aalexandratallberg

sliten

Kategori: Allmänt

Jag hatar feber, den spökade med mig hela natten och även på dagen. men duktig som jag är så jobbar jag ändå. har sovit nu när jag kom hem från jobbet och knaprat i mig massvis med alvedon. så ja ska nog klara den här natten också. snart kommer Linn, ska bjuda henne på Thaigryta och sen blir det bara soffhäng. upp och jobba i morgon med även om febern är skyhög.!

Första advent

Kategori: Allmänt

och det första ljuset är tänt. i fredags vart det utgång, och ja den var crazy! Fanny ja har ett bevis att ja inte gick och la mig fyra, ja skickade nämligen iväg ett sms vid kvart i fem och då satt jag kvar där uppe med er så det så! haha. men ja jag var först med att somna :P

igår var jag inte dålig men bakis hela dagen, så kvällen tillbringades i soffan framför harrypotter. fixade en lite julklapp till R också. och nu på morgonen har jag fixat yttligare en till, hoppas han blir glad över den :) ska ta tagi disken nu vilket är det tråkigaste som finns. sen så ska jag nog bege mig hem till mamma och pappa igen.

en arbetsvecka kvar och sen är hjärtat hemma igen :) på fredag blir det landskamp i handboll med jobbet, och på lördag pratas det om bowling dom har tydligen hyrt hela hallen så det kan nog bli skoj, så den här veckan kommer gå super fort (hoppas jag)


Måndag

Kategori: Allmänt

Vart övertid idag med min inte alls lika farligt som förra veckan. idag har jag bara tagit det lugnt, hade tänkt julpyssla lite men det var mörkt när jag kom hem och jag tänkte ta mig ut i skogen, men det får blir till helgen istället. har istället bara slappat i soffan, men ahde nog inte orkat gjort så mycket mer. tog fram R´s julgardniner och skulle sätta upp dom men kom på att strykjärn var ju inte nått som fanns. har mitt nere i hans källare men dit tordes ja inte gå ner :P haha. får också bli till helgen. har insett att jag har alldeles för liten säng hemma hos mamma och pappa, nu när jag sover själv hos robin så är det perfekt, 1,80 till ensama mig, men vet ni ja kan ligga hur jag vill! haha.


Här är sötsaken! :D

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter Just nu med en liten hund en liten hundvalp i knät. för söt är den. en liten kelly skulle jag tippa på. den blir min för endast 1500 ja jag skojar inte 1500 kr! men då får jag chippa den o så själv, men ja lovar det är den lätt värd. men våran katt gillade den inte speciellt mycket. så det var ju lite negativt. men ja kan ju alltid fjäska för robin så den får bo hos han ;) och hundvakt medans ja jobbar har jag också fixat. antingen min bror om han inte får jobb på onsdag, och får han det så skulle Peter ställa upp, det är han som ska sälja hunden.
Jag är helt kär!

bild kommer sen!

Fredag

Kategori: Allmänt

Många 12timmars pass den här veckan så jag är helt slut. men det ger pengar i slutändan annars skulle jag inte görat ;)
kvällen blir lugn, det lutade åt utgång med har insett nu att jag kommer somna ståendes på dansgolvet om ja åker. tar en vända till örebro i morgon istället med Fanny :) sen på kvällen kommer Sandra och Lina vi ska ha riktig myskväll med god mat :) tror vi lånar R´s ställe och umgås. söndag har laget match så då ska jag bege mig dit och heja. sen är det jobbvecka igen. jag gillar livet, det leker :D

skulle egntligen lägga upp bilder på hur det såg ut här hemma när jag kom hem igår, totalt kaos, pappa har fått nya ideér och har börjat på nya projekt. men jag orkar inte hämta kameran så dom får dyka upp senare :)

Måndag

Kategori: Allmänt

efter en hel helg med återhämtning så är jag lika trött igen och det är bara måndag. men den här måndagen slutade med ett 12 timmars arbetspass. är ju van med 8 så nu är jag lite trött..

Måste också passa på att gratta My som fick en lite flicka i natt. en lite Tyra. 50 cm lång och vägde 3235. så nästa gång är det ingen mage ja ser utan en livslevande bebis! Mamma My och Pappa Erik :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

Jag vill ha december och julafton nu! jag vill baka pepparkakor och bara ha en sån där skön julkänsla. eller julkänsla har jag redan men ja vill att det ska bli jul nu. har redan börjat fundera ut julklappar, jag vill ge en julklapp som blir ett minne för livet. inte nån tråkig tröja eller nå sånt skit utan nått som man verkligen kommer att minnas.. men vad kan det vara? jag får fundera lite till.

jobbat hela veckan känns skönt. i helgen blire helgonacupen som vi i frövi ik damlag håller i. kommer nog bli grymt om ja får säga det själv! :)

nej nu ska jag packa in mig i bilen o bege mig ut på en tripp, vart den slutar är det ingen som vet ;)