aalexandratallberg

Fullt upp!

Kategori: Allmänt

I morgon är det valborg kan ju ana att det händer nått även om ja inte vet än vad som sker. på lördag far vi inte till örebro för att kolla på bio och få i oss en mat bit, med oss menar jag familjen! ♥
söndag jobbar jag 6-12 sen har frövi seriepremiär får inte missa! :) på måndag är det studentfest med temat maskerad! jag och empan kommer lätt vara snyggast! nästa helg jobbar jag lördag 6-12 igen, sen lagfest på kvällen i örebro. chaffis sökes! haha. söndag morgon bara att pallra sig upp för att bege sig mot borlänge och sen vidare på studentkryssning i ett dygn! kommer blir grymt. mer än grymt om inte annat.

nej nu ska jag slå ner skiten , nyss försökt mig på Jesus analysen men Emma kom så jag struntade i den, men nu ska jag iväg och leka med alla små gulliga barn, måla lite på min och Emelies dräkt till måndag också! :)
ciao!


Rubrik!

Kategori: Allmänt

Ledig dag, eller jobba hemma dag kan man kalla det, fick en uppgift igår som vi fick göra hemma men den är redan gjord så nu sitter jag bara här. en promenad är avklarad efter det tog jag cykeln hem till towa. men nu då? ska jag sätta igång med städning..? nej ja vill verkligen inte det!
funderar på att ta med mig min kära kamera ut och fota lite men vad kan man fota här i löa? haha noll fantasi. nej jag får väl överaska R med en städning, diskade all hans disk igår så jag hoppas jag får rosor en vacker dag eftersom jag är så snäll ;) hahah!

vad händer på valborg? jag är sugen på grillat ;)

Helg !

Kategori: Allmänt

Va till skolan en sväng slutade typ lika snabbt, åkte en vända till Goa-Moa efter :)
ligger just nu i sängen lyssnar på musik och väntar på samtal från Robin och Martin ska köra in dom till linde för att sen bege mig hem till Hanna och spela massa spel sen vidare mot örebro för att hämta hem de fulla folken, jaja hoppas bara ingen ska spy och massa skit annars ska det nog gå bra.

i morgon är det en hel träningsdag med Frövi! tummen upp på det, två träningar, teori och massa mat, sen beger jag mig hemmåt på sparty, basta och käka god mat, samt en massa gott dricka! eller slutar det som chaufför i morgon med? nej skulle inte tro det haha!  på söndag ska jag bara ta igen all vila som jag missar idag och i morgon :)

Jobb

Kategori: Allmänt

jobb introduktionen idag gick kalas, så nu har jag jobb. ska jobba 2 och 8:e maj som ja vet just nu sen kan det bli någon mer helg men skönast är att jag har nästan hela sommaren, ska få schema om några veckor! fick även betalt för de timmar jag var där idag, kan ju inte bli bättre. så glad är jag!

träning ikväll får se hur mycket jag kan vara med, kan knappt koppla i bilen det är nå vajsing med benet, men det ska nog gå ändå! i helgen vad händer? sparty på lördag med Emelie men mer än så? det är frågan :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

Tandläkaren gick kanon igår inte ett hål så nu ska jag inte dit nå mer, iaf inte nå gratis besök. slänga ut pengar på tandläkaren? sjukt mycket kostar det.
sitter i skolan nu har etik och moral eller vad det nu var livsfrågor kanske?.. på morgonen hade vi Religion och Jesus analysen men kom en bit på vägen iaf men lär hem och plugga idag.
Fick nyss ett samtal ska på möte på torsdag ska gå med och kolla "maskinerna" eller vad man ska kalla det och prata lite.. så får vi hoppas på det bästa sen :) skulle vara bra skönt iaf.

ikväll hade jag tänkt mig lite egentid, mysa och plugga jaja plugga är inte så kul men med en kopp te och nån kaka skulle vara perfekt till. musik och lite tända ljus kan det bli bättre? haha jo det kan det, men jag gör det bäsat av saken! ska hem och klippa av naglarna också för det får jag inte ha på torsdag när jag kommer dit, och jag som har sparat ut dom nu tills studenten och skulle iväg och fixa dom på lördag men det är skitsamma, blir ju ju inte fattigare iaf! haha.

