aalexandratallberg

Söndag

Kategori: Allmänt

Nu är det inte alls långt kvar tills vi får nycklarna, förhoppningsvis har vi dom senast på tisdag! Så snart slipper jag vi i sopsäckar, vi pratade om det idag, jag har vart nära på att flytta här i från typ varje dag eftersom jag får tokspel bara av att försöka leta efter kläder här, men snart har jag ett "eget" hem igen.. För just nu är jag bara inneboende hos mannen min.

Inte fått så mycket gjort idag, mest bara vart.. Vi beställde iallafall tågbiljetter till Stockholm så nu är det fixat.

Robin har fixat lite matlådot åt oss nyss också, skönt att inte behöva laga mat på några dagar , nu är han och spelar hockey så jag ska slå på en bra film och göra hallon smootie !

Lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag bara tagit dagen/förmiddagen som den kommit. vaknade runt 8 tiden pigg som tusan och kunde inte somna om, halv nio ungefär ringde mannens klocka då var det dags för honom att åka och jaga. sen dess har jag hunnit diska tills varmvattnet tog slut, har nått glas ch nån kastrull kar men sen är det klart. vart över och kollat läget när svärföräldrarna fixar i Simon´s lägenhet, kanske mest störde så dom inte fick lika mycket gjort, men det led ju inte jag av. jag fick ju en trevlig pratstund iaf. haha! och så kom jag därifrån med två nya potatislådor, som jag ska ha som sängbord, eller ja jag har dom inte med mig, men jag blev lovad att få två! och plankor som jag säger, fast alla andra säger råspont (stavning) eller vad det nu var, men iallafall plankor till en vägg! och jag blev lycklig, mitt drömsovrum kanske jag får trotts allt, så hädan efter ska jag inte lyssna på robins ord om att det är för dyrt, jag ska gå till svärföräldrarna direkt! haha. (så om ni läser det här så kommer jag snart md nya ideér!) har tagit upp min dator också, har inte packat upp den sen jag flyttade hit, så nu kommer inläggen här på bloggen innehålla ord där det fattas bokstäver eftersom mitt tangentbord är krångligt man måste trycka skit hårt på vissa, men det få ni leva med. hade planer på att åa till Västerås idag och kika när laget lirar boll, men jag skippar nog det och umgås med familjen elvenäs istället, vem kan motstå plankstek liksom? ska fara upp till kopparberg också och hämta travlappar till Robin och hans far.


.

En veckas gammal kalv!

Kategori: Allmänt

Idag stoppade en gubbe mig på min runda och frågade om jag ville se något, först vart jag lite rädd och trodde det skulle vara nått dött eller liknande men sen gick jag med på det, så hoppade ut ur bilen och där inne i laggårn stod en liten kalv en vecka var den, så nu har man klappat en liten kalv och jag vart dö kär! Börjar ju få känsla för det här med att vara "bonde" kanske skulle passa på att köpa traktor nu när jag ändå är igång ! Haha

Just nu bakar jag cupcakes fick lust att göra det igår men då var jag inte hemma. Och jag handlade ju hem allt så passade på idag, frågan är bara vem som vill äta upp dom? Någon frivillig? Det är med frosting uppe på så för att det ska vara gott behövs dom ätas upp idag! Haha bara att hämta ;)

Måndag

Kategori: Allmänt

den här måndagen har jag vart ledig, vilket var skönt. Kom hem från Karlskrona igår och jag är sliten, så en slappdag har vart bra, eller slapp och slapp. har diskat, bakat, diskat mera och nu ska jag snart ta itu med maten. har hunnit kolla på film där i mellan också så slappt har det allt vart. vet att alla jultider och sånt är slut men jag kunde inte motstå så nu har jag slängt ihop en mjukpepparkaka! alla tjatar om deras nyårslöften om att vara så nyttiga och så, men bullshit säger jag, jag ska leva livet. haha. karlskrona levererade ännu en gång, visst vi har inte ute så länge och vi har väl inte så bra minne men vi tror iaf att vi hade lika kul som sist. upp och klippa pappa ikväll också, sen vet jag inte vad det blir fotboll kanske?.. behöver tvätta bilen också..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Har nyss haft rena rams fyspasset i kopparberg, känns att man har vart sjuk, men jag trampade på som bara den iaf! Är på väg tillbaka nu, blir en timmas övertid idag, likaså igår. Fint med lite extra i plånboken! Jobbar sista dagen i morgon sen tar jag helg enda tills på tisdag!

