aalexandratallberg

Fredag

Kategori: Allmänt

i onsdags skrev jag sista raden på arbetet framåt kvällen. igår fick vi tillbaka en i klassens som vi ska opponera på måndag så det sitter jag med just nu, kul fredag!
i morse drog jag med mig Frida till Örebro för VIP shopping på H&M, hittade mig ett linne mer än så blev det inte där. men hittade bland annat tre klänningar på andra ställen och en tröja. blev även shopping av hamburgare som vi ska grilla till kvällen med min bror och hans tjej. i morgon är det jobb på schemat efter drar vi direkt upp till stråssa för morsdagsmys (en dag tidigt) på söndag är det morsdag och plugg. sista plugget innan slutet ska bli både skönt och ledsamt att slippa skolan!

Onsdag

Kategori:

Onsdag innebär sista dagen på arbetet. Idag ska den vara inskickad 00.00 rättare sagt och jag kommer få sitta ända in i slut minuten känns det som. jag försöker ignorera solen utanför sitter men rullgardinerna nere, har inte tid hur mycket jag än vill gå ut och sätta mig i solen. Har tagit "lunchrast" nu från plugget så har gjort mig en omelett och nu tänkte jag skriva några rader här innan det är dags att dyka ner i böckerna igen.
 
har länge fått förfrågan när jag ska knyta på mig fotbollsskorna igen, jag har hela tiden kommit med undanflykter. oftast har det vart jobb som har hindrat mig men annars har jag skyllt på något annat. den här veckan bestämde jag mig för att nu var det dags, jag kände på mig att jag inte skulle tycka att det var roligt men jag tänkte att jag gör det en gång så får jag det gjort så slipper alla tjata mera. så igår rotade jag fram allt här hemma, drog mig till Frövi och knöt på mig skorna. Nervös som tusan och kände typ ingen! men det började bra och jag var iaf inte sämst men jag kan säga att fotbollskonditionen var inte densamma som sist jag spelade för ca 3 år sedan. jag trodde att det bara skulle vara att knyta på sig skorna, men ja det var ju ett tag sen sist så fötterna mådde inte så bra efter, tån sprack så jag blödde ner både fotbollsskorna och tennisskorna efter så sista vägen hem fick jag köra i strumpor men vågade inte ta av mig dom om jag skulle svimma av blodet. när jag väl var hemma och tog av mig dom så var det inte så illa som jag trodde men har iaf ont i den idag så kan inte gå på den..
trodde även att jag skulle ha sån sjuk träningsvärk idag men nej då, bara lite stel.
 
trodde ju som sagt att jag inte skulle tycka att det var roligt, men så fel jag hade. sitter redan och kollar på hemsidan när nästa träning är, men dom har inte uppdaterat.. väntar med spänning!
 
 
 

Måndag

Kategori:

Lite den senaste tiden: vart fullrulle med både plugg och jobb, jobbat typ 100% och pluggat 100% vet inte hur jag har fått ihop dagarna men jag har lyckats! Slutspurten nu så mina närmaste dagar består av plugg från det att jag vaknar tills att jag somnar.. 
Har hunnit med en semesterdag den spenderades i Ullared på gkås. Shoppade en heldel onödigt men det är väl sånt som nångång används, kanske! 
En fest i lördags, började med taklagsfest och avslutades i köket ätandes på ett grillspett. Därimellan hann vi besöka kafét på deras pubkväll.

Dagen så här långt: tog sovmorgon, plugg, gym, besök hos Frida, besök hos bror, laga mat, promenad med R, blogg och nu lite plugg så jag har lite tid i morgon för en promenad eller så. Fredag hela dagen

Kategori:

Nu är det verkligen längesen. Har hänt en heldel.. Men nu på morgonen har jag hunnit med två timmars plugg, skönt att ha gjort dagens plugg klart och klockan är bara nio. Sen sist då? Jag har jobbat en hel del, hela påsk och hela Valborg och inget mig emot. 

På Valborgskvällen var vi ut i Örebro och käkade parmiddag kan man väl säga tre par var vi, käkade på East west, sen åkte jag hem o somnade runt 22 tiden. 

Mera då? Vi har haft babyshower för Frida, hon blev nog allt överraskad och fick lite tårar, blödig som jag är kom det tårar på mig med när jag såg henne. Vi käkade frukost, lekte lekar och så Fridas favorit, öppna presenter! Jag tror hon blev helnöjd. Har även varit till bror och hans tjej på middag där även min kusin och hans tjej var, vi käkade tacos, pratade, spelade tv-spel och dataspel. En trevlig kväll med mycket skratt! 

Är inne på tredje veckan med kost och träningsschema också, kosten går bättre än träningen då jag har varit sjuk till och från. Men det händer saker iaf både på vågen och bilderna, men dom vågar jag nog inte visa. 
Det har nog hänt en heldel annat också som luncher med vänner, bygge av köksbord och sol i mängder. Men jag bjussar på några bilder istället från senaste veckorna.