aalexandratallberg

Torsdag

Kategori:

Började morgonen med att åka till linde och svänga förbi på gymmet. vidare hem fort som tusan och blev med Simon och Victoria ut på sjön med långfärdsskridskor, avslutade det hela med nybaktaa bullar hos daniel bättre start på dagen kan det nästan inte bli. satte mig vid datorn i hopp om att fortsätta pluggandet men icke! hamnade på diverse andra sidor istället så jag slår igen dumburken och drar mig till svärföräldrarna och målar lite på min potatislåda sen ska jag banne mig plugga vare sig jag vill eller inte! 

onsdag

Kategori: Allmänt

andra lediga dagen, har börjat på uppgiften men nu orkar jag inte mer, så ut i solen för en promenad får det bli. sen försöka få motivation att fortsätta plugga, men är det sånt här fint väder resten av dagen vill jag ju inte sitta inne vid datorn!
vilar armen idag med men i sen blir de banne mig träning igen orkar inte vila mera så håller tummarna att jag kan använda fullt ut i morgon!

Tisdag

Kategori:

"Ledig" dag idag. Egentligen inte borde börja plugga på min enskilda uppgift men har nog blivit lite lat på läsa fronten efter praktiken och så har jag världens sötaste sällskap här hemma nämligen Rocky som vill busa hela tiden och det är ju bra mycket roligare det än att plugga..

Igår var vi till säters mentalvårdsmuseeum intressant men trodde det skulle vara större.. Resten av dagen blir det plugg (förhoppningsvis) och röja här hemma!

Söndag

Kategori:

Gårdagskvällen bjöd på alkohol och tjejkväll som avslutades på löapuben och några spyor! Har aldrig varit så full i hela mitt liv, men nu har jag klarat av det med så nu ska jag aldrig aldrig aldrig mer dricka! Så ni kan ju tänka er hur jag mår idag.. Spyr upp allt jag äter.

Ligger på soffan hemma hos mamma och pappa som tar hand om sin sjuka dotter med mat och mys. Hoppas jag får behålla maten nu. Känns som att jag kommer vara bakfull i flera veckor.

Lördag

Kategori:

Gjorde sista dagen på praktiken igår, på kvällen bjöd vi hit folk. Grillat med potatisgratäng och sallad vart lite dryck också så idag ligger vi utslagna på soffan. Hade Frida och Jimmy kvar på nattbesök och dom är här och håller mig sällskap. Vi har en riktig slö dag med massa gott att äta, pizza och godis till frukost och taco till middag med lite mer godis. Vad kvällen bjuder på får vi se tjejkväll eller myskväll.

Måndag

Kategori: Allmänt

sista lediga dagen sen är det dom fyra sista dagarna på praktiken.. kommer bli jätte tråkigt att inte åka dit nå mera då jag stor trivs. men åter till skolan och det ska bli kul att träffa gruppen igen också. tänkte bjuda på fika så där sista dagen men har noll fantasi så jag vet inte vad jag ska baka. nått som alla tycker om, som är lätt och som alla tål.. haha ja svårt! kanske blir en köpe tårta haha.

var in till Örebro med syster på förmiddagen och kollade balklänning. Hon hittade en super fin klänning. sen for jag hem till Frida med lite namnsdags presenter. fastande där några timmar och vips så var det kväll och träning. har nu fastnat i soffan och borde hoppa in i duschen och sen i sängen. i morgon är det ett kvällspass som gäller.

Utkast: Feb. 17, 2013

Kategori: Allmänt

Robin fick en super ide tidigare idag, åka och köpa instrument, så vi hoppade in i bilen och började åka. kom till linde och då insåg han vilken dum ide det var så vi hamnade hos Frida och Jimmy istället.

väl på kalaset hos Marcus forsade våra ideér om när morfar fyller 70 år. vi ska ner och överraska honom då med middag och fest. han kommer även få den bästa 70års presenten utöver våran närvaro. vi har nämligen bokat tatueringstid idag, jag, Linn, Marcus och mamma. alla ska vi göra samma tatuering på samma ställe, precis som morfar har. han kommer bli chokad och lite smått arg och tycka att vi är galna men jag tror att innerst inne älskar han oss lika mycket ändå.

tror även att många som kommer se tatueringarna kommer tycka att vi är lätt störda men vi tycker om den alla fyra och vi älskar våran morfar så för oss är det självklart!

så farmor och farfar om ni gör en tatuering så vet ni vad som väntar när ni fyller 80 ;) haha.

