aalexandratallberg

Onsdag

Kategori:

Har spenderat stor del av dagen. I skolan med min basgrupp, så vi har nu kommit en bit på vägen med gruppuppgiften, i morgon och fredag är det plugg hemma och då blir det med enskilda uppgiften.

Haft Emma, Towa & Amadeus här en stund på eftermiddagen. Fika och prat! Tränat på kvällskvisten, blev ett grymt svettigt pass. Har ont i halsen men jag hoppas inte det bliv värre men det tror jag inte..
Nu har jag däckat i soffan framför bonde, i morgon blir det sovmorgon sen in till Örebro

Tisdag

Kategori:

Plugg plugg och åter plugg.. så ser mina dagar ut just nu, men jag har valt det själv och jag tycker det är intressant och jag tycker det är sjukt skönt att arbeta hemifrån att kunna sitta med datorn vart jag vill i hemmet, helt själv ingen som stör eller pratar med en, det som kan vara mest störande är om tv:n är på eller om jag tvättar samtidigt eller så. men det är nått jag själv väljer att göra isf.
det tråkigaste med att plugga måste nog vara pengarna, att gå från lön till lån märktes tydligt på kontot idag, hälften av vad jag brukar få ut.. men man lär sig väl med tiden hur mycket man kan spendera och på vad! nu kan jag nog börja förstå hur dom andra som pluggar har det, tillexempel min bror. hur kan han inte ha pengar? vadå inte råd? det är vanliga frågor när han har sagt att han inte haft nått eller liknande. men jag förstår dig nu! börja fundera på att sälja bilen, det kanske vore nått. har inte den billigaste bilen direkt. 
 
dagen idag började med ett gympass, frukost plugg och sen tid hos ventrinären. Ester har fått ett sår som har blivit infekterat så nu ska hon gå på en antibiotika kur på 8 dagar så hoppas vi det har blivit bättre efter det. sen har det bara vart en massa plugg, har inte fått ner så mycket på papper än, mest bara läst och läst! men klokare blir man och det är väl huvudsaken. 
 
när R slutar ska vi iväg in till linde och bli friserade. jag ska färga och robin ska bli klippt. tänk vilken tur man har som har en sån underbar vän som ställer upp. och jag måste också tipsa om Fanny som klipper oss, hon är grym! 
 
 

Myskväll

Kategori:

Har donat hela dagen känns det som, nu på kvälllen har vi haft besök av Emil, Towa och Amme. Han är så söt den ungen så jag skulle vilja äta upp honom, typ! Börjar vänja mig mer ovh mer höll faktist i honom förra helgen. Just nu ligger vi i soffan med ett varsit glas rött, söndagsmys på hög nivå. Blev entrecote, sallad och jensens favoritsås till middag här hemma och en flaska Per Morberg fick det bli till. Nu fortsätter vi myset till Beck.

Söndag

Kategori:

Gårdagagskvällen spenderades i kopparberg hos Julia och Markus, blev bjudna på tre rätters hur god mat som helst! Sen spelade vi spel och bowlade. Kom näst sist på bowlingen men inte är jag sur för det, behöver ha nån grogg i kroppen för att kunna sikta men igår var det dåligt med det eftersom jag erbjöd mig att köra.

Idag har vi städat, ska tvätta och bygga älgpass tydligen, inte för att jag vet varför jag ska vara med på det, men Robin verkar tro att jag är en bonde.. Ska man vara med på älgjakten måste man tydligen hjälpa till innan, men jag har sagt det, ska jag vara med ska jag ha en chipspåse med haha!

Funderar på att slänga ihop en kaka också, citron och lakrits kaka närmare bestämt, tror ni det kan vara gott? Jag blir och tänka på mamma när jag säger det, hon älskar nämligen lakrits så kanske skulle bjuda hem henne på en bit sen också :)

Dagens skörd

Kategori:

Dagens skörd av morötter och palsternacka från vårt land blev en het morotssoppa! Gör gott och enkelt

Torsdag

Kategori:

Ställde klockan på halv sju, tänkte dra och träna men sängen var mer lockande och körde ju igenom hela kroppen igår så det fick bli en vilodag istället kanske en promenad senare. Hade inga lektioner idag så pluggar hemifrån, gjort klart ett arbete och ska snart hugga in på nästa. Tog en paus med frukost bestående av keso, hallon, blåbär och nötter o så lite kanel på, Mumma! En chailatte ur kaffemaskinen också och det smakade ljuvligt, kommer bli beroende.

Måste dyka ner i datorn igen med den sista uppgiften för dagen.

Tisdag

Kategori:

Dagarna går så otroligt fort nu för tiden, kommer till skolan och vips så är det redan slut.. Idag startade en kurs så nu känns det som att det är igång på riktigt och jag kan säga redan efter en föreläsning att det är otroligt spännande och jag är redan nyfiken på alla uppgifter.

Nu ska vi dra in till Örebro, byta Robins födelsedagspresent och byta nå skor åt Cassandra, kika in på bokia och kolla om dom har böcker inför kursen också kanske, eller skopunkten och kolla om det finns nå fint :-)

Måndag

Kategori:

Inte mycket som har hänt här nu på morgonen, plockat i och ur diskmaskin och loggat in på teamviewer och språkat med klasskamraterna i min basgrupp, börjar 13.00 idag men bestämde att vi skulle ses vid 12 tiden och gå igenom lite. Skönt med lite sovmorgon även fast jag hade klockan ställd som jag brukar ha.

Ligger just nu och slöar och kollar på daningen om rödluvan, ska fixa matlådor tills i morgon så jag slipper det efter skolan, sen ikväll blire träning.

Bild från morgonmyset i morse

Söndag

Kategori:

Blev en tidig kväll igår trots att vi var på 20års kalas och så upp tidigt i morse för att dansa. Väl hemma var det bara att börja baka och städa för snart kommer det folk och ska gratta R. Har slängt ihop lite kakor nån tårta blev det inte då jag inte haft tid.. Men jag tror dom klarar sig, annars får dom skylla på Robin det är ju faktiskt han som ska bjuda, inte jag!

I morgon börjar en ny vecka i skolan och jag längtar faktiskt

Lördag

Kategori:

Idag är det ingen vanlig dag, för det är nämligen Robins födelsedag så stort grattis till honom! Han väckte mig klockan sju i morse varför vet jag inte han var väl ivrig att öppna sina paket som jag ställde bredvid sängen inatt. Men han vart besviken när han väl hade öppnat dom.. Inge bra Inge bra! Men han ville ha det här om dagen men tydligen inte nu.. Phuu!

Har vart på danskurs i stort sett hela dagen. Roligt men nu är jag helt slut, hann hem och duscha och göra mig i ordning i princip men nu är jag redo på 20års fest iaf. Ska fira Fanny som blev bolagsålder i torsdags. Så grattis till henne också!

Bio

Kategori:

När farmor fyllde 70 så fick hon av mig, Linn och Hampus en "farmordag" så idag har vi vart och ätit på meza as gott och nu sitter vi på bion och ska kolla på skräckfilm i 3D! Jag kommer skita på mig, är jätte mörkrädd så det blir mardrömmar i natt kan jag lova, och bilresan hem mellan stråssa och löa kommer inte bli rolig..

Har inte kommit in på bloggen på några veckor, men nu hoppas jag att det inte ska krångla nå mer så nu blir det nog kanske mer uppdateringar .