aalexandratallberg

Måndag

Kategori:

Helgen var dn jobbhelg och jag ska erkänna att jag tycker det är skönt att jobba helg iaf ibland. Den här helgen var det skönt, man behöver inte göra nått annat än att jobba, alla andra kan dricka och festa och så får dom skylla sig själva att dom är sega och eller mår dåligt dagen efter medans man själv mår toppen och är på jobbet med sjukt bra stämning! 

Började den nya veckan med ett pass på gymmet, sen pluggade jag lite vilket jag måste fortsätta med resten av veckan och så har jag gjort en praktikkväll i morgon blir det dn dag på praktiken och en kväll på spinningcykeln. Nu är det inte långt kvar till Thailand! Lär börja planera packning snart iaf till helgen 

Helgen som vart

Kategori:

I lördags var det moster mimmis 40års fest, jag åkte dit lite tidigare för att hjälpa mamma med det sista inför maten men jag hamnade i leksalen med kusin Olle och där lekte vi grillkorv, inte nudda golv, bowling och fotboll. Under kvällen blev det mat, presentöppning, dans och en hel del prat och skratt en trevlig kväll med släkt, vänner och även nytt folk man aldrig träffat tidigare. 
Söndagen spenderade vi mestadels i soffan, vi blev bjudna på lunch hos svärföräldrarna och så gjorde vi sushi till kvällen, jag har fått för mig att jag tycker om det och det gör jag när jag äter det ute, men det är inte alls samma sak som att göra det själv, visst det vart inte äckligt men inte så gott som jag tänkt mig.. 
Nu ska jag ta mig ur sängen för ett biceps/axel pass sen ska jag gå en sväng med hundarna och så till kvällen är det praktik. 

Lörda

Kategori:

I veckan har jag hunnit med en hel del träning, praktik och lite annat smått och gott. Igår var jag till Linde med rällsögården och bowlare samt åt mat. Jag kom två i bowlingen, hade riktigt flyt i första serien men sen sket det sig.. 

Idag har jag gjort en julskinka, lagat matlådor till Robin så han har i veckan, slappat vid tv:n och rensat garderoben vart både kläder och skor som åkte ut. En Ikea påse blev det. Men nu är frågan vart ska jag göra av sakerna? Elda upp, skänka till nått.. Dom har ju vart med ett tag så vissa är rätt slitna medans andra är oanvända.. 
Bilder från senaste tiden 

Onsdag

Kategori: Allmänt

den senaste tiden har min bil krånglat typ varje dag känns det som, först gick den inte igenom besiktningen fel på avgasvärdena och bromsarna men det fixade vi rätt snabbt och så skulle jag in och besiktiga om den idag, vad tror ni inte händer igår då? jo den går väl självklart sönder när jag var påväg upp till praktiken, det var bara att ringa dit och säga att ja skulle bli sen/inte komma alls.. eftersom den skulle besiktigas idag så var jag ju tvungen att fixa den igår.. vad var felet? skulle det bli dyrt? skulle det ta tid? fanns grejer hemma? efter lite telefonsamtal till folk av min pappa och en vända för att köpa grejer så fixade pappa ihop bilen så på kvällen stog den där hel igen. så idag gick den igenom besiktningen också så nu har jag en hel fin pärla på gården. men igår då ska ni veta att jag var nära på att åka och skrota den. men ett stort tack till min kära pappa som ställer upp i ur och skur!

nu ska jag snart åka till Lindesberg med mina handledare från praktiken, eller ja det är väl bara en som är handledare men jag ser dom båda som det då jag är med dom lika mycket båda två. vi ska iaf på psykiatrins dag. vad som händer och sker där vet jag inte riktigt men det var snällt av dom att jag fick bli med på det så dom kommer och hämtar upp mig efter vägen så ska snart gå ut till "stora vägen".
ikväll blir det ett kettelbellspass sen är det prakti två dagar till sen helg. och det blir en ledig helg. men massa inbokat.

Torsdag

Kategori:

Har spenderat min lediga dag i Stockholm på matmässa med mamma Frida och Frida. Det har bjudits på smakprovningar, ömma axlar, mycket promenad, en hel del shopping och hur mycket skratt som helst. Är glad att jag blev med och det var en helt perfekt ledig torsdag. 

Tog en vilodag från träningen så får köra dubbelt så hårt i morgon. Ligger utslagen i soffan och väntar på att mannen ska komma hem och skruva upp hyllor så jag har lite att pyssla med i morgon förmiddag innan jobb. 

Och som vanligt glömmer jag att ta kort när jag gör nått.. Så det kommer jag inte bjuda på. 

Måndag

Kategori:

Helgen och festligheterna är över, glad att det är gjort så nu behöver jag inte festa förrens 2014 nångång. Sömnen var bra när jag var full men nu är den kapput igen.. 

Ny vecka men en hel del praktik, är ledig på torsdag och den ska spenderas i Stockholm med mamma och hennes kompis på matmässa och sen är det en praktikhelg på det.. Men tiden går så sjukt fort, snart är praktiken över och snart är Thailandresan här.. 
fredag

Kategori: Allmänt

jag blir galen å min sömn. den funkar absolut inte som den ska.. hade lite förhoppningar på att den skulle vara bra i natt när Robin var hemma, men nej då så det beror inte på att jag sover själv dom andra nätterna..

Igår efter praktiken åkte jag direkt till Linde till Ann-louise där även Victoria var vi drog och plockade upp dom andra vid hotellet sen gick vi och överraskade Frida som fyllde 21. hon vart nog helt tagen, för det hade hon inte räknat med. Hon trodde bara det var Ann-louise som skulle komma på en rök. men tji där fick hon, glad blev hon också över presenten så det var ju bra.

Nu ska jag snart åka och träna medans karn sover, han hade lovat att bli med men ångrade sig igår, han skyllde på att han var för trött. jo visst hur vet man det dagen innan ;) haha. måste sen åka till linde eller Kopparberg, det är ju röd dag i morgon och det betyder att bolaget är stängt och jag som ska dricka första gången sen en månad. lättpåverkad är nog bara förnamnet så ni behöver inte vara oroliga att jag handlar slut på nått.

och har som sagt inga bilder på datorn, ni får bilder när jag bloggar från mobilen.