aalexandratallberg

Onsdag

Kategori:

Natten innehöll inte mycket sömn inatt heller, vet inte vad som är problemet.. 
Tog en morgonrunda med svärmor och sen har jag praktiserat mellan 10-14. 
Nu sitter jag i bilen påväg till Leksand, ska och heja på vårat älskade lag! ;p 

Ska ta en sväng i Borlänge först, lite mat och kolla efter bildelar.. Tur jag jobbar kväll i morgon så jag kan sova lite då, förhoppningsvis.. 




Tisdag

Kategori:

Inatt har det varit en sömnlös natt igen.. Fråga mig inte varför. Har förut trott att det har varit för att jag druckit Celcius försent men igår drack jag ingen överhuvudtaget. Konstig med andra ord.. Har iallafall sovit några timmar nu på morgonen så nu ska jag nog orka med dagen, börjar ju bli van med lite sömn! Börjar strax innan tio idag så ska ta mig till duschen och sen käka frukost för ovanlighetensskull. Ska vara på boendestöd idag och där trivs jag super! Trivs på dom andra ställena med men tycker nog bäst om det här så jag är glad idag. Tänkte köra ett gympass efter jobbet också innan vi ska te Karin och käka mat. Vi får se hur dagen blir och vad jag orkar med. 
Glömde ju berätta att Robin fick gå upp och spela gitarr i lördags, tror allt att han var grymt nervös men han va så duktig så. Min man han kan han ;) 





Måndag

Kategori:

Har hunnit med lite allt möjligt idag och även de senaste dagarna. Praktik, skola, jobb och så lite fritid. Robin är åter igen ute på jobb så det betyder fyra dagar för mig själv, vad ska jag då hitta på? 
I helgen ska vi på inflyttningsfest/maskerad. Har haft problem med idéerna så vi tog nått i sista sekund typ, inte alls nöjd men det blir som det blir.. 
Nu ner i tvättstugan sen åka och handla nått gott att äta.. 



 

onsdag

Kategori: Allmänt

hälften av arbetsveckan har i stort sett gått. imorgon blir det en hel dag med både praktik och sen jobb på kvällen. fredag blir det skola sen in till Örebro och gå på stan samt käka på kvällen och resten av helgen blir det jobb på rällsö. ska hinna med middag och umgås med på folk på lördagskvällen också. alltså fullbokad. Robin ligger numer ute på jobb så vi hinner inte ses så nu i veckan och inte speciellt mycket i helgen heller förutom fredag. får hoppas det blir bättre till nästa helg.

i natt hade jag en icke sova natt. jag var så sjuk trött men kunde verkligen inte somna. fyra tittade jag på klockan sista gången och efter det måste jag ha somnat, vaknade sen vid kvart i sex av massa saker så jag hoppas att jag kommer sova gott i natt så jag orkar med morgondagen.
har inga bilder på den här datorn så det kommer bli tråkiga inlägg med onödig text och inga bilder ett tag framöver.

Onsdag

Kategori:

Var på att nytt ställe på praktiken idag, var på dagcentret i Kopparberg där är det både personer med psykiskohälsa och personer med handikapp. Dom var hur gulliga som helst och tog väl hand om mig. Slutade redan vid två så tänkte skippa åka in till Linde ikväll och träna, kunde ju lika gärna göra det i Löa när jag ändå slutade i tid. Väl hemma tog jag en lättare jogging runda och sen åkte jag med Karin til linde för att kika i affärer och så hem igen. Kvart över sju kom jag på att jag ville träna ändå, passet började åtta så det var bara slänga sig i bilen och dra iväg ångrade mig lite på vägen in men jag tänkte på att jag måste komma i bikinin om femtio dagar!! nu i efter hand är jag sjukt glad att jag åkte, jag är trött i armarna eller mest axlarna så har jag inte träningsverk i morgon och fredan då är det ett under. Roligt var det även också så det är ett pass jag kommer köra fler gånger när jag har tillfälle och inte jobbar kväll.
 
Imorgon är det sista dagen på praktiken för den här veckan, jag trivs sjukt bra efter bara tre dagar det måste ju vara positivt?
 

