aalexandratallberg

...

Kategori: Allmänt

min hjärna har vart tom i några dagar nu.

fattar inte vad människor tänker med, om dom tänker överhuvudtaget.

Jag borde ha fattat vad som skulle hända!

Äckliga människor!!

Torsdag

Kategori: Allmänt

vilket innebär ledigt.
R väckte mig strax innan sju i morse, han hade försovit sig så jag var tvungen att köra honom till gusselby har inte kunnat somna om efter det heller, har inte ens försökt men skulle väl vara skönt.
har iaf ätit en stadig frukost, ett kokt ägg, en smörgås och te.


I helgen har vi våran sista seriematch och den ska vinnas! Emelie kommer också hem så ska träffa henne och sen blir det 30 års fest eftersom morbror Henrik fyller år. ;)


mitt senaste tillskott på kroppen, inte den bästa bilden men måste fylla i den o så innan den är klar så kommer upp en bättre bil då :)


Kreta

Kategori: Allmäntfler bilder kommer väl upp senare :)

Kreta

Kategori: Allmänt

Är hemma efter en vecka på kreta, eller ja vi kom hem igår men har inte setat vid datorn så det blir att jag skriver så nu. det var helt och hållet det skönaste jag har gjort i år. bara få komma iväg och slippa allt tjat och alla måsten var det bästa, att få äta vad man vill och bara njuta var också bra. men nu är ja hemma till vardagen igen och i morgon väntar jobb. fy! jag mår psykiskt dåligt när jag vet att jag ska upp och åka dit, men det ska det bli ändring på, jag har en vecka kvar sen vette fan om mitt psyke klarar av det längre, så snälla, nån ge mig bara ett annat jobb nu nu nu! :)

fredag

Kategori: Allmänt

Jobbat klart för den där veckan, skönt inget helgpass den här helgen inte. åker ju i morgon natt så..
och inte blev jag arbetslös idag heller la till en vecka när jag kommer hem från kreta. så det känns skönt o veta att jag har något att göra då. :)

ska försöka städa mitt rum lite idag så det inte ser förjävligt ut när ja inte är hemma, sen ska jag hjälpa mamma i Navet inför ikväll då det är fotbollspub. först Sverige Ungern sen blir är det dags för christoffer sjögren att inte scenen och sjunga halsen av sig :)

Torsdag

Kategori: Allmänt

och det är 3 dagar kvar tills planet lyfter och går mot kreta med Lina och Sandra kommer bli en kanon vecka med en massa sol, bad skratt och festligheter. kan inte bli bättre. och ett stort plus är att få komma bort lite, få ny energi och tankarna åt rätt håll.

det vart en spontan resa, har nog aldrig vart så spontan i hela mitt liv. åkte in till örebro igår och träffade upp dom, gick lite på stan med sandra först sen kom lina vi gick bara in på resia, - vi vill åka till värmen, nära stranden ganska billigt rätt lugnt ställe, vips så var resan till kreta bokad, 150 m från stranden 2500kr per skalle. vi tackade bara och betalde sen gick vi ut.

nu är problemet jag har ingen resväska haha. men det löser sig. drömde också om en resa inatt jag åkte i mina klöäder vilket var jeans shorts converse och ett linne mer än så hade jag inte med mig på resan heller. men lite annorlunda än så kommer det nog bli ;)