aalexandratallberg

Grattis världens bästa syster!

Kategori: Allmänt

nyss tagit mig en pw på 45 min skönt! tänkte skippa den eftersom jaska åka hem till mamma och papp o fira min syster som blir 17 idag, hade tänkt åka dit lite tidigare, så jag hann vara där ett tag innan alla kom, men ja fick så dåligt samvete då så jag var tvungen att gå ut på en runda. så nu är jag lite småstressad! ska slänga på mig lite klädr o ett drag med puderborsten och så måste jag hämta min bror!.. får inte glöma att tamed mig presenten heller. oj det vart mycket nu att komma ihåg!

ska kolla på dumma mig ikväll också som ja fick låna av Micke :D

Söndag

Kategori: Allmänt

 Hade hur trevligt som helst igår kväll, vi käkade god mat, badade tunna i löa och sen drg vi in till linde och hoppade i tunnan där igen! blev en ganska tidig kväll ändå vilket var skönt. Denna söndag började med frukostdejt hos F. åkte sen på hockey, soch nu är jag hemma och gör i ordning fetaost och chilikykling i ugn med klyftpotatis som Emelie ska få äran att smaka! hon fyllde 20 sista januari med eftersom hon bor i blekinge nu för tiden så ses vi inte så ofta, men nu är hon hem och hälsar på så då ska jag bju na på middag och gratta henne med lite presenter :) senare ikväll blire nog lugnt, vilket det har vart hela helgen. men det är skönt, ibland måste man ha en helg och återhämta sig.

lördag

Kategori: Allmänt

Precis hem kommen, började dagen med en pw med frida, skön start! vi gick sen ner till jimmy för att hämta fridas bil, men vi blev kvar ett tag o badade tunna i det vackra vädret,satt väl i några timmar. skjutsat frida och fanny till hytta också. nu ska jag snart hoppa in i duschen, sen vidare till löa för att käka middag och sen testa nästa tunna ;)


Fredag

Kategori: Allmänt

Skulle kmmit upp ett inlägg igår, men internett la av s ja orkade inte skriva ihop ett nytt. det var om att jag hade vart hemma på landet och mysit med min mamma och pappa.

just nu har ja tänt ljus i hela lägenheten vilket inte är så ovanligt hemma hos mig. ljus går åt som bara den, haha. väntar på Sandra och Lina, vi ska mysa och käka pizza på lillagubben, skulle vart chauffö inatt också och hämta hem folk från krogen, men dom skippade det så ja får sova ändå ;).har tidigare vart i örebro med Alex, hon skulle handla skor, och bara skor. skulle egentigen inte bli med eftersom ja inte ville handla nå men visste att ja skulle göra det ändå. men hon lovade att vi bara skulle handla skor sen åka raka vägen hem..
jag kom hem med ett par byxor, ett skärp och ett spel! men ja kan trösta mig med att byxorna var det 50% rabatt på, och skärpet kostade mig inget alls hade 100 kr på hm att handla för =) och spel måste man ju ha så ja det köpte jag ändå haha.

nej svira på mig klär och invänta folket står på schemat just nu.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Alex spydde på jobbet, hoppas det är migrän som hon sa o inte magsjuka för då ligger vi risigt till allihoppa! tog mig en lång skön promenad när ja kom hem från jobbet, skönt att göra det direkt o inte vänta in i det sista. vart en extra lång eftersom ja visste att ja inte skulle träna idag. var också hem till Lars och hämtade datorn som han har lagat åt mig. och sen fort som bara den ta sig upp på stan för att möta upp pappa och åka till örebro, kom hem med ett filpaket och ett kuver. haha,
pappa handlade lite annat och det var ju det som var meningen. eller ja meningen var att hämta med lillsyster som vart i värnamo. nu är det slapp i soffan som gäller, med ett kokt ägg.
i morgon ska jag hem till mamma och pappa, mysa med vofflor. skönt att bli bortskämt lite, o skönt att göra något annat för engång skull!


bilder på lägenheten kommer upp till helgen. har inte orkat stoppa in minneskortet i datorn, bra slött!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Ännu en solig dag och det tackar man för! jobbet rullade på bra och i morgon är det onsdag vilket innebär at man har jobbat mer än halva veckan, ja fattar inte vart all tid tar vägen? men det är hur skänt som helst att ha ett jobb där dagarna bara springer förbi.

