aalexandratallberg

dagen efter

Kategori: Allmänt

och jag mår kalas! sista parkfesten igår och det var tydligen så mycket folk så att alla inte ens kom in. men in kom vi och tur var väl det hade inte velat stå ute i regnet och köa.

skulle behöva plugga lite historia men ja orkar verkligen inte och boken är i stråssa. har inte läst nått alls men jag hinner väl antar jag..

snart blir det filmmys med hjärtat :)

fick både tråkiga och roliga nyheter i veckan, bland annat att jag ska operera om mig i höst. fy o blä, har jobb ett tag till iaf också känns skönt, men vet inte alls hur länge men ett par veckor iaf =) sen ska jag leva som arbetslös och spendera mina sparpengar . haha

OC

Kategori: Allmänt

har just nu lite OC maraton på min nya tv som jag köpte igår, så 4000 kr fattigare man vad gör det jag gillart :D

inte är jag arbetslös än heller, la till 3 extra dagar, så torsdag fredag, lördag jobbar jag denna vecka, på fredag jobbar jag bara till klart också!

ska bege mig till linde senare när mamma kommer hem med bilen, ska till badhuset och fixa ett simintyg så jag kan skicka in ansökan till polishögskolan :)

men just nu ska jag bara njuta av alla OC avsnitt lånade hela boxen av Moa och Tobbe så kommer ha fullt upp :)

Måndag morgon..

Kategori: Allmänt

och jag tror att det är första dagen på mitt arbetslösa liv :P
men det ska jag ta tag i o fixa till så det blir ändring haha..
helgen var fartfylld mycket trevligt lagdrag, och sen kräftskiva på det, igår spelades det match vinst med 8-1 mot nora haha! vilket resulterade i att jag inte kan gå på foten idag knappt kul värre.

sitter just nu i robins soffa är helt slut efter att ha städat tv/sov rummet och hallen mer än så hinner jag inte mamma är påväg hit så jag kommer hem:)
idag beger jag mig in till moa och spenderar dagen, kvällen och morgondagen med henne, blir en hel del mys skulle jag kunna tro. eftersom solen kikat fram så kan jag tänka mig en fotografering också, ska bara komma på något bra som vi kan göra :)

Hörde jag lagdrag?

Kategori: Allmänt

jajjemen! ikväll blir det lagdrag för hela slanten. vi ska ha med cykel, badkläder och löpa skor. efter blir det grillat och fest och allt detta gör vi tillsammans med herrlaget. så om regnet kunde sluta falla så skulle det vara perfekt.

igår såg jag en varg för första gången i mitt liv också om man inte räknar med djurparker utan bara tänker i vilda naturen. fränt med andra ord.

på söndag blir det jobb igen skönt med lite pengar, så ska jag nog fixa så att jag får lite mer jobb i veckan också, dom är inte allt för svåra att övertala ;)

Stockholmia

Kategori: Allmänt

Nu styr vi mot stockholm för shopping och andra trevligheter :)

sommmar

Kategori: Allmänt

skulle vart min andra arbetslösa dag igår men det fixade jag genom att lägga till extrajobb dagar, både måndag tisdag och söndag, sen efter det hoppas jag på lite mer men det är nog inte så svårt att fixa.
igår var också min första dag i skolbänken igen, ska läsa Historia A på masugnen då jag inte gjorde det på gymnasiet dumt av mig att inte välja det då jag måste ha det om jag ska läsa vidare, men det är bra att vara efter klok haha! i sommar har jag i stort sett inte gjort nå mer än att jobba så jag hoppas det visar sig på lönerna sen haha. har gjort en lite prio 1 lista på vad som ska handlas men först o främst ska jag sätta undan en hel del på mitt resekonto, det bara växer och växer :D men inte blir det någon resa haha. det slutar väl med att jag blir arbetslös och måste leva av dom pengarna sen, men det kan ju vara värt det också..

ikväll blir det en tripp till örebro med Emelie som ett avskedskalas. vi ska ut o käka gott och sen blir det biomys. hon flyttar nämligen närmare 70mil härifrån på lördag så här måste det bli avsked med lite tårar och skratt, men jag kan lova att hon inte blir av med mig, inflyttningsfest nästa? haha, men bilen kommer rulla dit det kan jag lova inte bara en gång utan massa gånger!
hon kommer nog träffa en kar där och bosätta sig där för gott så om 5 år så åker jag dit och är barnvakt ;)
ett rött hus med vita knutar och vitt staket eller hur var det du skulle ha det? ;)

lite bilder från sommaren som vart.