aalexandratallberg

Fredag

Kategori: Allmänt

dagen började med en tripp till linde för att syster skulle kolla synen. glasögon till henne! nejdå hon såg så bra så. tog en frukost macka på winer också. hämtade ut min studentklänning också den satt som smort, ska bara sy upp den lite, men de fixar farmor eller hur? ;)

pappa for nyss iväg till västerås för att kolla på en ny motorcykel hoppas han köper ny haha. ikväll blir det nog inte nå skulle jag kunna tro, dra täcket över huvudet och sova.

kryssning är bokad om två veckor, skoj! sen blir det studentkryssning det 9 maj också men det är ett tg kvar. plus att kryssningen nu om två veckor är gratis, kan ju inte bli bättre!

Tisdag

Kategori: Allmänt

inledde andra dagen på lovet med en simtur ute i det kalla. nej då inne på badhuset, vart inte så mycket simma eftersom min kusin var med så var mest tvungen att hålla koll på henne.
efter badhuset for vi sen ner på stan då det var lunch dags, så lunch på bellad, blev bakad potatis med kyckling, kan inte bli bättre ;) plus i kanten var att det var mamma som pröjsa :P

ikväll blir det tjäna lite extra pengar, det behövs då jag är pank så jag har råd med utgång på fredag! :)
Hem till R ikväll också ska tvinga honom att kolla new moon med mig!

söndag söndag..

Kategori: Allmänt

förvirrad det är vad jag är, vad vill jag och vad vill jag inte? bara att börja fundera ut det!

...

Kategori: Allmänt

rörlig ränta, fast ränta, avbetalning och en massa andra matte ord är just vad jag sitter och jobbar med.. och jag orkar verkligen inte, jag läser inte matte c så det är väl inte så konstigt att jag fattar noll eftersom det är matte c frågor. jag vill bara åka hem men ska jobba med projektarbete senare. och i kväll ska jag hem till Marcus på fest. jag är så otroligt skoltrött men just nu kan jag inte börja slappna av, ska fan jobba arslet av mig till studenten för jag ska då inte försämra mina betyg!

Torsdag

Kategori: Allmänt

Sitter inne på mitt stökiga rum och käkar vindruvor, men jag orkar faktist inte ta tag i städningen.. istället sätter ja mig i bilen och far in till linde. hälsa på moa och annis tror jag? får se om dom är hemma annis svara inte..

åkt pulka hela dagen kände mig som 5 år igen haha!

jag vill ha vår, så man slipper klä sig i alla dess tjocka dunjackor men det lär väl få vänta det snöar ju varenda eviga dag just nu.

klänningen på bilden skulle jag ha köpt till studenten men den tog slut på ett ögonblick så nu är jag ute efter en ny har hittat en som jagvart kär i men mamma vägrar att beställa den. så nu ska jag skälla på henne eftersom hon lovade igår att hon skulle beställa den idag. jajaj men den visar jag den 4 juni om jag så köper den ;)

ha den äran!

Kategori: Allmänt

Idag bler min lilla kusin Marcus 18 år, lilla och lilla bara 5 månader mindre än mig men han är ändå liten :P har vart där och fått lite tårta och bulle. och på fredag blir det att fira till ordentligt istället med fest. kan bli skoj det, festa loss med släkten haha! får se han kanske ska ut på krogen så kanske blir med där beror på vart han går ut. eller så får jag väl ställa upp som chaffis men de ska jag försöka att undvika det är min tur att slippa det nu faktist. haha. jaja än en gång Grattis på dig lill skit ;)

måste ju lägga ut en bild på honom också! :)

helg

Kategori: Allmänt

sitter just nu och försöker bränna ut alla mina bilder från datorn och det är en hel del ska jag tala om. blir en massa skivor som jag msåte hålla reda på. smart som jag var skrev jag inte direkt på några vad det var på dom så det var ju bara sätta mig och kolla genom och skriva..
när jag är klar med detta ska jag bege mig ut på en promenad kanske får med mig något alltid trevlig med sällskap. till kvällen beger jag mig in Till linde hem till Moa och Tobbe, ska käka tacos och myspysa, inte tobbe utan jag Moa och Annis tror jag för att sen kanske bege oss vidare mot festligheter.

i morgon är det alla hjärtansdag och den ska spenderas i Örebro med hjärtat. vi ska till marieberg och mysa runt haha, ut och käka för att sen kolla på bio blir nog en hel dag med massa mys, hoppas att filmen är bra också. valentine's day ska vi se passar ju perfekt eller..?

Underbart väder!

Kategori: Allmänt









Lördag

Kategori: Allmänt

Har nyss kommit hem från navet, där det blev att stå i baren och vara trevlig mot allt folk så dom skulle köpa på sig massa alkohol så fort som möjligt så ja kunde dra hem. nej så illa var det inte men nästan..
om exakt femminuter ska jag vara chaufför så jag antar att jag inte kommer hinna skriva så mycket mer än dom lilla raderna ja just har gjort så ja hejdå helt enkelt ! :P

hoho

Kategori: Allmänt

Tisdag och det är snart dags att bege sig till Empan och fika hoppas jag, hoppas hon har bakat nått smaskigt, typ en kladdkaka eller nått, har precis slagit in hennes paket också blir hon inte nöjd så får hon skäll, för hon sa att jag skulle använda min fantasi så jag drog till så den nästan luktade bränt. jeje.

studentklänning? jo det var det också tal om men jag har inte en blekaste aning om hur jag vill ha det, balklänning är iaf beställd, nu väntar jag bara på att få åka dit och sy in den eftersom den var lite förstor. tid till håret är också bokat, det blir hos Sofia Sjö och det är jag glad över, det var det jag ville och hon kunde, kalas!. sminket och allt annat tjaffs fixar jag själv. :) slutparatat om det orkar inte lägga ner energi på det mer på ett tag.



min kära vän Emelie för ett par år sen, i nian när vi var till åre :P

Måndag

Kategori: Allmänt

Började halv ett idag, hela programet hade sovmorgon tror ja, eller iaf vi treor och tvåor. vid halv ett hade vi föreläsning, det var en intressant sådan. sen bar det av hemmåt. har ni på kvälllslvisten vart och kollar på träningen så sjukt sugen att dra igång nu om det där förbannade benet bara kunde bli bra, men snart drar jag igång även om det inte slutar..

jaja just nu sitter jag här med en winer semla har ni käkat de? det är med vanlijkräm ist för mandelmassa och sen är det inte vanligt semelbröd utan det är något krispigt skit gott, men just nu sitter jag bara och kollar på den, för jag vill inte att den sak ta slut haha.

i morgon blir det skola från 08.30 till 11.30 skulle haft bengtsson på eftermiddagen men han skulle på möte så blir en kort dag. på kvällen ska jag till Emelie på åkern och gratta henne. trevland :)

jaja ett skit tråkigt inlägg jotack jag vet men ja vet inte vad jag ska skriva längre...

så där ser dom ut, ni ser de där krispiga brödet va? as gott hahaha!