Måndag

Kategori: Allmänt

fortfarande täppt i näsan, men vad gör det? har iaf ingen feber eller ont i halsen skönt det. igår var jag hes som ja vet inte vad men tror inte jag är det idag har inte pratat med någon än och det känns dum att prata med mig själv bara för att få höra haha, kanske skulle sjunga en vers, känns kanske inte lika dumt.
igår var det fixar dag på R´s gård och sen vidare till hans mamma och pappa. här hemma så grävde vi upp en gång till R´s trappa då det bara har vart gräs men nu ska det bli grus, men hann inte rikigt klart men men, sen kratta vi, äldade gräs M.m. lika dant hemma hos han föräldrar så äldade vi gräs och grillade korv :) men bra kallt blev det så fort solen gick ner.

sitter just nu vid R, ska gå till bussen om en halv timme ska till den otäcka tandläkaren, hoppas hoppas att jag inte har nå hål den här gången helller. efter det så ska jag springa till tåget och bege mig till skolan. där naturkunskap väntar! nej man kanske skulle ta och klä på sig och allt innan man beger sig, visst solen är framme men att gå naken är nog inte så varmt iaf!

Lördag

Kategori: Allmänt

Nyss vaknat, eller ja typ en timme sen men ligger fortfarande kvar i sängen. försöker få liv i robin men han vägrar att vakna. ska kittla han lite snart så kanske han vaknar till, men måste vänta till tio annars får jag en sur kar resten av dagen och det gillas inte!
ikväll bär det av till linde ta en kall eller två. men först måste vi äta frukost, speciellt robin så det inte slutar som sist haha! jaja nu ska jag hoppa lite i sängen.

Sjuuuk!

Kategori: Allmänt

har haft feber, i natt svettades jag som en gris vartannat som jag frös. vaknade upp i morse av att jag var helt svett. har sovit oroligt i natt också vaknat lite då och då. just nu har nog febern försvunnit inget jag känner av iaf men har frukansvärt ont i halsen och näsan är täppt, lock för öronen har jag också haft i några dagarn nu, önskar den kunde försvinna så jag fick höra vad alla säger igen! haha.
just nu sitter jag i löa, pluggar lite och ska strax kolla på film all about steve hette den, någon komedi får se vad den har att ge. 
ska springa och snyta mig och proppa i mig alvedon nu!
ciao

Jesus analys?

Kategori: Allmänt

Någon som vill göra mitt arbete? kan få en tjuga om du gör det, det är väl ett rimligt pris? en krona för varje sida du skriver, skulle inte jag tacka nej till iaf.

sunshine

Kategori: Allmänt

Det är skoldag och jag vill bara ut ut ut! ut i solen och bara njuta, äta en glass en twister skulle vara extremt gott! bara sitter och drömmer mig ut från det här instängda klassrumet. har just nu naturkunskap vi snackar om klamydia och att fler tjejer än killar har det enligt någon undersökning, men vi kom just på svaret till den, 3 tjejer på 1 kille! så det är ju inte så konstigt. 

jaja igår var det kanon väder och vi var nog ute i stortsett hela dagen, morgonen började vi med att städa R´s hus. sen tog vi en promenix runt kanan eller vad det nu hette, sen fixade R med hans badrum och jag satt ute och bara njöt, sen bjöds det på andra grillningen för året. den första gjordes i lördags med massa trevligt folk, bland annat Martin, Fanny, Daniel, Linda, Anna och Björn. var till Fanny i går också och grattade henne hon blev hela 21 år, eller just det är idag hon fyller, haha så grattis ! hon hade fått jätte fina trägardsmöbler utav hennes man som R blodade ner! aja bajja!

nej nog om min ointressanta vardag nu ska jag fortsätta arbeta om stress så nån som vet mycket om stress hör av er! ikväll blir det träning sköönt.