Upp och träna med loisan i kbg idag också, cirkel! Det var inte det jobbigaste jag har vart med om men bättre än att ligga hemma i soffan. Och har inte bestämt om jag ska köra på sandströms än heller, känns onödigt att sitta och åka fram och tillbaka efter jobbet, och ska jag stanna så har jag ingenstans att ta vägen i flera timmar.. Så får se hur det blir, kanske börjar någon annanstans.

loafoto

Kategori: Allmänt

bilder från trettondagsbalen, Pelle var där och fotade, och som rubriken lyder jobbar han för löafoto. besök hans hemsida på www.loafoto.com ! jag skriver detta för att jag verklige tycker det och inte för att jag har blivit tillsagd!


biljävlar!

Kategori: Allmänt

Har nyss vart upp till stråssa en sväng, hämtat min klänning hos farmor och farfar, men det var inte bara kan jag säga er, kunde inte låsa upp bilen i morse, när jag väl fick upp den så gick det inte att stänga dörren, när jag väl kunde stänga den så fuckade den andra ur! aja.. skit bilar kan man ju säga.

igår for jag in till stora staden örebro för att möta upp sandra, hon är hemma från USA eller hon har vart ett tag men vi har inte haft tid att ses, jag har haft fullt upp med flytt och så har det vart jul och nyår. men igår sågs vi, det var på tiden för hon åker nämligen tillbaka till staterna i morgonbitti. medans jag var hos henne så åkte pappa och robin på biljakt, dom styrde bjucken mot falun, och därifrån kom dom hem med en Audi A3 åt mig, en silvrig sådan. men nu krånglar den redan, hur trött blir man inte då.? den är stylad, inte min grej riktigt.. och så låter den som ett flygplan.. men robin säger att jag vänjer mig, annars så har jag redan spekulanter som vill köpa den.. haha!

nu sitter jag och väntar på Emelie som ska kikaförbi en sväng, vi har nog en heldel att prata om sen sist jag var ner till henne, och så kanske vi kan planera en ny tripp som jag åker ner, nu i januari kanske? 

ikväll ska vi på bal, ska bli kul att få klä upp sig och fixa sig fin!

bild från första året som vi gick på balen, hade lånat klänning av Angelica, andra året hade jag en kortklänning och iår kör jag på långklänning igen. så vartannat år kan man säga, så nästa år blir det kort igen. haha.

Mätt och belåten

Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från wookhouse, dom öppnade i Kopparberg igår så vi tog oss en tripp dit, jag, Robin, Martin,Fanny, Julia och Marcus. gott va det men nu håller magen på att sprängas.

innan var jag hem till farmor och farfar och lämnade ett litet projekt till henne, nämligen min klänning som jag ska ha på trettondagsbalen på fredag. vart en långklänning får hoppas det känns rätt, men jag vet ju hur jag är så jag tar säkrt en gammal från garderoben istället.

Fny ska fixa mitt hår, super! hon är för go hon, vet inte vad vi ska göra riktigt, var inne på nått med fläta, vill ialla fall ha nått enkelt men endå fint.

nej nu hopp in i duschen sen sova,

Måste hitta en bil också!!!

nått sånt kanske..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jag hade nyss knappat ihop ett långt positivt inlägg men skulle ta med en bild oh då försvann allt, så nu får ni inget positivt inlägg, jag ger upp! kanske testar ikväll igen. nu ska vi och käka kinamat!