aalexandratallberg

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jobbet avklarat, bolaget avklarat och så hittade jag en topp tills i morgon också, om jag kommer ha den på mig är en annan sak. Kom hem för inte så länge sen, har slängt i en maskin med tvätt och en maskin med disk, ska ta med mig R ut och fixa och dona på gården sen, om han nu inte vägrar..

Sen packa väskan så vi kan åka så fort som möjligt i morgon efter jobbet.. Vi får nog kanske med oss Josefine i morgon också, hoppas vi på iaf det vore super kul, har inte träffat henne på jätte jätte länge.

I morgon får vi träffa det lilla charmtrollet Olle!

Måndag

Kategori: Allmänt

Första jobb dagen den här veckan och 2 återstår, är ledig torsdag fredag, på onsdag ska jag på äventyr med syster som hon fick av mig i födelsedagspresent, på torsdag åker robin till sysslebäck och ska fiska med massa karlar. Skönt med ensamtid, men jobbigt att sova själv 3 nätter!! Högskoleprovet ska avklaras på lördag också får se hur det går..

Hade en jätte rolig lördagskväll på limpans fest, trevligt folk, god mat och mycket dans! Hoppas hon är nöjd med allt!

Lördag

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen påväg upp till stråssa, ska lämna klänningar till linn som hon ska låna till kvällen, sen ska vi vidare till linde så robin får klippa sig.

Ikväll ska det bli fest för syster som fyller 18 i veckan, tänk att min lilla lillasyster blir 18 år helt plötsligt, känns som att hon fortfarande är liten och inte alls 18! Helt sjukt.. Men ikväll ska hon få känna på det livet också för vi ska då få na under bordet ikväll. Hoppas hon gillar våra presenter också! Men det tror jag allt !

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/850447/images/2012/pic_195273345.jpg" class="image">

Onsdag

Kategori: Allmänt

Sitter just nu på lunch med Micke och Elin, ska snart börja kamma post igen. Skulle helst av allt vilja vara ute idag, en lång promenad med bra musik i öronen. Men det får vänta tills ikväll då blir det en löprunda sen styrka i lokalen.

Ska fixa min systers present när jag kommer hem och sen städa, men först ska jag tvätta bilen.

Utkast: Mars 17, 2012

Kategori: Allmänt

Hade sett fram i mot taco mys och slappa framför en film med R, men nej då han drog hemifrån så jag fick laga och äta maten själv, fick 6 matlådor så nått positivt med det hela var det ju.

Ligger just nu nerbäddad i soffan med film nummer två och den suger.. Så frågan är ju om jag ska byta film till nummer tre eller fortsätta kolla.. Eller rent av gå och lägga sig klockan nio en lördagkväll..

Lördag

Kategori: Allmänt

Nyss slagit ner röva i soffan, har vart i linde hela morgonen/förmiddagen med mor och syster, käkat frukost på 37an gått i lite affärer och så, mamma var på massage så då passade jag på att åka och tvätta hennes bil.

Idag blir det inte mycket gjort, linn är här just nu hon håller på och gör sig redo för 18års fest så hon har dragit stereon på bott och springer runt här. Snart kommer Robins syster också hit och gör henne sällskap så dom kan vara smakråd och grejor åt varandra.

Min kväll blir lugn, har inte nått inplanerat, har köpt hem taco paj och lite senare ska jag unna mig lite nötter och citronvatten!

Måndag

Kategori: Allmänt

Nyss haft farmor, farfar, mamma, pappa och sara här på fika. Fick lite presenter av dom också. strykbräda, wookskålar, toarent och tepåseskål av mamma och pappa och pengar av farmor och farfar som vi ska lägga i spargrisen så vi kan köpa ny tv och lampor till hemmet. Trevligt med lite vardagsmys så här en måndag. Bjöd på kladdkaka med grädde och jordgubbar och så nån längd med blåbär. Nu ska vi snart trycka i oss lite spaghetti och köttfärssås.

Tack så jätte mycket för presenterna !

Söndag

Kategori: Allmänt

Vart nått knas med förra inlägget, la ut det igår men det kom visst inte upp försen idag nu när jag loggade in här på blogg.se ja ja upp kom det ju tillslut iaf, kanske blev nå strul eftersom jag bloggar från mobilen..

Lördag

Kategori: Allmänt

Många veckor sen sist, men har varken haft tid eller lust att skriva några rader men tänkte göra ett försök nu..

Har ätit en stor och god frukost med köksbordet nyss, tror aldrig jag har ätit frukost vid Robins köksbord förut.. Så det var väl på tiden, nu är musiken på dragen och lister börjar komma på plats här i hemmet. Nu börjar det kännas som ett hem iaf, bara småsaker kvar men det får ta den tid det behöver, jag trivs jag stor trivs här hemma!

Ikväll kommer det folk hit, sen vidare mot kafét. Har legat sjuk hela veckan men är äntligen frisk. Smittade robin dom sista dagarna också, men han verkar vara på bättringsvägen han med.

Bjuder på en bild av nya sovrummet så länge