Lördag

Kategori: Allmänt

Kom nyss in efter en runda runt skäfftis. sköönt var bara förnamnet. var lite snö kvar så på endel stället blev de ganska tungt men om nån vecka till så är den nog borta! ska strax hoppa in i duschen för att sedan göra sig i ordning inför dagen, vad den nu har att erbjuda. i går va vi in till Moa och hälsade på, slutade med att vi lånade hem en film, hoppade in på hemköp köpte loka vatten och pringels bra slut på dagen :)

klickade hem kläder från nelly igår också, kanske kommer upp bilder sen när jag fått hem paketet. återstår att se de. när vi var på väg hem från orsa stannade vi på nån clas ohlsson där jag såg Lotta på bråkmackagatan på dvd! fanns även madicken och andra Astrid Lindgrens filmer, ge mig flera stycken nu! kanske det kan vara studentpresent haha ja det är nog det jag ska önska mig! :P

ett sött Påsk kort på min super söta kusin Olle! ♥



Söndag!

Kategori: Allmänt

Solen skiner, termometern står på 13,6 grader och vi ska snart sitta i en bil hela dagen. puh!
men vad gör det när vi ska på skidsemester? hoppas bara att solen kikar fram i orsa med när vi väl är där, speciellt eftersom jag inte ska åka utan bara njuta av att vara där. så lite sol och en kall cider skulle inte skada, är det så mina dagar kommer se ut den närmsta tiden? nej då, jag ska ta mig promenader för att kolla in stället, ska umgås med lasse och hålla han sällskap så han inte kryper ur skinnet, och självklart sitta lite i solen också om den vågar sig fram.
Robin är seg som vanligt, han sitter och lyssnar på musik när han borde packa klart eftersom vi ska åka om 40 minuter, men han verkar inte bry sig, jaja det är inte mig han ska skylle på när han har glömt nått, men i vanlig stil så blir det väl mitt fel som vanligt :P
nej vetja om jag skulle gå ut och sätta mig och njuta lite nu innan vi slåt ner arlset i bilen. tog iaf med mitt påskägg så jag kan fördriva tiden med nått, haha!

är så sjukt sugen på att åka lite bräda, men nej jag ska allt kunna hålla mig, vill inte komma hem med gips!




en påskbild på R och pappa från förra påsken får avsluta inlägget :)

Lurad?

Kategori: Allmänt

Blev ni lurade igår? inte jag eller? många försökte men jag gick inte på det, tyvärr! ch absolut inte greger och Annis lurendrejeri haha. greger ville flytta hit för att dom hade blivit vräkta, annis sa att studentkryssnigen hade blivit inställd, gick jag på det? NEJ! haha
jag försökte faktist inte ens lura någon heller.. hade inget bra att komma med :P

idag har jag vart upp till mamma och pappa medans robin har vart på angeltävling, tvättade pappas bil och kollade på pippi långstrump! handlade jordgubbar också hoppas dom är goda bara vart bra sugen och dom kostad bara 15 kr:)  ska snart bege mig in i duschen för att tvätta av mig all skit sen börjar det väl bli dags att göra sig i ordning inför kvällen då vi ska skaka ruuuumpa!

Gav Robin ett påskägg nyss, eftersom att jag är så snäll, jaja det är i morgon man ska ge men hade ändå handlat så orkade inte smyga med det.

blaha blaha

Kategori: Allmänt

Nyss landat i Löa, eller ja har redan vart här en gång men åkte till kopparberg R skulle hämta mört dom har nå angel tävlig i morgon. där träffade vi på Martin och Daniel så vi tog en tur till Kopparberg tog ut pengar, handlade och så.. nu sitter vi eller ja jag sitter R duschar, iaf vi väntar på mat. loijsan kommer snart med Pizza, ja ja jag vet tjockisar men ibland måste man ju bara unna sig och idag är det en perfekt dag för sånt, eller? enligt robin är det nog en sån dag varje dag haha. men ska ju äta påskmat i morgon så måste ju äta upp mig idag så jag slipper vara hungrig i morgon :P
  nej nu ska jag pussa lite på karn!

Skärtorsdag

Kategori: Allmänt

Påsken är här, men inte känner jag av det, har inte sett ett enda påskris och kommer nog inte se något heller, det har vi nog inte haft här hemma sedan vi var små. men vad gör det, ska äta påskmat både i morgon och på lördag sen hoppas jag att jag slipper det i ett år, för jag är inte så förtjust i varken påskmat och julmat. vet inte varför men vad är det för mening? kan man inte bara äta kött och potatis? haha
ikväll blir det massa mys :)