aalexandratallberg

Robert

Kategori: Allmänt

Nu har man fått sig ett gott skratt kan man säga! God mat fick vi också i oss.

Nu är det time för att slå igen dom små gröna, så man orkar ta sug upp till frukosten så vi kan ladda upp med lite energi inför en heldag med shopping! Grabbarna är på casino cosmopol som ligger tvärs över gatan från hotellt, närmare sagt tre steg! Varför spela bort pengarna när jag kan lägga dom på en ny klänning eller möjligtvis ett par skor, måste ju fylla ut min stora fina garderob där hemma.

Nej nog om detta, godnatt på er!

Framme

Kategori: Allmänt

Nu har vi checkat in, hunnit gått en omväg, tagit en drink i baren.
Nu är det fix och en tupplur som gäller. Har precis hoppat ut ur duschen så ligger just nu och har det bra med ett glas vitt!

Senare ska vi träffas nere i baren för att sen ta oss vidare mot någon restaurang för en liten bit mat! Tror att det här kan bli en toppen helg med dom bästa!

Fredag

Kategori: Allmänt

Nu har vi kommit på tåget för ett tag sen och vi är nog på rätt också. Inte lätt att vara 6 stycken bönder som ska hitta till huvudstaden.

Ikväll blir det Robert Gustavsson och nån middag, i morgon gör vi staden och sen ut och skakar lite rumpa!

Att sova på hotell ska bli bra skönt, att slippa alla måsten, typ som att laga mat, diska och städa. Skönt med lite avkoppling!

Tänkte inviga mina nya skor som jag fick hem här om dagen, dom var skit hårda bak vid hälen, tur jag har med mig två par till! Haha.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Cykelrundan idag och det gick bara bra, efter jobbet har vi fixat lite i lägenheten, eller robin och loisan är kvar tror jag, men jag har krupit ner till kojs! Kika tv nån minut innan jag tvär slocknar, jag har inte svårt för att somna jag inte! Haha

kväller

Kategori: Allmänt

Idag har det var kallt, och jag är glad att jag hade bilrunda idag som ni såg på inlägget innan. inte alls mycket post på jobbet just nu, skönt men ändå inte, man blir så otroligt seg, vi hade lika gärna kunnat kötta på och fått under tid, typ 30-45 min. men istället tar vi det lugt och går hem normalt.. aja hemma nu, sitter och väntar på att mannen ska komma hem, han är med sin pappa och handlar grejor till nya lyan, ska dit och kvistlacka kökstaket sen när dom kommer, det tog slut igår så jag hoppas att dom har med sig nytt hem.. hade inte nån matlåda med mig idag, eller har inte haft det på flera dagar då vi inte har lagat mat. så idag har jag fått i mig två riskakor och så världens goadaste kaka, typ en hård kaka med nogatcreme i! aa vet inte vad dom heter men ni måste testa dom! idag hae vi tänkt laga till en wook men jag ska lägga fram iden o att äta på wook hosue istället för att laga själva! haha. slött men ack så gott

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag är jag glad att jag hade bilrunda!!

Torsdag

Kategori: Allmänt

15 minus grader
En cykel
5 lager kläder
Förfruset ansikte
Och lite post
Ibland älskar man livet! Eller...

Äntligen!!!

Kategori: Allmänt

Igår fick vi den efterlängtade nyckeln, så vi påbörjade även rusten igår, kvistlackat, rivit tapeter i tv rum och sovrum och spacklat. Inte så mycket men det är en början iaf! Hinner inte med så mycket eftersom vi båda jobbar. Men vi gör så gott vi kan. Före och efter bilder kommer upp när vi är helt klara!