aalexandratallberg

Måndag

Kategori:

Dagen har varit ledig, har spenderat den med att vara i Linde på förmiddagen/lunchen med mamma, pappa och min bror vi käkade och kollade i affärer var även till moster en sväng. Båttur, Tränat och sen in te Örebro för en matbit och kom inte hem försen nu halv tre i måndag.. Phu, tur jag jobbar kväll i morgon. Ska sova till minst 11.

Måste passa på att skryta lite om mina föräldrar, för jag har faktist världens bästa föräldrar dom slår allt och alla!

Söndag

Kategori:

Helgen har vart en ledig helg, båtorientering och parkfest igår idag blir en lugn dag med mys då mannen åker iväg på jobb i morgon och resten av veckan, blä!

Onsdag

Kategori:

Nu är det bara två pass kvar innan lite ledighet skönt! Hoppas jag inte blir sjuk bara, min mage krånglar som bara den men jag ska allt vara frisk på min lediga helg!
Det är båtkarneval på lördag, vi är ett gäng som ska vara med och klä ut oss riktigt roligt kommer det nog bli, älskar maskerader och när det är ute på sjön eller ja i ån, med massa tävlingar och roligheter kan det ju bara inte bli tråkigt. Efter är det nog Linde och parkfest som gäller om man lyssnar på Robin och casse men vi får se!
På torsdag kommer mannen hem, skönt! Han ligger ute på jobb denna vecka och ska nog göra det nästa med inget jag gillar! Men på fredag är vi lediga båda två så bra.
Nehepp in i duscha och göra någon nytta här hemma innan ett kvällspass..

fredag

Kategori:

när dom flesta går på helg, semester eller vad det nu kan tänkas vara så har jag cirka 6 pass kvar innan jag får helg.. rätt surt men bara och bita ihop och tänka på lönen som kommer sen och att jag faktist är ledig fyra dagar efter det.. idag är det ett kvällspass som väntar, innan det ska jag hinna duscha äta och slöa så jag orkar med hela helgen vilket bara den är 32timmar och sen är det tre pass kvar. hua! 
 
det har hänt mycket sen sist och jag minns inte ens allt, vi hade en bra helg i smögen men räkor och sol men mycket blåst. mycket pengar spenderades men det var det värt! helgen som kommer nästa gång är jag ledig fredag-måndag och jag hoppas hoppas hoppas verkligen att vädret stämmer in på hur det visar nu. 29grader nästa söndag, kan det stämma? jag hoppas verkligen det. det är aldrig fint när jag är ledig men nu kan det väl få vara det. 
 
hoppas ni alla ledig och icke lediga får en kalas bra helg!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det ett kvällspass som står på schemat. nu på morgonen/förmiddagen har jag packat ner lite kläder och så i väskan som ska med till Smögen i morgon kväll. så det är alltså två pass kvar sen är det semester i en vecka. torsdag-söndag kommer spenderas i underbara Smögen sen har jag inget inplanerat, kanske blir nån dag med extrajobb eller nån mer semesterresa någonstans innan ett helgpass vecka 29 drar igång. vill till Liseberg men det får nog vänta då karln inte är ledig nått.

som sagt Smögen alltså! vi är ett gäng på 6 personer som drar ner och campar i tält, vi ska äta räkor så det heter duga, festa, sola och bad och bara ha det hur gött som helst, som jag längtar!

Onsdag

Kategori:

Har två lediga dagar och den första är snart förbi, i helgen blire o jobba långhelg så kallad grisvecka har jag nu.

Började dagen på gymet vilket inte blir allt för ofta just nu men lär väl ta tag i det där. Har spenderat dagen ute på flotten. Även om det inte är nå solarväder så har vi legat under varsin filt min syster och jag o sovit medan loisan har jobbat och slitit!

I morgon hoppas jag på sol så man kan få lite färg, annars blire och sova bort den dagen med antagligen.