aalexandratallberg

Torsdag

Kategori:

Igår fick jag ett samtal från Robin, han var påväg hem så han kom alltså hem en dag innan han skulle och ingen kunde vara gladare än jag. Man såg på hela honom att han var glad att vara hemma och hur skönt han tyckte det var. Efter tio dagar borta så kan jagnästa förstå honom. Nu har han fyra lediga dagar här hemma innan han beger sig iväg igen. 
Jag har två jobbdagarna kvar, ska snart iväg på ett kvällspass och i morgon kör jag ett dagpass men sen är jag ledig med honom. Måndag

Kategori:

Idag har R varit borta i 8 dagar och endast 3 återstår, han är rätt trött på att jobba nu och det kan jag förstå.

Jag har gjort min första arbetsdag idag sen den 2a. En tre dagarsvecka blev till en fem dagarsvecka! Skönt. Sen ledig lördag söndag och sen en fem dagarsvecka igen. Kanske kan få lön nu som första månaderna iaf. 

Lite planer är smidda till helgen, första helgen på två veckor som vi umgås och ses så det blir nog en hel del prat, skratt, mys och så umgås med vänner. Jag hoppas på lite brädåkning bara vädret är på min sida :) 
Annars kan snön försvinna eller så vill jag åka tillbaka till värmen 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Idag är det dagen då R kommer hem från jobbet efter att ha legat ute. men inte den här veckan. nu ska han ligga ute ända tills nästa vecka. så det är en hel vecka kvar tills han kommer. både skönt och tråkigt. hade varit roligt med sällskap i helgen, även om vi gör olika saker på dagarna så är man ju van att sova med någon, men jag tror att det kommer gå super bra och det kan nog vara nyttigt också.

Idag har jag spenderat dagen med lite tvätt, promenad och tv titta åkte upp till mamma och pappa på kvällen för att bli lite bortskämd, fick hemmagjord pizza, tittade på tv, käkade popcorn och löste korsord. en lugn, mysig kväll med världens bästa föräldrar, borde göras oftare!
imorgon ska jag ta mig till linde för att träna med Frida och Fanny sen ska vi simma/bada, basta och hare allmänt gött. på kvällen ska jag hem till Nästa Frida med alla andra tjejer på lite födelsedagsmys. jag har en del planer i helgen så jag tror att det kommer gå fort och snart har det gått en vecka.

Men jag börjar bli lite rastlös av att gå hemma, varken skola eller jobb så det kryper rätt mycket i mina ben kan jag säga. men nästa vecka har jag tre dagar inbokade med jobb och jag längtar faktiskt!

Lördag

Kategori:

Bloggtorka har det varit rätt länge nu. Har hunnit med en heldel sedan sist, kommit hem, jul, nyår, varit sjuk, jobbat, slappat hemma, skola och ja en hel del mer saker. Har haft fullt upp vissa dagar och inte gjort nått andra dagar. 

Idag blev det sovmorgon och jag ligger fortfarande i sängen och drar mig, ska snart upp för måste åka in till Linde, ska träffa Frida och träna o sen ska hon kanske färga barret på mig. Ikväll är vi bjudna på 39års kalas hos Daniel tänkt att han blivit så gammal haha! 

Skickar lite med min syster som befinner sig i Thailand, hon har snart bara tre veckor kvar och jag försöker inbilla mig att det ska hå fort tills hon är hemma igen :)