aalexandratallberg

24 månader!

Kategori: Allmänt

Alltså 2 år om ni inte kunde räkna ut det ;)
idag har jag och min lilla prins vart tillsammans i två hela år, och ja vi har haft det både dåligt och bra men vi har ändå lyckats hålla ihop, vilket jag är glad över :) ikväll blir det bio mys för hela slanten, dear John ska vi se med en massa bio popcorn kan väl inte bli bättre, nej kan inte tro det :P


lite bilder genom åren :) ♥


Studenten...

Kategori: Allmänt

För mina linde bor idag, o jag är så glad för deras skull för ja vet hur underbart det känndes att springa ut där från "skolan" för en vecka sen! jag säger bara grattis till er allihoppa speciellt till Frida, Annis och Emelie! kommer senare och grattar er med en massa presenter :D

och grattis till lill syrran som slutar nian :)

hipp hipp hurra hurra hurra hurra!!

Tisdag

Kategori: Allmänt

har vart till arbetsförmedlingen två dagar i rad nu men det är alltid nå fel, igår var datorerna trasiga och idag så finns mitt personnummer registerar men dom man inte hitta mig så ja kan inte bli inskriven. ja blir så trött på skiten så nu lägger ja ner det där för gott..

Snart match mot rynningen, det doftar vinst!! i morgon blir det att fara ner till lidköping och hälsa på min underbara morfar bara över dagen men det duger gott och väl :).

i går inhandlades det studentpresenter hej vilt, pengarna bara flög iväg och där stog jag med massa påsar, blev också ett par nya skor åt mig själv, och självklart så när jag kom hem så kikade jag in på hm och vips så hade jag beställt hem lite där i från med. måste verkligen hålla hårt om min sista pengar jag har kvar nu, men får ju ett sista studiebidrag i juni eller? får iaf lön för två dagar då också så jag hoppas att jag ska klara mig :).

Studenten i bilder

Kategori: Allmänt

ARBETSLÖS!

Kategori: Allmänt

vaknar upp som arbetslös den här lördagen, men vad gör det när studenten var det bästa som hänt har haft en sjukt rolig vecka som var hel gaaaalen och då menar jag verkligen GALEN!
idag mår man lite sämre men det är det helt klart värt, efter att ha börjat dricka halv sju på morgonen och sluta dricka frammåt tre på natten, vi sprang ut från slottet skrikandes och hoppandes. vi möttes av släkt och vänner. Åkte flak och skrek och sjöng som idioter, fick studentpresenter, god mat och ett gott skratt, utgång på kvällen styrdes mot frimis där vi skakade ruuuumpa hela natten lång!
det här är en dag/kväll, och en hel vecka ja aldrig kommer att glömma. och jag hoppas att mina kompisar i linde får en minst lika rolig vecka!

igår fick ja mig en ny cykel som jag har tjatat på mina föräldrar i många år om nu, men trot eller ej, det var av min underbara pojkvänn och hans familj som jag fick den av! så nu ska jag cyykla hela nätterna långa, vart jag kommer hamna återstår att se..

nu hade jag lovat Lara att skriva mer om min pojkvänn men jag vart helt inne i studenten och jag tycker själv att långa inlägg med bara massa text är så tråkiga så jag får göra ett nytt försök senare, men Lara jag lovar det ska komma ett ! ;)

Gaalet

Kategori: Allmänt

det är galet!

solen skiner, sitter på altanen och dricker cider, snart bär det in till örebro för middag med lärarna sen utgång på satin! bakis men samtidigt har man börjat om på nya tag, gillart!