Söndag

Kategori: Allmänt

tog en liten sovmorgon i morse, så himla skönt! nybakat bröd till frukost och nu slapp i soffan. vet inte vad vi ska hitta på idag mer än att åka en sväng och gratta kusinen som blir 21 år. mannen ska nog iväg och spela hockeybocky (stavning) senare ikväll så kanske ska passa på att kolla på tjejfilm och bara vara haha.

imorgon är det ledig dag på schemat det enda som står i planeringen är att leda ett cirkelpass. annars blir nog morgondagen lika slapp och trevlig som idag.

Lördag

Kategori:

Ligger fortfarande kvar i sängen ska ta mig upp för lite frukost sen fara vidare till Linde med mor och hoppa in på gymet en snabbis.

Igår var vi till Emma och Johan där även Julia och Marcus var. Blev bjudna på mat, spelade spel och hade en väldigt trevlig och lugn kväll.

Ikväll blir också en trevlig och lugn kväll, ska hem till farmor och farfar på middag så mysigt och gott med farmors mat!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Natten var hemsk, hur trött som helst men kunde ändå inte sova mycket alls.. så har försökt sova nu på förmiddagen för att jag ska orka med kvällsjobb.. men icke sa nicke. så nu sitter jag här trött som bara den orkar inte kliva ur soffan men borde gå och klä på mig åtminstone. kvällspass ikväll och ett dagspass i morgon sen är jag långledig i 4 dagar skönt!

bakade lite olika muffinssemlor igår. några lchf några vanliga, några med vaniljkräm och några med mandelmassa så nu ska jag inte baka semlor på ett helt år till! haha.

längtar te helgen!

Måndag

Kategori: Allmänt

nu är dagen färdig gjord, dags för dusch sen hopp i säng. har gjort hela helgen på praktiken. fredag kväll till måndag eftermiddag så är rätt slut i huvudet. inte nog med det så va det gubbkväll på våningen över i lördags så somnade sent och upp tidigt så jag är rätt slut nu. men i morgon är jag ledig ska bli skönt att vila huvudet lite.

om jag inte har fattat helt fel så är det fettisdagen i morgon så kanske skulle passa på att baka några semlor att bjuda folket på.. får se vad jag hinner med i morgon och om det nu verkligen är fettisdag..

saknar värmen!
bara 107 dagar kvar gå fort tiden gå fort!!

Torsdag

Kategori:

känns som att jag har farit runt hela dagen. började med att jag drog in till linde och simmade, sen hem igen och käka och fixade lite. for sedan vidare upp mot stråssa för att lämna grejer till linn och för att pappa kunde kolla på min bil då bromsarna typ slutade fungera. väl där tog jag en vända på löpbandet. stannade även och mös lite med familjen sen vidare hem igen och skottade. nu ska jag inte åka en meter till på hela dagen! 
 
I morgon är det fredagskväll på jobbet sen 12 timmars pass både lördag söndag och sen morgon på måndag. kommer vara död på tisdag men som tur är har jag ledigt då och sen helgen! ska försöka ta mig till frövi någon dag och sparka lite på nån boll. 

Onsdag

Kategori:

Har trott att det varit måndag hela dagen, fick reda på att det var onsdag strax efter sju.. Så kan det gå.

Ledig dag idag och den har spenderats i backen med snowboarden och på kupolen med svärmor, avslutade det hela med ett rejält svittigt cirkelpass!

Tröck nyss i mig pannkaka så nu ligger jag är med magvärk och uppsvälld mage! Att jag aldrig lär mig..

I morgon är det en till ledig dag som börjar med ett pass i bassängen med pappa, ska vi se hur mycket farsgubben klarar av denna gång!

Söndag

Kategori: Allmänt

En toppen helg har det varit. den har innehållit snowboardåka, fest, umgås med trevligt folk och lite mera fest.

idag har det vart en seg dag, har legat i soffan och kollat på tv i stort sett hela dagen. Va upp till svärföräldrarna och käkade taco och umgicks med dom på kvällen. nu ligger jag i soffan igen och kollar på så ska det låta, mammsen var nyss här med lite presenter. blir snart sängen för i morgon ringer klockan. ett träningspass innan kvällsjobb.

Lördag

Kategori:

Hunnit skjutsat Robin, Simon och Emil upp till stråssa. bakat 100 cupcakes som ska levereras om 20 minuter ätit frukost och städat allt det innan nio på morgonen. känner mig rätt nöjd över dagen så det blir slappdag resten av dagen skönt!