aalexandratallberg

Onsdag

Kategori: Allmänt

Nu är jag redo för sängen, har vart i löa och kört ett styrkepass så nu är jag ny duschad och trött! Ester har redan parkerat sig i sängen så jag ska göra henne sällskap, lilla katta har typ vart hemma hela dagen själv så nu ska jag skämma bort henne med massa kli bakom örona!

Baket igår vart inte så lyckat, vi åt upp halva degen och resten vart bränt, men lika glada var vi för det, för vi fick ju i alla fall lite syskon mys!

Tisdag

Kategori: Allmänt

Haft cykelrunda i kopparberg idag, den är hur skön som helst men jag ser inte fram i mot snön! Så jag tycker att den kan hålla sig borta ett tag till, fast jag vill ändå ha snö så jag kan åka snowboard för det är jag sjukt sugen på!

Idag blir det julbak med storebror och lilla syster, lussebullar och pepparkakor är vad vi ska göra, hoppas det smakar!

Måndag

Kategori: Allmänt

fattade inte varför klockan ringde i morse, men sen slog det mig.. det är månddag!! sur och trött så var det bara att dra på sig kläderna och åka till jobbet. igår var jag helt död, åkte upp till mamma och pappa o tiggde mat så dom tog hand om mig ett tag tills jag tvär slocknade som en knubbsäl i deras lilla soffa. var på kalas också träffade lite släckt. dagen har inte så mycket att bjuda på, har lagat matlådor för resten av veckan, skönt! men vad jag ska äta idag är fortfarande ett frågetecken, det räckte bara till matllådorna, men jag hittar nog på nått. sen träning så får se till att inte somna på soffan då finns det risk att jag inte kommer vakna försen i morgon bitti haha!

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har det varit en bra dag, började med att stiga uppvid sju snåret, käkade risgrynsgröt sen vidare mot saxdalen och en tatuering rikare och lite pengar fattigare, men än är det inte klart. halva är på plats och det är en hel del som ska på plats det sker 30:e december så bild kommer upp när allt är på plats och den är läkt! annars idag då? legat på soffan var sjukt trött, städat av lite nu väntar duschen sen ska här fixas, kommer hit lite tjejor sen som just nu är på relaxen, jag skippade det då jag ändå inte kan bada och basta. men blir lite festligheter ikväll, vet dock egentligen inte vart, mn Anna flytta till sälen så vi ska ta farväl av henne. Farväl lät så dramatiskt, hon ska ju faktist bara flytta över vinter, sen kommer hon ju hem igen förhoppningsvis! vi ska se till att ha j*vligt skoj iaf! återkommer i morgon om jag vaknar upp vill säga, skåååål på er alla! ha en trevlig lördag, för dtska vi ha!

julklapp!

Kategori: Allmänt

Jag har kommit på vad jag önskar mig i julklapp, jo nämligen biljett till Bruce Springsteen! det värsta är att dom släpps på onsdag klockan 9, vem släpper biljetter då hallå, man jobbar väl? så om det är nån där ute som inte har nått jobb, är ledig eller nått sånt och vill ge mig en julklapp för jag har faktist varit snäll detta år, så då kan ni bänka er framför datorn strax innan 9 på onsdag och så sitter ni där tills ni får en biljett okej?! Perfekt!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Varför kan man inte bara ta tummen ur röva och göra nån nytta? hade planerat allt i minsta detalj för dagen, först damsuga, torka golv, duscha och sen kolla på tv, men nej jag gick ut med soporna, (visst det var ju bra) tog sen med mig ester ut på en promenad, (okej, det var ju också bra) men sen då? jo jag köpte glass och har sen dess setat i soffan. fy! nu får det vara slut på den här latheten! visst jag hade kopparbergsrundan idag och sprang röva av mig där, men det räcker inte, innan sommmaren tränade jag måndag-fredag oftast två gånger om dagen, och inte tala om på gymnasiet. visst jag tcker inte fotbollen är lika rolig längre, speciellt inte inomhus så det står jag över, men att pallra mig ner till sandströms vore väl inte så svårt, jo, för jag har tröttnat på det också. jag vill ha ett gymkort, så om nån rik människa känner att den har lite pengar över så är jag frivilig att ta i mot lite!! äsch nu ska jag sluta vara så negativ och hoppa in i duschen sen vänta på att R kommer!

Tisdag

Kategori: Allmänt

disken är diskad, maten (soppan) är i magen, vad mer kan en tisdag begära att man ska göra? inte så mycket mer känner jag, så nu är det ryggläge i soffan som gäller en timme, tills det är träning. Igår bjöd mamma på lunch/middag, båda delarna för mig eftersom jag inte hade nå matlåda till jobbet så väntade tills jag kom hem och det var ju smart. har egentligen inte något att skriva.. tänkta att jag mest skulle göra det så farmor och farfar har lite att läsa, men dt blev inte så mycket som jag knapade ihop. kanske få till det en annan dag, kan man ju hoppas iaf!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Här blir det inte många rader skriva.. har ingen insperation till det. bjöd men tänkte försöka mig på att få ihop någon rad ändå. Idag har jag vart på utbildning i örebro typ hela dagen. stannade vid syster sen för lite mys hon bjöd på mat också! sen upp på stan och handla farsdagspresent! i helgen blir det mys med familjen i morgon sen 50 års fest på lördag! sen är det återigen en ny vecka. gud vad tiden går fort, det är ju snart julafton! Dagens tabbe: kommer till jobbet som vanligt strax innan sex. coach: du vad gör du här? du ska inte jobba idag? jag: öö jo varför skulle jag inte? c: ne du har utbildning och du börjar inte försen då. J: aha men det har jag inte fått nån information om?.. så ja jag gick upp halv sex när jag egentligen kunde gått upp halv nio, men vad gör det, så jag jobbade några timmar ändå även fast jag inte behövde!