Tisdag

Kategori:

Vaknade upp av Robin (okej jag var vaken och låtsades sova) som kom in med frukost på sägen han hade stek bacon och ägg som hjärtformat, gjort smoothie och skärt upp frukt riktig hotellrfukost hemma i sängen. Han kan min man! Inte nog med det hade han paket också, en ny bärbar data.. Han är inte riktigt klok! Han tyckte jag förtjänade den :) och så hade jag paket från mamma och pappa kvar hemma som jag fick i söndags men inte fick öppna förrens idag! nu har jag lunch men börjar

  snart jobba igen eller ja praktisera. Tre besök kvar sen är det slut för idag och då väntar spinning, bättre sätt att spendera sin födelsedag finns knappt. 

Måndag

Kategori: Allmänt

Idag är det måndag och första dagen på praktiken, startade med en slapp dag med lång lunch som spenderades hos Emma och Wilma och så slutade jag två. Älgjakten har även den börjat och det betyder att mannen sover i jaktstugan i veckan så jag har fem dagar för mig själv. igår hade jag släkten här på kalas då jag har praktik och träning i morgon så hinner inte med det då. fick en hel del saker och det är bra saker som jag vill ha och behöver så ett stort tack till er alla åter igen för dom fina sakerna.
körde upp tårta och cupcakes till jaktstugan igår, det som blev över och det var nog uppskattat av dom små liven där. bullar, muffins, kakor och allt annat åkte ner i frysen. vart en hel del kvar.
i morgon har jag sovmorgon till 09.45 så antingen blir det promenad innan eller en lång och skön sovmorgon det får man faktiskt ta på sin födelsedag!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hade ställt klockan i morse tänkte mig en långpromenad och träning innan kvällsjobb men efter en sömnlös natt (somnade efter 4) så bestämde jag mig för att trycka av larmet och sova vidare blev iaf en promenad träffade på Cassandra precis utanför dörren så det blev promenad med henne och två hundar. nu har jag slängt i mig tomatsoppa och ska snart bege mig mot jobbet. dom har nån utbildningsdag på jobbet så kommer nog vara mycket vikarier.

hoppas på bättre sömn inatt så jag orkar upp till ett dagspass i morgon..

Tisdag

Kategori: Allmänt

Jobbhelgen är över och har klarat av en skoldag igår med, idag väntar en ny men vi hade lite sovmorgon så ska inte vara i skolan förrän snart, men det betydde inte att jag fick sovmorgon klockan var ställd på sju ändå för var tvungen att plugga hemma innan.

ikväll står spinning på schemat skönt men jobbigt. resten av veckan är det jobb och skola. känns som att jag inte gör nått annat nu för tiden har ingen fritid men det blir det nog ändring på när praktiken drar igång då hinner jag inte jobba så mycket.

men på fredag efter skolan ska vi iaf umgås med Frida och Jimmy så det är typ första gången jag träffar folk/kompisar på flera veckor som inte är min familj.

Fredag

Kategori:

Idag har det varit en riktig Mysfredag med familjen. Blev bjudna på mat hos mamma och pappa har sedan tittat på hockey, idol, kollat på gamla kort och läst mormors dagbok från 1958! Ligger fortfarande i soffan här i stråssa, ska väl snart bege oss hemåt och krypa ner i sängen, i morgon är klockan ställd! 



Torsdag

Kategori:

Dagen började med att jag znoozade (stavning) sjukt länge för att sen stressa ihjäl mig till jobbet. Men hade skit svårt att somna igår, somnade vid ca 4 tiden och klockan stog på 6.30 så inte så mycket sömn. Efter jobbet for jag hem och lagade skaldjurs paella, mumma! Sen vidare till Linde på träning, nu ligger jag i sängen och är helt död! Kommer ha sån träningsvärk i morgon men det är de värt! 

I morgon har jag en heldag i skolan och i helgen är det jobb tolvtimmars både lördag och söndag. Sen skola måndag tisdag och jobb onsdag torsdag och så skola fredag! Så kommer nog inte bli allt för mycket uppdatering här men jag skriver några rader när jag har tid helt enkelt. 

Bjuder på lite bilder från dom senaste månaderna 





Tisdag

Kategori:

Tisdag den 1 Oktober innebär att världens bästaste pappa fyller år, hela 48år blir farsgubben. Jätte stort grattis till honom. 
Har precis landat i sängen efter ett 14 timmars pass plus lite till! Så jag är död och har inte hunnit träffa pappa eller pratat med honom, han fick ett fint sms iaf och på fredag åker vi upp och grattar honom med middag och presenter:)