aalexandratallberg

Onsdag

Kategori:

Om 24 timmar går planet, det betyder att om mindre än 24 timmar ska vi sätta oss i bilen och bege oss mot Arlanda och jag är fortfarande sjuk, ont i halsen hosta och snorar. Jag vill vara frisk nu. Ringde och pratade med min handledare på praktiken hon gav mig hemuppgifter så jag inte skulle åka in dit så det ska jag pyssla med idag och åka till Apoteket och kolla efter nå bra till halsen.
Min fina vän Frida svängde förbi här igår med lite kryapådiggott en glass och godis, så go är hon! Men nu har Frida också gått och blivit sjuk, nu har hon också feber :/ sicket skit det här är! Får se hur många som ligger däckade i Egypten

grrr

Kategori:

åååh, dagen har inte varit på min sida.
 
fick en ny resväska i födelsedagspresent av svärföräldrarna sist jag fyllde med ett sifferlås på. kommer så väl ihåg att när vi skulle dra till thailand så var det första gången jag använde den och tänkte den här kombinationen tar jag för det glömmer jag inte. Nu när jag ska använda den kommer jag självklart inte ihåg sifferlåset.. har testat allt jag någonsin kan tänka mig att jag har. men icke, inget fungerar. får se om jag kommer på det innan torsdag då. 

Måndag

Kategori:

Skit också! Har haft ont i halsen i helgen men inte tänkt nå mer på det. Vaknade upp i morse med värk i hela kroppen och ett tungt huvud. Försökte undvika det, så höll igång lite här hemma. Nu ligger jag däckad i soffan med feber! Jag ska ju vara frisk nu, åker till Egypten om tre dagar och då ska jag banne mig vara frisk!
Får ta några thailandspiller mot förkylning så ska nog detta vara över tills i morgon! Skulle praktisera kväll idag men med tanke på att jag är sjuk och praktiserar på ett sjukhus så är det inte så uppskattat att vara där så jag fick snällt stanna hemma i soffan idag, kanske är lika bra så det inte blir värre!

Söndag

Kategori:

Spenderat helgen på ett lugnt sätt, mat hos mamma och pappa i fredags och hos svärföräldrarna igen och så hos Frida och Jimmy idag! Har alltså sluppit laga mat på hela helgen, skönt!

Har inte hänt så mycket mer i övrigt så har väl egentligen inget mer att skriva..

Robin packade väskan idag, jag väntar några dagar till men vet nog i tankarna vad som ska packas ner. Var och kollade på ett hus idag eller vi smög lite i trädgården, kollade mest hur läget var där huset/stugan ligger. Nej nog med strunt prat..

Fredag

Kategori:

Nu har jag slagit ihop datorn, hade väl kunnat gett mer på tentan men efter sju timmar i sträck framför datorn utan någon form av mat i magen gav jag upp, så nu håller jag tummarna på iaf ett godkänt!
Har ingen aning om vad helgen har att bjuda på, blir nog en lugn med lite träning, mys och hockey kan jag gissa på.

1 maj

Kategori:

Idag är första dagen i maj och den har bjudit på fint väder, härligt umgänge med våra sovgäster, Joanna, Daniel, Frida och Jimmy (dom vi ska åka till egypten med) och en massa gott i magen. Igår hade vi en så kallad "garagefest" vi grillade och umgicks, inte världens roligaste kväll men den var ändå rätt lyckad. några hade skittråkigt, vissa hade tråkigt och andra hade skit roligt. 
 
Har även konstaterat att det är 8 typ 7 dagar kvar tills vi är i egypten och enligt vädret så är det ca 40 grader i skuggan där just nu! vi kommer svettas ihjäl, behöver inte tänka på några långärmade tröjor här inte. Har idag klickat hem solkrämer också, behöver ju både till Egypten och Grekland, beställde från lyko, har 10% studentrabatt där och så var det gratis frakt idag fick jag ett sms om så passade på nu. Har beställt därifrån förut och det har alltid varit snabb leverans. 
 
I morgon är det sista praktikdagen för den här veckan, går kväll 14-22. Sen på fredag har vi hemtenta ingen av oss som egentligen vet i vad, vad vi ska läsa på eller hur det kommer gå till då vi inte haft någon tenta än. men den håller på från 08-16.
 
Kanske skulle börja tänka på vad vi ska ha med oss så vi kan tvätta om det är något som behövs och sen börja packa nästa vecka nån gång. jag längtar så jag spricker! jag vill ha bruna ben och gå i klänning nu!