aalexandratallberg

matlådor..

Kategori: Allmänt

Måste te o laga matlåda nu.. vet inte om det blir tikamasala eller vanlig chili, paprika kyckling frågan är ju vad jag är sugen på i morgon men idag är det chili som lockar mest.

igår var det 70-80tals festen. riktigt lyckad var den och hur kul som helst. jag fick det nya namnet bodil under kvällen, kanske för att jag såg ut som en gammal tant? bilder kan nog komma upp när jag har min sladd. vaknade runt halv nio i morse hur pigg och glad som helst. stack iväg till lokalen och städade sen hämta vi bilen hos linda o daniel. o så har vi firat Sven-göran (läs Simon) på 18års dagen :D

jaja åter till matlådorna, eller ska jag köpa en färdig i morgon? :P haha.


och vem är josse som vill åka i min bil? björklund skulle jag gissa på men är jag helt fel ute? :P

...

Kategori: Allmänt

Tar aldrig vattnet i ögona slut?..

Ondag

Kategori: Allmänt

70-80 tals fest eller inte? har iaf fixat i hopp en outfit men frågan är om jag är sugen? just nu tror jag inte det men ja kommer troligtvis bli, så det är bra att jag har allt förberett iaf.

tänker på dig och hoppas att du blir bättre inom kort ♥

Röda faran

Kategori: Allmänt

Den röda faran är nu min och jag är några tusenlappar fattigare, och ja jag ska säga er, den är skit ful, jag tycker verkligen att den är ful, jag är as kräsen när det gäller bilar, men moa bankade vett i skallen på mig o sa att jag inte skulle vara så kräsen, så ja nu har jag en röd LITEN bil, och jag hatar röda bilar. men ja den rullar frammåt (än så länge) så jag får nöja mig.
första bilen behöver väl inte vara så märkvärdig eller?

Måndag

Kategori: Allmänt

Jobb och träning är avklarat, ligger nu i sängen för att dra ner ögonlocken och sova lite, en ny jobbdag i morgon så lär vara pigg! :)

ägnar en extra tanke till farmor o farfar idag, Jag älskar er ♥

Ångest söndag

Kategori: Allmänt

Brukade jag kalla söndagarna förut, det var för att man absolut inte såg fram i mot veckan som skulle komma och att det var fem hela dagar kvar tills det var helg igen. men så känner jag inte just nu, nu känner jag mig nöjd med min helg och kan enkelt klara av en vecka med jobb och slit. i fredags var det kalas som stog högst på schemat. lördags var det bara slappt med R, och bowling med mamma,pappa, sara, moster, fredrik och Robin på kvällen. jag vann över alla ;) Idag har vi vart i örebro o shoppat. jag köpte ett nytt objektiv, önskade mig ett i present så fick pengar så ja kunde köpa det jag ville ha ;) perfekt. testade det lite när jag kom hem, nööjd! solskydd o hela kittet. :D

Onsdag

Kategori: Allmänt

Ställde klockan på kvart i 9 skulle vart i linde på möte vid 10. men fick ett sms om vi kunde skjuta på det en timme. absolut svarade jag och ställde fram klockan en timme. även fast ja sov till kvart i tio är ja sjukt trött nu så vet inte om mina ögon orkar kolla mera. efter mötet så gick ja lite i äffärerna som linde har att erbjuda. alltså inte så mycket. nej men ja gick in på nån smyckesbutik och hämtade pappas halsband som vart på lagning. sen in på hon o han och kollade om mina grejor som jag ösnkar mig finns kvar :) hälsade på frida en sväng också, bakade bullar o pratade. hon bor mysigt. ååh. ja vill också flytta hem i från. fast inte kvar här omkring, så ja norrland kanske ;) haha

i morgon börjar jag jobba. ja vet att ja tjatar om det, men de ska bli såå kul testa på nått nytt :D

Tisdag

Kategori: Allmänt

I morse tog pappa och jag bilen in till örebro på lite ärenden. dagen i örebro slutade med bil tema. köpte med mig skivor så jag kan skriva ut bilder på sen så min dator inte pajar igen haha. men när jag kom hem insåg ja att skivorna som pappat lurade på mig ( läs att jag själv valde dom) inte funkade i min dator. sur! men la över dom på pappas minne så ska skriva ut dom sen från hans.

Vi har också tvättat bilarna. mammas fick vi tvätta två gånger för den va så jävla sketen. ikväll blire kalas hos mormor, många i släkten som fyller nu i oktober så det blir ingen träning för mig iaf. kör dubbelpass i morgon och på torsdag istället. o det ska tammetusan bli av! ska boxas med Annis ska slå så på na så hon lär passa si för nu är jag taggad. skönt att boxas när man är arg också slå ut sin ilska lite, och plus att hon är en jävel på att peppa så man vågar inte ge sig försen det är klart heller :P

fick ett nytt redigeringsprogram till datorn idag också, glad :)

bebis mage.

