aalexandratallberg

Drömmar

Kategori: Allmänt

Har haft jordens konstigaste drömmar på sistone, här om natten drömde jag att jag hade fått "tandsjukan".
jag var barnvakt åt Alice och Alva och när vi sitter och kollar på film så tappar jag plötsligt en tand, sen fortsätter jag tappa massvis med tänder, ringer till mamma och säger allt som har hänt men hon säger att det brukar bli så ibland. tillslut spyr jag tänder men ingen tycker att det är konstigt, det var tydligen vanligt med "tandsjukan" när jag vaknade var jag tvungen att kolla så att alla tänder satt på plats och det gjorde dom :P

Lördag

Kategori: Allmänt

Har precis vaknat eller ja, har hunnit fått i mig frukost. slutade runt tjugo över två från jobbet igår. och hela dagen hade vi gått och grubblat.. men när vi väl slutade stog det klart, vi skulle till nora, för att vara gänltemän, gäntlekvinnor kan man väl inte säga? Markus hade tio timmars utdelning och han åkte ut vid tolv. så han skulle inte komma hem försen vi midnatt om han hade tur och allt flöt på. 

vi slog en signal till chefen, visst får ni åka dit om ni vill det, gratis! 
lätt var våran första tanke! vi beställde pizza satte oss i bilen sen var det fullfart mot nora. Alex var chaufför och jag kart läsare, vi hade nog en tanke båda två att det skulle gå åt helvete, men det gick galant! efter mycket skratt och lite socker så var vi helt färdiga i skallen när vi åkte hem, och vi alla tre kom hem vid halv nio istället för att vi skulle få gå hem halv tre och markus vid midnatt. ibland kan en sån liten sak göra allt.

så när jag sitter i knipan på jobbet, så får markus räkna med att hjälpa mig! haha 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Jag vill ha fredag idag. jag är helt slut i både kropp och knopp! jag vill ha helg nu men sov morgon.
Ska försöka få med mig R till örebro i helgen på bio, vore mysigt. ska även in på lördag morgon, beställa soffa och köpa skor. samt hämta hem linn som kommer med flyget :)

just nu sitter jag och beställer hem lite bra att ha prylar tills flytten. så som handdukar, köksgardiner, påslakan och så, kanske inte har nämt det, men lägenheten är min och jag flyttar den 1 mars ! har även beställt hem väggcitat två stycken, vart 400 för två, halva priset var det! :)

Söndag

Kategori: Allmänt

beställde ett vitrinskåp igår även om ja inte vet till 100% om jag har en lägenhet än, men det var halva priset på det, skulle egentligen kostat 3000kr men ja kände att ja inte ville slänga ut så mycket pengar på ett skåp, så både pappa o mamma tyckte det var lika bra att beställa, så om ja inte ska ha det i lägenheten så skulle dom ta det hemma hos dom, men jag var och kollade på lägenheten idag istället för på onsdag, och jag kommer nog ha det för mig själv, iaf till 99%. :) lägenheten var helt okej, det var väl badrummet som var värst och sovrums tapeterna men man kan inte få allt nytt, så jag ska inte klaga.

ikväll börjar solsidan och jag kommer vara en av alla som sitter bänkad framför tv:n men vindruvor så klart!

Snart iväg till örebro flygplats

Kategori: Allmänt

... för att lämna av linn, som flyger till Gran Canaria idag och ärligt så är jag inte nå avundsjuk, eller så var jag det. när vi har lämnat av henne så åker vi och kollar på möbler, ska nämligen på lägenhetsvisning på torsdag, eller säger man så, kolla på lägenhet ska jag iaf. hoppas den faller mig i smaken så jag kommer bort från stråssa, börjar bli rena rama dårbyn det här, den ena är värre en den andra. så jag håller tummarna för fullt.

I januari är det många födelsedagsbarn och ikväll är det Towa som sak firas, det var några dagar sedan som hon fyllde men ivkäll ger vi gärnet !

I morgon är det söndag, men vad gör det. vi styr mot jobbet för att jobba några timmar. får sovmorgon så det ska nog gå bra ändå, hade jag börjat klockan 6 så hade jag inte kommit ur sängen nästa fredag.

Söndag

Kategori: Allmänt

Söndags ångesten börjar krypa fram ikroppen, man börjar inse att det är måndag och det är hel vecka kvar tills man får sovmorgon nästa gång.
En typsik söndags kväll är det idag och som alla andra söndagar, ligger helt utslagen i soffan, bakfull, käkar chips och är bara allmänt lat, men idag skippar jag chipsen och käkar morötter istället, vi har ju ett nyårslöfte att hålla, hur länge det går vet ja inte..

så nu sitter jag här med min morotsskål, väntar på oth ska börja och innan det börjar ska jag slänga ner näsan i min bok Digital fotografi av Scott Kelby! helt underbar bok, inte som ni tror nu att det är någon spännande rysare eller romantisk bok, nej det är en bok om foto, Scott är fotograf och i den här boken skriver han tips om hur man fotar och hur man fixar de bästa inställningarna, är bara inne i första boken en så länge men tanken är att jag ska hinna med alla hans böcker inom en snar framtid.

Måndag

Kategori: Allmänt

Första dagen som fast anställd men jag känner mig fortfarande som en utav alla andra timvikarier. men ja vet inte om det ska kännas annorlunda heller, bara det att jag vet att jag har jobb framöver nu, varje dag. :) det känns skönt att också veta att jag har en fast inkomst varje månad, och det betyder att jag kan flytta nu!

Nyår var kanon, massa trevligt folk, god mat, fyrverkerier, alkohol, böter. ja kan det bli bättre? nee jag tror inte det. så nu siktar vi framåt, på onsdag blir det 13dags bal, på lördag blir det 20års fest, och kanske på fredag också, men då är det maskerad som gäller, disney tema hur kul skulle inte det vara? bara lite ont om tid att hitta en out fit men det kan nog ordnas :)