aalexandratallberg

potatisgratäng & kyckling filé

Kategori: Allmänt

Det luktar mat i lägneheten, har nyss gjort potatisgratäng och kykling filé så de luktar himlans gott, ska bara skära till salladen och duka fram så ska vi kika på film och äta gott. skulle egentligen på bio med mamma och pappa idag men det blev inget, så skulle vi åkt med emil och lite mer folk men fanns tydligen inte nå platser kvar...

Har vart på marieberg idag hittade ett par till jeans. sen gått på bauhause i 45 minuter, tänk er 45 minuter plågades jag där inne med min pappa som skulle kolla på varenda manick. han hann igenom halva sen tvingade jag honom ut, han får ta med sig farfar dit nån dag och ta andra halvan för det var en riktig gubbaffär.
 sen tog vi oss till min lägenhet och la oss och sov i ca en timme så skönt, sov ju på soffan i natt så har inte sovit så mycket.

har packat lite inför i morgon åker till sälen då i fem dagar, så de blir snowboard denna vecka också. fast den här gången blir det inte nån romatisk vecka med karln utan med klassen och ettorna.


Ab imo péctore

Robin://Sitter här hos världens mest underbara tjej. Vi ska ha en myskväll nu innan hon ska vara borta i fem dagar, kommer sakna henne jättemycket :/  hoppas hon får en bra vecka iallafall :) utan några benbrott och hjärnskakningar :P Puss puss älskar dig mest <33




Kommentarer

  • Ann-Louise säger:

    Hey you. Emil och några fler. Vi andra är för töntiga för att nämnas va? ;) Haha Hare så kul i sälen =)

    2009-01-19 | 10:29:39
    Bloggadress: http://hyttra.blogg.se/

Kommentera inlägget här: