aalexandratallberg

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter i soffan med världens huvudvärk! fy satan vad det gör ont. igår var jag på Möhippa för Jessica, det var inge busmöhippa utan det var lugn och snäll! hon fick massage vart sminkad och fick håret fixat. lite vin slank ner och det resulterade i ett dunkande huvud idag. roligt var det, god mat trevligt sällskap och skapligt väder, trots att det var fredag den 13e så hade jag faktist ingen otur igår.  

ikväll blir det kräftskiva, får se om det slinker ner nått glasvin ikväll med, just nu finns det inget sug efter det, loka vatten skulle sitta fint.

ja just, kom in på 3 utav 6 val, så nu har jag beslutsångest.. får köra ole dole doff. kom in i Umeå, Gävle och Lindesberg. I linde är det yrkeshögskola och dom andra är universitet, fast det i Linde och Umeå är exakt samma utbildning fast att det var olika, om ni fattar. nån som vet skillnad på yrkeshögskola och universitet vad som är bäst och så? 

 kommer lite bilder under dagen från dom senaste dagarna, har dom på telefonen och orkar inte föra över dom till datorn just nu, så mobilbloggar senare.

nu ska vi åka iväg och kolla på bil åt pojken!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag har det inte vart min dag! I morse när jag stog och borstade tänderna kändes det konstigt i munnen, känner då efter och jo då, en tand har gått av. Har alltså bitit av en tand i sömnen så det var bara att ringa och boka tandläkartid! Sen då? Kommer upp till kloten och där går bilen sönder.. Kommer tillbaka till kontoret jätte hungrig, har ingen matlåda! Men där tog det inte slut, skulle extra dela moped runda, det börjar spöregna och åska! Tror att jag stannar inne resten av dagen och inte gör nått mer alls.

skulle behöva baka cheesecake till i morgon men då blir den väl och smaka skit, skulle behöva kolla efter på antagning om jag har kommit in på nån utbildning men det har jag väl inte gjort bara för det, så jag väntar lite tills oturen är borta tror jag!

Översvämning

Kategori: Allmänt

Solsken

Kategori: Allmänt

Solen kikade fram lagom till fisketuren, vi tog en sväng till kvarndammen, men ingen fiskelycka idag inte. Simon fick sig en liten regnbåge som jag hoppas han bjur på!
Annars var det rätt dött på fisk.

Nu vill jag och tror att alla andra också för den delen ha sommar på riktigt! Solsken på dagarna och värme, nu har jag två dagar kvar att jobba innan semester och på min semester vill jag ha minst 3,5 veckor med sol helst 4!!

Igår när jag var i fellingsbro var det översvämning på flera ställen, vägen syntes inte ens. Tur att man kan vägen så kunde köra ändå, fast på nått ställe var det så högt att det inte gick! Ska försöka få med bild på det.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Det finns vissa saker här på Jorge som man tror att man aldrig kommer att få vara med om, den 3 April var en sån dag. Robins mamma ringer och säger att hon skrapat fram tre stycken klöver på en trisslott, ens första tanke är "jovisst såna lotter finns inte, det är bara tillgjort på tv:n dom som skrapar. Nån människa som väljer ut vilka som ska få" men efter att ha sett lotten med mina egna ögon börjar man tro på att det är sant.

Den 7/7 var det äntligen dags för Loisan att skrapa, familjen Elvenäs och jag for till Stockholm, på fredagen åt vi middag på restaurang, två rätters för mig och svärföräldrarna och Robin, Simon och Cassandra tog trerätters, vart en lugn kväll. Dagen efter var det dags, en nervös Loisan träffade vi på vid frukosten, det hade hon all rätt till att vara. Taxin kom och skjutsade oss till tv huset, Paolo Roberto var programledare ett plus i kanten. Loisan skrapade fram 20 år på första lotten, andra lotten handlade det om pengarna. På den skrapade hon fram 15000kr så hon vann alltså 15000kr månaden i 20 år! Det firade vi med bubbel. Senare gick vi på stan, på grönan och dagen efter tog vi bilen hemåt landet igen, borta bra men hemma bäst!

Ni som har missat allt detta kan läsa om det på Aftonbladet och kolla på svenskaspel, där ligger det en film.