aalexandratallberg

Torsdag

Kategori: Allmänt

gårdagskvällen spenderades i Guldsmedshyttan på tutbingo. en kväll med både skratt och koncentration. vi tappade bort bingobrickor, såg tjuvar och hörde inte numren, men jag lyckades få bingo och vinna 300kr. inte illa pinkat!

idag hade jag planerat in färgning av mitt hår, besök hos bror och träning på sandströms, men tji fick ja, kvällsjobb blev det och det andra kan jag stryka men lite extra pengar i plånkan kan man inte tacka nej till. så barret får sig en omgång nästa vecka och besöket hos bror med.
så nu innan kvällspasset börjar vid 12.45 ska jag hinna träna, duscha, packa inför i morgon, städa av här hemma och plocka ner tvätten. lätt som en plätt så jag lär sätta igång nu!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Har nyss vart ute på en PW på nästan två timmar med svärmor, stannade och pratade med folk vi mötte och så gick vi lite fel så egentligen vart den väl ca en och en halv timme. nu fyller jag magen med lite vattenmelon och ska nog senare ut och käka lunch på kafét.

igår testade jag och syster på spinning och jädrans va kul det var, jobbigt och roligt på samma gång. så det lär vi fortsätta med.

i helgen åker jag och R te Göteborg över helgen och ska bara vara, jag har bestämt att vi ska gå på liseberg men resten av tiden vet vi inte riktigt vad vi ska göra, gå och strosa, äta gott och ha det bra helt enkelt. ska bli skönt att få komma bort bara vi två efter en sommar men en hel del jobb. så det här är vi värda!

Söndag

Kategori:

Sista dagen på "sommarlovet" för i morgon ska jag till skolan, nu drar sista året igång!
Igår hade vi Emelie och Daniel här på en mini kräftskiva, for vidare till nästa Daniel för lite förfest och sen va vi in på parkfesten där jag för första gången hade kul.. Måste berott på att alla var lite lagom i gasen. Idag har vi inte gjort allt för mycket, många timmar har spenderats i soffan framför film.

Nu laga matlåda till i morgon och plocka i ordning träningsväskan.

Måndag

Kategori:

Första dagen på den "lediga" veckan är snart avklarad. Har hunnit med morgonpromenad, städat, diskat, lagat och ätit mat och så kollat på tv.

I morgon ska jag jobba extra och lika så på torsdag.

På onsdag ska jag och pappa ta en heldag på motorcykeln vart vi ska har bi inte riktigt kommit på än.

Fredag

Kategori:

Igår gjorde jag min sista dag på sommarjobbet och nu är det ledigt i en vecka och sen börjar skolan igen. Jag kunde räkna med att vara tillbaka på jobbet ganska snart trodde chefen då dom behöver timvikarie rätt ofta nu. Så jag håller tummarna för jag har trivts super duper bra där. Var tråkigt att säga hejdå till alla killarna fick massa fina ord och massa kramar, vart ett stort kramkalas igår haha. Men några av dom träffar jag nog på om jag snart är där igen.

Ska snart kliva ur sängen och bege mig till gymet sen ska jag åka till Emma och Wilma o lukta lite på bebis :)

Baka och umgås med syster står också på schemat!

Tisdag

Kategori:

Morgonpromenaden är gjord för ett tag sen, frukosten är i magen och diskmaskinen är igång. Har packat väskan och ska snart bege mig till Linde för ett benpass på gymet. Har inte besökt det sen i april så om gymkortet funkar återstår att se.
Sen ska jag fara vidare till Örebro för att luncha med Sandra och sen träffa Emelie en sväng.

Nu är det bara två arbetspass kvar sen är sommarjobbet över för den här gången.

Måndag

Kategori:

Gjort ett dagspass men tog ut mina övertidstimmar så slutade 14 istället för 16, skönt som tusan. Har avverkat en promenad på ca7 km och ett gympass med svärmor. Inte illa på en måndag.

Vill passa på att gratulera världens bästa farmor som i dag fyller år. Så stort grattis på din födelsedag.

Sitter just nu hos farmor och farfar i deras fåtölj, väntar in resten av folket sen blir det att fira med saft och bulle:)

Fredag

Kategori:

Ligger i sängen och drar mig, har gjort det i en timme nu i tron om att somna om. Borde sovit längre så jag orkar med en hel helg med jobb.
Nu har jag bara en vecka kvar med jobb, om sju dagar står jag där "färdigjobbad" för den här sommaren och ska åter igen hoppa ner i skolbänken. Men fram tills dess har jag 6 arbetspass att avklara så än är det inte över. Händer inte så mycket annat i min vardag just nu än jobb. Robin ligger ute i veckorna så när jag väl slutar om dagarna blir det mest slapp i soffan eller hos föräldrarna. Det känns även som att sommaren är över och det snart är dags för höst.

https://cdn2.cdnme.se/850447/7-3/pic_52048d9ce087c369fe447f23.jpg" class="image">

Torsdag

Kategori:

Igår var det jobbdag och sedan fort in till Linde för räkfrossa med släkt och vänner. Vi var 17 personer som drog dit för att äta så mycket kräftor vi bara kunde.

Idag började jag dagen med ett intervallpass på ca 7 km har inte rört mig på bra länge så nu är det dags, har sagt det många gånger förut att det är dags att sluta slappa men nu menar jag det verkligen. Ny månad nya tag! Jag håller tummarna att jag slutar vara så bövelns lat! Om ca 126 dagar sitter vi på flyget till Thailand och då ska jag ha lyckats gått ner mina semesterkilon jag vet jag har inte haft semester från jobbet men ändå lyckats gå upp nått kilo eftersom jag haft semester från gymet!