikväll ska hon göra örebro oroliga fick jag nyss ett sms om haha.
I morgon blir de hem till Teresia för lite festligheter. har match på morgonen också men pappa tycker inte att jag ska vara med på den pga att jag är lite sjuk fortfarande men vi får se om han kan övertala mig :P


O du Loijsan, jag har ingen önskelista :P


En bild på födelsedagsbarnet! sup o svälj trevlig helg ;)

Lalala.

Kategori: Allmänt

Muisken flyger ut ur högtalarna, regnet öser ner utanför fönstret, ledig från karn alltså en perfekt "ego fixar" dag. ska strax hoppa in i duschen en lång och varm dusch ska ha hårinpackning o lite smått o gott. sen ska jag fixa till naglarna just nu sitter det bara på halva naglarna så de ska tas bort och nytt ska dit.
klickade nyss hem lite kläder till mig själv i födelsedagspresent från familjen :P gjorde en lista med kläder från hm som jag ville ha mest så det kommer jag också få. haha. jag vet de jag kommer få när jag fyller redan nu. men men bättre att jag får de jag vill ha så inte dom väljer och det blir skit:P det var fri frakt så mamma sparar ju några kronor iaf. senare blir det att köra lite bil också måste hålla igång nu det är trots allt inte så länge kvar man måste ju tänka posetivt ibland. "posetiva alex"

 

Grattis till Josefine som har sin stora dag idag, hela 18 år! :)

ååh..

Kategori: Allmänt

Mamma ringde till benny tidigare idag, han vill ändra min tid tills på tisdag men på tisdag har jag halkan och kan inte då.. så fick en annan tid, den 27 oktober! då vill ja inte ens ha tiden. suck, här har jag väntat i tre månader och är tvungen o vänta 1,5 månad till hur kul känns det, så ringde till rainbow tattoo i nora eftersom jag ändå fyllt 18 då så kan jag lika gärna göra hos någon annan känner jag, fick tid där men ganska sent så jag får se hur jag gör..

 

September

Kategori: Allmänt

Det är September och det innebär Höst med stora bokstäver! sommaren är nu slut och kjolar och klänningar åker därför in i garderoben och fram kommer det lite varmare plaggen. det är också en fartfylld månad med mycket födelsedagsbarn. närmast är de Josefine som fyller 18 i morgon, därefter är det Matildas och Ann-louise tur, 19 och 18 blir dom. Älsklingen fyller den 15 då han blir 19 bast ;) sen är det Camillas tur att fylla sista dagen i denna månad, då hon blir 18. finns säkert någon mer som fyller men som jag inte har koll på.
har fixat en liten del av R´s present redan nu, men det är en del kvar på den också men de fxar jag i slutet när det bara är någon enstaka dag kvar :P jag minns så väl när han fyllde förra året, det var hans stora dag att bli 18 år och så hade han sitt teoriprov, när jag kom in efter min morgonträning så hade jag fått ett sms där de stog JAG KLARADE DET. det var bara grattulera ännu en gång den dan. dagen efter var körkortet klirrat och det var bara tuta och köra. Är stolt över min lilla plutt. Stolt som tuppen! ♥

dagen till ära så har sängen vart min bästa vänn, har fortfarnade feber, eller den har försvunnit nu men den kommer och går. men huvudet dunkar och halsen svider. halstabletterna smakar skit men vad gör man inte för att värken ska försvinna? har kollat på en hel del gammla filmer idag mycket skratt har de blivit, känns lite dumt o sskratta åt en film helt ensam men de livar uppstämingen.
har gjort en hel del teoriprov på datorn dom senaste två dagarna, igår gick de inte vidare bra, vart godkännd på 2 av fem då jag fick 52 och 53poäng :S idag gick de bättre men gjorde bara två men jag fick 52 och 59 poäng:) känner mig nöjd för dagen hehe.

Feber

Kategori: Allmänt

jaha nu har man gått o fått feber, kännde mig inte alls bra igår men kilade ändå iväg till karl hedins för att jobba med laget, tiden var beräknad till halv tio men vi var klara redan tio i åtta. hurra för det. men min skjuts hade räknat med att komma halv tio så där stog jag och väntade och väntade tillslut blev jag med uffe hem och åt plommon och drack saft. tillslut kom skjutsen men inte var det mamma som dök upp, nej nej. det var min kära kusin Marcus som kom. nej nej han har inte fått körkort än inte han är ju bara 17 men han övningskörde. ja kan säga er när han får körkort kommer han vara en såndär tuffing med as snyggbil och rutorna nervevade med en massa musik och hänga över ratten! :) duktig var han iaf.

väl hemma så kom R och vi mös ner oss i sägen och tvärslocknade. läs han inte jag. jag låg där svettades, frös, svettades, frös så höll de på hela natten låg där o huttrade och tyckte synd om mig själv :P nu i morse dunkade huvudet och feber började komma tillbaka, så ingen skola för mig inte. har pluggat körteori hela dagen lång, gjorde fem prov på datorn snacka om att jag är sämst haha. men måste ta tag i det där nu. puuh!
setat o kollat på diverse klädsidor också, så sjukt sugen på att shoppa men min ekonomi vill inte riktigt hålla med mig så bara kolla just nu.
i morgon ska jag kila iväg till skolan för det är nog det tråkigaste som finns att vara hemma själv en hel dag och inte göra nått. plus att ja har matte c i morgon och vill inte bli efter.

meningen var att jag skulle göra min nya tatuering på fredag, men Benny verkar vara sjukskriven men hoppas på att han är tillbaka så jag får göra den, så som jag har längtat :)

min nya vänn jag stötte på när vi var på kålmorden:)