har lagat matlådor i massor nyss. blev chiliräkor med pasta. mumma. blev tre lådor plus en till fast utan pasta för den räckte inte, så nu behöver ja inte laga mat nå mer den här veckan, hur skönt som helst!

på fredag kommer Sandra o Lina på kvällen äntligen, länge sen ja såg dom, kanske kan börja planera en ny resa? och på lördag är jag bjuden till Fanny med massa tjejor. bada tunna och käka mat, sen är det en ny arbetsvecka igen. shit. ja känner på mig att snart sitter jag här och då är det tisdag igen. nej nu lär jag sakta ner mitt tänk lite!

Soliga lördag

Kategori: Allmänt

Äntligen bredband i lägenheten. vilket innebär att jag kan spela musik igen, som jag inte kunnat gjort sen 1 mars. haha, ny dator har jag cokså, köpte min brors och den verkar funka galant hoppas jag iaf. annars kräver jag pengarna tillbaka, men ja tror inte han skulle lura sin oskylldiga lillasyster.

nu om 20 min kommer halva släkten på inflyttningskalas, bjur på smörgås tårta, öl o vin. kaffe med förståss, även om jag inte har någon kaffekokare, men min snälla faster lena tar med kaffe som hon har kokat, tack!
sen ikväll kommer ännu ett gäng med lite mer släkt, svärföäldrar och Daniel, där bjur ja på ännu mer smörgåstårta och ännu mer alkohol. sen bär det vidare antingen mot Björn eller folkan på styrdans, haha. återstår att se vart alla är.

nej nu ska jag plocka ihop alla teknikprylar för min 1åriga lilla kusin kommer snart och han är bra nyfiken på allt som låter, lyser, blinkar eller vad det nu är. så jag plockar ihop skaerna och myser med honom istället.
trevlig solig lördag på er :)

Fredag

Kategori: Allmänt

Helvetes dag! trodde den skulle bli bra, då det började med lite post o jag kom ut innan 8. men inte har nån plogat vägarna! så ja satt i diket efter två timmar och där satt ja fast! Alex fick rycka in som bärgare och loss kom vi. sen har allt bara vart segt och tråkigt. min räddare för dagen var Daniel som nyss bjöd på vofflor och glass. mumma! har aldrig ätit vofflor med glass faktist så det var något nytt, åt så mycket så nu håller jag på o spricker haha. ska snart upp till Ann-louise och Lars sen vidare på hockey.
i morgon kommer tjocka släkten till linde och käkar smörgåstårta och kikar in mitt hem! :)

Tisdag

Kategori: Allmänt

sitter hos bror min, lånar hans dator och internett lite, har ju inget eget för tillfället.. men datorn är på lagning och mitt bredband kommer i veckan så det ska nog lösa sig snart.. H erbjöd mig också ett bra pris på hans dator, som jag nästan inte kan stå imot men ja vet att ja inte har så mycket pengar ändå, men han säger att jag kan ta den på avbetalning, och jag behöver ju en ny. för den ja har just nu är verkligen sämst!

plockade ihop en varukorg på H&M också. borde inte gjort det då jag den senaste månaden gjort det två gånger redan så snart ett stort paket väntar på att få komma hem till mig. men lite nytt kan ju inte skada!

ska snart promenara hemmåt, så skönt att bo nära sin bror igen, så man kan gå i mellan då blir det lättare att man hälsar på. än att bo två mil ifrån som vi gjort dom senaste två åren, då ligger man hällre kvar hemma än att startar bilen konstigt det där..

Lördag

Kategori: Allmänt

Jag har landat i soffan hemma hos mamma och pappa och har äntligen tillgång till internet, tänk så beroende man kan vara av en sån såk egentligen. lägenheten börjar ta mer och mer form för varje dag, och hela tiden hittar man något nytt man vill ha. men nu får det vara köp stopp för ett litet tag, jag är ju inte rik direkt.
ikväll vankas det pubkväll i löa med fem kamp! sen blir det en natt med mys hos R för att sedan inta "storstaden" igen. men måste faktist erkänna att jag trivs i min vita ljusa lägenhet, även om inte sovrummet är det vackraste, men är jag själv sover jag på soffan :)
hade tänkt visa er bilder på lägenheten men jag glömde kameran hemma!