aalexandratallberg

fredag..

Kategori: Allmänt

Och det är min enda lediga dag i morgon denna vecka och det firar vi genom utgång med en massa härliga brudar. gick upp 4 i morse så jag kommer i stortsett vara vaken ett dygn idag vilket känns oerhört jobbigt, bara tanken får mig att gäspa. men jag får sova ut ordentligt i morgon istället. för att sen på söndag börja jobba i en vecka igen vilket resulterar i tre dagars ledighet sen. här snackar vi inte semester för det finns inte på mitt schema! haha..

här omdagen var jag och linn ut o fotade lite, har inte gjort det på väldigt länge så det var dags och linn var lika sugen på att agera fotograf:) om jag ska vara ärlig så är det bra skönt att ha en helg för sig själv. en massa egentid och jag kan göra precis det jag vill! :) ta inte illa upp nu robin, det är roligt att vara med dig också men det är skönt när du är borta ibland hahaha!

sommar sommar sommar!

Kategori: Allmänt

klockan stog på 04.15 och det gör den återigen i morgon, att börja jobba klockan 5 är ingen hitt men vafan jag står ut och jag får ju en extra timme så det blir ju iaf en liten slant till.
förra veckan bodde jag hos bror min som var borta så jag och linn intog hans lägenhet, åkte bland annat båt med Moster och fredrik lite bilder kommer upp sen när jag sitter vid min data. igår på min sista lediga dag drog jag Fanny, Martin och Robin till långasand där vi badade, spelade spel och lekte en massa. på kvällen blev det volleyboll och sen var jag så trött så trött.

nej nu blire kolla på film o myspysa lite. :)

helt slut

Kategori: Allmänt

ligger för tillfället i sängen med katten bredvid vi bara slöar så som man ska göra när det inte är allt för fint väder och när man är sliten.. ska snart bege mig mot ludvika med Mor min vet inte vad vi ska göra men har ju inget bättre för mig så :P sen mot kvällen ska ja försöka få med mig fanny på en promenix, så tråkigt att gå själv.

idag när jag slutade jobbet så stannade jag kvar i linde för att vänta på min syster som också jobbade, gick på stan en sväng och kollade födelsedags present till Moa men vette tusan vad jag ska köpa.. när jag är på väg hem nästan i storå så ringer mamma och säger att jag ska åka över vasselhyttan för att vägen mellan stråssa och storå är avstängd för att det brinner i skogen eller nått så det var bara att vända o ta den andra vägen..

i morgon är det fredag och det återstår bara 4 timmars jobb, sen är det helg! sköönt ska sova ut kan jag lova er.
på lördag blire grillning med Emelie också bra länge sen vi såg så det är dags ny tycker jag, antar att det kan bli ett eller två glas vin också om hon nu kan fixa skjuts :D

21 åringen

Kategori: Allmänt

har anlänt! idag fyller min bror hela 21 år och det firas med kaffee o bulle.
senare mot kvällen blir det grillat för att sen äta mera bulle med resten av släkten.

I morgon väntar jobbet också, men jag tackar gudarna för att jag har detta jobb så ja slipper stå inne på mackfabriken hela sommaren för fy tusan vad det är tråkigt.

fick nyss en förfrågan av farfar varför jag aldrig skriver på datorn mitt svar var då joho jag skrvier ju på facebook. jag kom då på att han ville att jag skriver här på bloggen så nu lägger jag upp ett inlägg medans han sitter där ute på altanen så han har något att läsa när han kommer hem :)

utomlands nu!

Kategori: Allmänt

i flera månader har jag setat vid datorn och letat resor,d et har vart funderingar hit o dit vart jag ska åka och med vem, har fått lite krassliga svar som ja kanske det, har uppfattat det som att ingen är sugen, karn visade ett glatt resultat på att han ville, men sen kom bakslaget han åker med sin familj istället så nu är jag ute efter en resekompis igen så ja vem som helst får helt klart bli med robin säger att han kan åka med mig med man kul för honom att åka till thailand två gånger på nån månad, nej skulle inte tro det, och skulle inte tro att han får ledigt heller, så blire ingen med så vill jag åka själv men törs jag det, åker jag själv blir jag borta en längre tid helt klart skönt men med den krassliga engelskan jag kan så vette tusan om jag klarar mig haha.

Jennie & axel åker utomlands i morgon och jag är inte ett dugg avundsjuk :P
Emma och Adam åker också i sommar!
Fanny med familj och vänner (släkt eller vad det nu är) åker i sommar,

o jag, jag får stanna hemma slänga mina resepengar som har blivit väldigt många nu efter några år, ja slänger dom i ån helt enkelt, sandra om du är ute o simmar någon dag så kan du ju kolla efter dom ;)