aalexandratallberg

Tisdag

Kategori: Allmänt

dagarna går och snart är det juli. redan juli? det som nyss blev juni. dagarna består av jobb, om inte så umgås jag med familjen och vänner. hade en super bra midsommar med dom bästa och massa gott att äta.

blir inte så mycket uppdateringar just nu under sommaren, vill inte sitta inne vid datorn eller så har jag ingen tid alls.

dom senaste dagarna har jag vart ledig, långledig till och med. 4 dagar och dom har jag spenderat med att bara vara och ta det lugnt.ja om man inte räknar med midsommarafton då. men nu är ledigheten slut så nå blir det fyra dagar jobb innan helg. igår tog jag R´s gamla cykel upp till stråssa för att hälsa på familjen. ångrade mig när jag kom till alla backar men det var bara att trampa på! gick lättare på vägen hem. haha.

nu blire kvällsjobb sen hem direkt te sängs för att jobba dag i morgon.

Studentdagen

Kategori:

Idag är det den stora dagen för många, kommer själv ihåg när det var min tur, man var spänd, nervös, förväntansfull och överlycklig för att det äntligen var dags och tro mig det såg man hos både Linn, Anton och Matilda i morse med när jag körde dom i morse. Även här hemma när Linn och Anton fixade till sig. Nu har dom nog fått i sig tillräckligt med alkohol så nu har nog nerverna lugnat sig och dom är as taggade!

Har varit upp på stan en vända och köpt frukost ska snart upp igen och fixa det sista inför resten av dagen sen vänta in familjen för att bege oss mot slottet. Grattis till alla studenter där ute!

6 juni

Kategori:

Idag är det Sveriges nationaldag vilket borde firas med jordgubbstårta och skumpa men så blir det inte. Ligger på altan hos mamma och pappa o njuter av solen, ska snart gå in och baka systers studenttårtor tills i morgon. Tänk att min lilla lillasyster har blivit så stor att hon ska ta studenten.. Helt sjukt!

Ska åka in till Örebro och sova hos syster inatt, ta kort och köra henne och hennes "sambo" Anton på champagnefrukost sen ska vi ta emot henne när hon kommer utspringandes och slutligen ska jag vara chaufför och köra tillbaka henne till Örebro på festligheter. Allt ska handla om henne i morgon och hon ska stå i fokus hela dagen!

Måndag

Kategori:

Det har blivit dåligt med uppdateringar på sista tiden. Antingen har jag inte haft nått att skriva om eller så har jag inte haft tid. Egypten resan var lugn och skön med mycket sol och bad. Ca 40 grader varje dag. Nu befinner vi oss i Grekland efter sisådär 13 dagar på hemma plan. Det är runt 26 grader på dagarna så det skiljer sig lite i temperatur, så fort solen går i moln blir det kallt. Vi har det bra, lugnt och skönt och njuter av semester. Får passa på att tacka världens bästa svärföräldrar för denna resa!

Jag och Robin sitter redan och spånar på när nästa resa ska bli, blir det en till början på hösten tro? Det är iallafall vad vi vill just nu..

Får se när nästa uppdatering blir, ni läsare hänger på så lär se till att underhålla er också!