Kategori: Allmänt

Jag har aldrig tagit på en bebis mage. jag har aldrig tagit på en bebis mage när bebisen där inne sparkar. igår var det första gången i mitt liv som jag kännde på en bebis mage, och det var första gången en liten bebis sparkade så glatt när jag höll handen på magen. åååh. det var så mysigt. hon hade så mysig mage, och alla små söta kläder. jag blev helt kär. men nej nu får ni inte tro att jag vill ha barn för det är inte min grej. 10 år till får vi allt vänta på den saken :)


Måndag

Kategori: Allmänt

Min måndag har spenderats i Fagersta hos My, vi har pratat, pratat,pratat, käkat, fikat, strosat i affärer och fikat lite mer. hur trevligt som helst. nästa gång blir det med övernattning så vi kan trycka lite chips och andra onyttigheter till en film under en filt :)

i morgon är det full rulle redan från tidig morgon. eller ja från tidig morgon och några timmar fram över sen på kvällen är det träning som gäller, för jag skippade träningen idag och var kvar hos my lite längre. :)

onsdag äre också full rulle på morgonkvisten sen fotografering på eftermiddagen, ska nog hinna med träning där också.

torsdag börjar jag jobba, tummen upp! sen träning. fredag äre också jobb sen äre kalas dag hela 19 år blir jag då ;)

bilder på my´s mage med hennes bebis kommer upp senare, alla mina bilder har försvunnit från datorn. hoppas att dom kan komma tillbaka.

roadtrip

Kategori: Allmänt

Idag blir det att ta bilen till min gravida vän My, det var hur länge sen som helst jag såg henne, plus att hon nu har en stor mage men en liten bebis i som snart ska pluppa ur. tar med mig kameran i hopp om att jag ska få fotgrafera det lilla underverket som inte kommit till världen än :) men nu måste jag rappa på lite om jag ska komma iväg någon gång.
till kvällen blir det boxning också så får försöka åka därifrån i tid så jag hinner, annars får jag träna dubbel pass hela veckan sen ;) haha.

sömnbrist

Kategori: Allmänt

har inte sovit bra alls i natt, sov i en halv timme ungefär sen har jag legat vaken till halv 8 då robins klocka ringde. har kunna sova nån timme nu på morgonen vilket jag behövde kan jag säga. fy fabian! om nåra timmar ska jag bege mig in till bror och ha lite syskonstund sen är det lag avsltning som gäller.!

über goda bullar.

Kategori: Allmänt

Mumma, ett glas kall mjölk och en varm nybakt bulle! det kan helt enkelt inte bli godare än så. ska nu ta mig an disken, damsuga av köket, en snabb dusch sen slår jag på en film i hop om att r snart kommer hem så han kan smaka mina über goda bullar:)

inte de bästa bilderna, fokuserar på bullarna långt bak men sket samma, fanns inge batteri i kameran heller så var tvungen att skynda på lite. men bättre det än inget kort alls :P






Bullar o bullar!

Kategori: Allmänt

Håller på att bakabullar för fullt. just nu ligger dom på jäsning sen äre bara o pensla på o sen in i ugnen. sen vare klart. men det värtsa är att robins frys är total smockfull så vi lär äta upp alla bullarna snarast. så ni som är sugna på bullar är mycket välkomna på bullkalas! :P haha. men slut lär dom nog ta eftersom R är tokig i bullar. :) kommer väl ett resultat sen där jag skriver hur fantastiskt goda dom var ;)

Energi

Kategori: Allmänt

Jag har så mycket energi just nu. hoppade upp ur sängen när jag insåg att jag inte kunde ligga o dra mig mer.
rensade ur kylskåp och skafferi sen for jag till kopparberg och handla, fyllde på dessa tomrum som finns i robins skåp. har diskat och städat. men nu när jag skulle torka golven så hittar jag inte medlet till det, tror minsan att loijsan städade bort det sist? ;) haha.

 men nu tappade jag iaf lusten att städa mer när jag inte kunde göra det ordentligt så robin får banne mig göra det när han kommer hem. för kom ihåg att det är Robins hem och inte mitt! så han borde vara stolt över mig för den här veckan har jag diskat och städat samt lagat mat som aldrig förr. så ett tack skulle ju inte skada. får höra varje gång när jag klagar på att det ser för jävligt ut eller nått, då säger han, ja men det är MITT hem så jag får ha det hur jag vill. så kom ihåg det robin det är inte mitt så var tacksam över att jag hjälper till istället! ♥ 

torsdag

Kategori: Allmänt

och är fortfarande ledig.. just nu börjar det krypa i kroppen, vill inte vara ledig egentligen men men det är så det får bli. sov iaf till halv tolv idag och det händer inte offta, mamma ringde o väckte mig, hade inte hon ringt så hade jag nog sovit längre, men fy har ju sovit bort hela dagen! vad ska man hitta på idag då? träning ikväll iaf :)

ååh, jag har lust att baka bullar men nej, för då kommer jag bara äta upp dom.

 nehe pallra upp arsler ut sängen och göra nytta vare ja!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har vart ledig hela veckan, hoppade in och jobbade extra i måndags bara, jobbar på lördag igen sen är det nog slut på det jobbet. eller ja iaf för ett tag, har nämligen fått ett nytt jobb som jag börjar på den 14 oktober! tummen upp (Y).

va in till örebro idag och hälsade på polismyndigheten, skulle tagot tre timmar men ja kom ut därifrån efter 1.5 så ja hade tur för min parkeringsbiljett räckte inte så mycket längre, då jag skrammlade ihop pappas alla sista enkronor ur bilen. tur att dom fanns haha. mycket mycket text!

Har börjat träna på sandströms med Annis, Frida o brudarna. rikitigt skoj äre! :)


lite bilder från senaste tiden :)