aalexandratallberg

Måndag

Kategori: Allmänt

Klockan 05.50 kikar jag på klockan och den första tanken var SKIT! hade försovot mig med en timme, hur var detta möjligt, jag vet att jag ställde klockan i går och den ringer exakt samma tid varje morgon, men just i morse måste jag ha stängt av den i sömnen, men tur att jag vaknde så pass tidigt ändå och inte vid sju!? det är typ bland dom första gångerna jag försover mig, klart att jag har försovit mig till skolan någon gång men då har det istort sett varit med flit.. men till jobbet nej aldrig, och det kommer inte hända på flera år igen, det kan jag säga er!
ligger i sängen o hostar, as drygt väntar också på att pappa ska ringa så vi kan åka in till mamma :)

Söndags ångest

Kategori: Allmänt

vaknade upp bredvid en mysig kille i morse, drog till 37an och handlade frukost , mumma!
börjar bli lite sjuk i halsen också, buh vill inte, jag vill ju träna i morgon, den enda dagen denna vecka som ja kan. men kanske är bättre att se till o bli frisk till helgen också. Första flytt lasset går på tisdag oh jag längtar så enormt! I morgon efter jobbet ska jag kika in hos mamma om hon mår bättre och om det är besköstid då, annars får jag åka in senare på kvällen, för på tisdag hinner jag inte eftersom ja måste flytta hela kvällen, och förhoppninsvis så får hon komma hem på onsdag, då blir det lite mys :)

Grekland

Kategori: Allmänt

Söndag och jag har ingen söndagsångest över huvudtaget, var nämligen iväg till Fanny alldelses nyss och bokade resa till grekland vecka 22. Det är Jag, Robin, Fanny, Martin och Linda som drar.  så nu ser jag fram i mot att jobba arslet av mig, hej över tid och komptimmar!! haha.
skönt att ha något att se fram i mot även om jag skulle hoppas på att vi åkte i morgon, packa väskan nu och sen bara dra, men nu har man någon att sträva efter, mycket jobb och en hel del träning står på schemat fram tills dess :)

http://www.apollo.se/se/vart-vill-du-resa/europa/grekland/rhodos/ialyssoskustenixia/accomodations/pages/emerald.aspx dit ska vi :)